Въпрос за халките

<< < (10/274) > >>

DIVA:
Подравления, Янка:)  :*
Ето, че има още някой, който обича класиката  *THUMBS*

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Класиката е винаги актуална, няма съмнение!!!  *THUMBS* :)

Нашите изглеждат почти така, като на картинката и пак се доближават до традиционните, така да се каже!!!  ;) Но са много по-хубави!!  :[ :[ :[

После ща кача снимки в "Албум" и ще ги видите!!!  :* :[ *INLOVE*

denisimo:
Аз исках да са от бяло и жълто злато, защото и двамата обичаме повече среброто и металите с бял цвят и едновременно с това исках да са по-различни с нещо. Така че избрахме модел от бяло и жълто злато като двата пласта са разделени вертикално, а не хоризонтално, както е в повечето случаи. Като цяло са еднакви и никога не сме искали да са различни  :dance: :dance: :dance: само на моята има малко бяло камъче за красота, пък неговата е малко по-дебела, че с тия лапички  :P :P

Katerina:
Преди да купим халките за сватбата в главата ми се въртяха наи-разнообразни модели, кой от кой по-интересен. Разгледах много сайтове и то всички на известни фрими за бижута. Но като тръгнахме по магазините.........картинката се оказа доста по-различна от това което си представях първоначално. Пробвахме стотици модели и нито един не ни грабваше. Накрая се спряхме на класически модел, но малко по-плосък и с малка ивица в мат от същия материал. Не съжаляваме, дори напротив.........харесва ме си ги много :-))))

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Ехаааа, katerina, доста модели сте пробвали!!!  8P Сигурно е било и забвно!!!

Ние пробвахме само 3, два - за да видим как стоят и колко да са широки, а третият - нашите халки! Правени са специално за нас и няма други такива :[, поне за сега!!!  *THUMBS*

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница