Въпрос за халките
injbi:
Цитат на: silverarrow в април 27, 2006, 02:25:09
Цитат на: afrodita в април 26, 2006, 14:24:31
silverarrowq,сподели моля те на коя фирма ти е пръстена,много ми харесва. :hiphip:
Afrodita, prastena e na Tiffany, snimkata e ot tiahnata stranica www.tiffanyco.com. Az imam snimka i na moia prasten, no ne moga da ia attachna zashtoto e dosta goliama (okolo 2000K). Ako niakoi mi kaje kak da ia smalia do 250K, shte attachna. Inache prastena e sas 16 diamanta vav 18K zlato i platina, no moje bi niakoi izkusen zlatar vav bulgaria shte moje da go napravi sas primerno zlato i srebro i moje bi poluskapocenni kamacheta, ne sam sigurna. Na mene mi haresva zashtoo e mnogo nestandarten.
Относно смаляването - на снимките - много лесничко става с почти всяка програма за обработка на образи като например - просто пример - една безплатна такава - IRFANVIEW - от там менюто е IMAGE/ RESIZE&RESAMPLE и си смаляваш на колкото си искаш може и само като процент от оригиналния размер.
*THUMBS*
DIVA:
Определено и според мен халките трябва да са еднакви *THUMBS*
Нашите са еднакви ... леко одебелени ... неговата е доста по-широка от моята, понеже на ръката му стои много по-яко ... Но иначе са еднакви като модел... :[
dgudge:
и нашите халки са еднакв.Аз по принцип исках да са традиционните но половинката не се съгласи, после исках да има камъчета или имитация на камъчета но и това не беше удобрено и накрая той избра модела , защото аз вече не можех да избера нищо .Но наистина са много сладки и гравирани разбира се.Направени са от бяло и жълто злато.
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Привет! *THUMBS* Нашите халки са комбинация от бяло и жълто злато, широки 7 мм, предимно от бяло злато с 2 канта от жълто!!! На моята има малко камъче, а на неговата не! :) Много си ги харесваме и нямаме тършение да си ги носим, но ще изчакаме до сватбата, а тя наближава - 17.09
Ianka:
Ние си взехме класически (традиционни) халки, след като обиколихме всички златарски магазини и ателиета и разгледахме и пробвахме всякакви халки решихме, че те стоят най-добре.
Навигация
[0] Списък на темите