Въпрос за халките
DIVA:
Е, то по принцип се пише името на половинката и датата на сватбата *db*
А иначе за халките ... сега като гледам какъв избор има ... а и повечето двойки гледат да е нещо по-различно и нещо, което ще се вързва с всякакви бижута. И аз за момента нося сребро, но имам и златни бижута. Един ден може да поднося и злато. Именно поради тази причина направихме халките си смеска от бяло и жълто злато.
al_stoev:
Забелязал съм, че много често мъжете носят сватбената халка, а жените я държат в кутийка или нещо подобно. Оправданието им е че имат други бижута и не си отивали... :\ дрън дрън
Ама ако мъжа я свали веднага следва скандала - Ти си скиторил по жени мръсник с мръсник, как не те е срам ..... и така на татък
Persiana:
:)) хе хе, al_stoev, а така пи4!! Като ще е равноправие да е равноправие *STOP* =]
Elena:
Еи, мъжкото съсловие.... нещо се обединихте, вместо да предложите нещо интересно като халки
mariya:
Ние сме с традиционни халки, след като обиколихме всички златарски магазини и ателиета и разгледахме халките - решихме, че традиционните стоят най-добре, надписани са ни имената и датата на сватбата :P Ето едно обаче много интересно предложение, на което попаднах:
Навигация
[0] Списък на темите