Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 00:51:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Април,Май,Юни!!! 2  (Прочетена 149774 пъти)

maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: февруари 19, 2009, 08:35:00 »

Kassi,честито мила give_rose радвам се,че всичко с вас е наред и че сте си изкарали  страхотно Bravo
bebZz
,ами това си го поръчахме от тук  http://cgi.ebay.de/Gipsabdruck-Gips-Abdruck-Babybauch-Gipsbauch-Gipsbinden_W0QQitemZ200308699076QQcmdZViewItemQQptZPakete_Sets?hash=item200308699076&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318
незная дали и в БГ има нещо подобно -ще се разровя smile
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: февруари 19, 2009, 08:36:46 »

Етоооо намерих smile  http://family-bg.com/catX_226.htm?osCsid=801402d9f620c6928bdecdf7030802a0
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: февруари 19, 2009, 16:56:30 »

Момичета, не знам дали тук му е мястото   blush blush blush ама аз да си кажа  blum Доста време се чудих какво ще правя с косата си като родя - имам предвид, че в болницата няма да ми е до миене на коса през ден, а пък моята се омазнява доста често  girl_impossible А и все пак на изписването трябва да изглеждам що-годе нормално, а не като плашило  werewolf Та намерих решение на въпроса ( надявам се) - ще си взема "сух шампоан"  Yes Сега се порових в нета и видях, че има такъв на Клоран и е около 15-20 лв. Някоя от вас ползвала ли е такова чудо?  blush
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: февруари 19, 2009, 17:00:05 »

Solecito и аз съм си го милсила това защото имам същия проблем но в деня преди да ви испишат може набързо да измиесамо главата предполагам че няма да е трудно пък и ти ще си с операция така и така ще си си малко по  наведена  Wink
Но иначе това с шампоана е много интересно ама ми е чудно как тей сух huhhuh.gif
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: февруари 19, 2009, 17:00:24 »

Солецито, аз съм ползвала и съм доволна даже в момента имам, но го използвам за спешни случай.Много лесно е за употреба, а косата изглежда не напълно чиста, но не лъщи и бухва.Така че ти го препоръчвам  good Той е като спрей(дезодорант) разклащаш, напръскваш да побелее косата, седиш така 5 мин и разресваш.Ефекта е голям.
Активен
Петето

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: февруари 19, 2009, 17:03:50 »

Солецито, аз съм ползвала и съм доволна даже в момента имам, но го използвам за спешни случай.Много лесно е за употреба, а косата изглежда не напълно чиста, но не лъщи и бухва.Така че ти го препоръчвам  good Той е като спрей(дезодорант) разклащаш, напръскваш да побелее косата, седиш така 5 мин и разресваш.Ефекта е голям.
Благодаря, Маги  give_rose Друго си е, като чуеш и мнение на някой, който е използвал такъв продукт  girl_wink

Но иначе това с шампоана е много интересно ама ми е чудно как тей сух huhhuh.gif
ами под формата на спрей е, не се мие косата и всъщност абсорбира излишното количество себум, че да не изглежда косата мазна и лъщяща  pardon Иначе аз точно, защото ще съм секцио си мисля, че няма да ми е особено удобно да си измия там косата  pardon А като има такъв по-лесен вариант..... защо да не се възползвам  tease
Активен
Дидето
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: февруари 19, 2009, 17:06:15 »

Ето открих мнения за него
http://forum.fema-bg.com/viewtopic.php?t=1884
Активен
Петето

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: февруари 19, 2009, 17:13:36 »

точно там четох отзиви и аз  blum
 а  също и на свекърва ми една колежка е ползвала ( но не знам дали става дума за този на Клоран) и свекърва ми каза, че косата й е изглеждала доста добре - била чиста, просто не е имала обичайния си блясък. Ама на мен ми е важно да изглежда чистичка, а не бляскава  pardon
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: февруари 19, 2009, 17:18:59 »

Ехо, здравейте и от мен!! Гледам само хубави работи ви се случват!!! И на мен ми се струва, че остава малко, след 7 дни и аз влизам в 8 месец....като че ли малко по малко и аз се плаша, но никога досега не съм се замисляла дали ще ми липсва това да съм бременна, сигурно ще разбера какво е като родя! Аз съм до 1.03 на работа!
Вече се започнаха пъврите покупки за бебока, мама е накупила разни работи, и аз само отмятам по списъка, бабата на милото е изплела сумати сладурски неща, но нямам снимки, а и нищо не  е при мен. Аз в събота ще ходя да напазарувак някой работи, общо взето остатъка, без количката, а леглото вече нямам търпение да ми го докарат...
В събота съм на преглед при д-р Жекова, в Окръжна болница, нали при нея ще раждам и ще се запознаем и ще разпитам с подробности как ще процедираме. Вече ми е малко по-спокойно, като ме свързаха с нея и като и тя ще ме следи до раждането!
Успех на вскички...
Малко ни остана, на финала сме danceg
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: февруари 19, 2009, 17:24:53 »

Ей,Мили,вече се чудих къде изчезна тия дни smile Много хубаво,че вече сте си набавили някои неща Bravo Ще чакаме да показваш като можеш smile
Аз като се замисля май няма да ми липсва бременността pardon -нито за киселините,нито за неудобството нощем ще ми е мъчно pardon
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: февруари 19, 2009, 17:37:42 »

Майче, радвам се, че си се сетила за мен, аз имах много работа и затова не съм влизала. Само да кажа, че съм объркала и съм до 13.03, а не до 01.03 на работа, но пак малко ми остава, а и да си призная вече много ми омръзна да ходя на работа!
Добре са си тези, които са си вкъщи, но и не правят ремонт де girl_wink
За киселините и аз имах вчера, много гадно, а уж рядко ми се случва, вечер ми става много тежко, а уж не ям много, постоянно съм жадна. И вече ми се подуват краката и ходя само с ниски обувки.
Чела съм, че след като роди жената се чувства празна и наистина на някой много им липсва бременността, но аз мисля, че няма да съм от тях, отсега нямам търпение да родя и да си възстановя формата!
Активен
Дидето
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: февруари 19, 2009, 17:40:51 »

ХАХАХА Майче и аз си мисля че няма да ми липсва особенно  girl_wink
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: февруари 19, 2009, 17:44:44 »

Аз ще съм от тези, на които ще им липсва. Няма по-прекрасно нещо от това да усещам малкото човече как мърда в коремчето ми heart heart heart
 А това за шампоана е чудесна идея! Моята коса е нормална,но сигурно от самото раждане се замърсява повече от нормалното и затова се чудех какво да измисля, все пак снимките от изписването са спомен за цял живот smile
 Мили, права си, сега с ремонта по-добре да бях на работа,ама вече съм си в 45те дни и т.н и е малко неудобно,ама..
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: февруари 19, 2009, 17:48:43 »

Ами така си е  pardon Аз майка като ми разправяше че ще искам вече дь не раждам -не и вярвах...Ама сега май си промених мнението blum Вече се мечтая кога ще мога пак да си спинкам по гръбче и да си гушкам милого без да правя челна стойка  tease
Ели ,то и това си е неповторимо чувство да чувстваш бебо  smile но аз вече предпочитам да си го тушкам blum че взе вече да не слуша в корема  girl_wink
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: февруари 19, 2009, 18:08:04 »

за първи път чувам за такъв шамоан и определено е едно добро решение, не се бях замислила аз, моята по принцип издържа и по една седмица, особено ако е направена в корена на вафли няма проблем !!!!  ама като не се знае кога е съботието, поне за сега мисля нормално да раждам, ама ще видим пак, утре вечерта съм на консултация и да си взема болничния !!!!  smile

а колкото до това дали ще ми липсва, моля се всичко с беба и мене да е наред, пък едва ли ще ми липсват драйфанията всеки ден, още повече първите 5 месеца от бременоста, сега се чуствам много по-добре от колкото в началото, единствено може би ритничетата ще ми липсват, но пък живот и здраве ще й давам да ме ритка хи хи хи  yahoo
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: