Въпрос за халките

<< < (265/274) > >>

Арлина:
Аз ходих там декември месец да си купувам бижута. Като попитах дали мога да погледна какви халки предлагат казаха, че имат само каталог и правят по поръчка. Нито една халка нямаха. Малко по-назад в темата бях споделила и попитах къде има халки, които мога да видя и пробвам. Момичетата дадоха идеи, погледни ги ако искаш.
Пиши впечатления, ако отидете и другаде.

mariq84:
Някой би ли ми дал идея какви да бъдат брачните ни халки защото нещо не можем да се разберем двамата аз искам да са с камъчета бяло и жълто злато а той не иска с камъчета
пък и като се замисля на мъж няма да му ходят тея камъчета
преровила съм почти навсякъде в интернет и не мога да се спра на конкретен
ПОМОГНЕТЕ

deni1709:
момичета, кажете хубави магазини с голям избор на халки, къде ли не ходихме и те ни показват два вида и ми вадят по каталог?! :angry:

hristi:
мария 84 обикновено моделите халки при които дамската е с камъни....... мъжката е същата ,но без тях

kleo_20:
ами миличка повечето магазини имат няколко модела и останалото е в каталога  =] Принце имат около 30 готови вида може да отидеш в техен магазин!!ако си от София на пиротска имат един голям и един по-малък и на Хр. Ботев им е големия вече на няколко етажа една сграда със сини стъкла!виж и в Сватбения център в Младост *THUMBS*успех

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница