Въпрос за халките

<< < (264/274) > >>

Арлина:
На мен ми харесаха много последните, които си пуснала. Но без камъчета, защото искам да са ни еднакви халките. :)

Инка-маслинка:
divna мисля, че на това единствено може да ти отговорят златарите-те най-добре си знаят, но така като ги гледам мисля че ще има място за гравиране! Успех - и да се похвалиш на кои сте се спряли!!!

mishlence:
Ние днес си поръчахме нашите халки-класически халки,3,5мм широки,5-6грама двете.Излязоха ни 160лв.Моят мъж иска по-евтини,щото и без това нямал да я носи след това. :'(

goldi:
Е Мишленце браво на мъжа ти, моя мъж искаше голяма, масивна халка, неговата тежи 7-8 грама, и е 8 мм и сега каза че не му била удобна и не я носи P-(

gadamer4e:
Ние ходихме да гледаме халки в Алтънбаш, но не харесахме нищо, защото предлагаха цели.....8 модела!!! Или бяха прекалено тумбести и не можех да си събера пръстите на ръцете, или бяха доста кичозни, например имаше един модел, отвътре жълто злато, отгоре бяло, но бялото надрано и отдолу прозира жълтото и не само това, но надраното на халките е всъщност надпис LOVE, който се вижда като се съберат двете халки  :angry: Просто ужасно, оставаше и ВНЛ да пише. И за тези халки те искаха 1500 долара. Имаше и едни по-семпли, но нищо особено, само където бяха с диаманти. Сега се чудя къде другаде да проверим. Някой ходил ли е в Ел Градо?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница