Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 22, 2025, 01:19:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бележка от психодиспансер?  (Прочетена 231105 пъти)

BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: май 09, 2010, 13:17:26 »

я да се  топна в темичката и да споделя за воденето на булката до олтара от баща и... Girl_hide
негативизъм винаги има...бях на такава сватба и чух тъпи и необмислени коментари...че било префантосано и не знам си какво  beating но е много мило и особено ако е изнесен ритуал е супер...а друг е въпроса че в нашата ритуална зала леличките са много гадни и такава идея не им се нрави и не разрешат каквото и да е излизане от тяхния сценарий  pleasantry...когато кумувахме също моята кумица искаше баща и да я води в ритуалната и с 300 зора си го измоли...а на лелките все едно в червата им се бръкна  angry
Активен
roxanne
Професор
Публикации: 329

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: май 09, 2010, 13:28:14 »

Щото сме много благи и още не сме свикнали, че това са служители, които трябва да се съобразяват с хората, които им плащат заплатите, за това си позволяват такива изпълнения. blum
А ми е казал някой думичка кой как да влезе... веднага обръщам дебелия край и и напомням на лелята, че тя е там, за да ни каже правата и задълженията като лица, решили да сключат брак, да провери дали необходимите изисквания са спазени и да изготви официалния документ. Други правомощия няма, най-малкото да определя как ще протече МОЯТА или нечия друга сватба. Като съм в булчинска рокля, не значи, че ще оставя някой да ме разиграва цял ден като циркова мечка и да ме кара да правя това и онова! На моята сватба всичко ще става по моя начин!
Да им се не знае и хрантутници! Много се ядосвам значи... Способни са да развалят деня на някоя щастлива двойка - ами всяко момиченце си има представа за сватбата си още от първата приказка за принц и принцеса, която са му разказали като малко, и този ден всяка принцеса има право да си изживее приказката. give_rose
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: май 09, 2010, 13:57:23 »

roxanne адски си права ...и няма как наистина да не те изкарат извън нерви...на мен като ми се направиха на интересни...купила съм си аз шампанско и чаши за ритуалната онази като врякна че нямало да ми носи бутилката на масата отпред защото те не я отваряли  Oh my ... носело се обикновено шампанско което отзад преди ритуала се сипвало по чашите и какви били тия изтъркани работи с бутилки и ала бала  Oh my ... викам и абе жена...за какво ми говориш ти...аз пари съм дала да си купя бутилка и ще ми разправяш че няма да ми я сложиш на масата по време на ритуала  angry
но в деня на сватбата кръсницата ми като и казах за това и като се ядса...каза че никой не може да ми каже на мен къде да ми е бутилката след като аз искам да е там...и взе и я сложи а при свършен факт лелката гадна нищо не може да направи...е...наляхме от друго шамшанско но така шък това го оставихме да го отворим с родителите при раждането на бебече...ама нерви нерви с тия лелки...ужас  angry
Активен
diminioni
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #273 -: май 09, 2010, 20:05:37 »

roxanne Благодаря, ние няма да имаме предбрачен договор, значи никакъв нотариален документ не ни трябва.
А относно леличките и цирковата мечка - АБСОЛЮТНО съм съгласна с теб  good
Активен
Tarna
Ентусиаст
**
Публикации: 113

« Отговор #274 -: май 10, 2010, 10:06:21 »

Момичета, имам едно спешно питане за документите за гражданския брак. Днес след обяд отиваме в ритуалната зала, за да занесем документите и да уговорим ритуала. А вчера кумът ни попита дали имаме справка от психо диспансера, че не се водим на отчет. Това въобще го няма в списъка с документите, само в декларацията е споменато, но само като деклариране. На вас искаха ли ви такъв документ или е отпаднало?

roxanne, глупостта и ограниченото мислене не трябва да те ядосват. Такива хора не се променят и не си струва съсипване на нервната система. Иначе е вярно, че покрай подготовката за сватба човек многократно се сблъсква със сакралната фраза "така се прави". И тук е момента търпеливо и категорично да се обясни, че всъщност ние ще го направим както ни харесва.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: май 10, 2010, 10:08:37 »

Tarna, на медицинското трябва да имате печат от психото.
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: май 10, 2010, 10:59:20 »

На нас джи пито ни удари и печат за психото.  good
Активен
Tarna
Ентусиаст
**
Публикации: 113

« Отговор #277 -: май 10, 2010, 11:02:27 »

Имаме от невролог. А кумът каза, че това е нещо отделно от медицинското. Но това е било преди 2 години.
Активен
gurugeri
Любопитен
*
Публикации: 30

« Отговор #278 -: май 10, 2010, 12:24:27 »

BeRa, прочетох ти поста за шампанското (много добре сте ги поставили пред свършен факт good) и се замислих какво точно се прави с шампанското в гражданското... Не се ли отваря в самата зала? Кой кога пие от него? Съвсем се обърках pardon
Активен
roxanne
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: май 10, 2010, 13:37:44 »

За медицинските аз съм в пълен шах. Питах на Пиротска психото задължително ли е и ми казаха, че това невролога го решава. После питах мама (тя е джипи във Варна) и тя ми каза, че там го искали този печат от психото. Иначе, с резултата от васермана и печата от психото, джипито правило другото, не се ходело при невролог отделно.
И понеже съм в тотално неведение и не искам да си усложнявам живота, ще отидем в клиниката, където нашите кумци са си правили медицинските и казаха, че не са ходили никъде повече. Не знам колко струва, но поне ще си спестим обикалянето като слепи кучки нагоре-надолу.
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #280 -: май 10, 2010, 13:48:19 »

Roxanne, би ли споделила коя е тази клиника, за да избегнем и ние въпросното обикаляне  crazy
Активен
roxanne
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: май 10, 2010, 14:30:47 »

Tiama, ще трябва да ги попитам, а не знам кога ще се видим. Говорехме си с тях преди около 3 седмици по този въпрос и те предложиха този вариант, но не разпитвах за подробности, защото на нас медицинските ще ни трябват чак през август и реших, че е прекалено рано да се тревожа и за това. Но щом се видим ще ги попитам, разбира се, и ще споделя give_rose
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: май 10, 2010, 16:13:55 »

gurugeri, шампанското си го даваш запечатане на лелките в гражданското. Те си го отварят.
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: май 10, 2010, 16:50:29 »

BeRa, прочетох ти поста за шампанското (много добре сте ги поставили пред свършен факт good) и се замислих какво точно се прави с шампанското в гражданското... Не се ли отваря в самата зала? Кой кога пие от него? Съвсем се обърках pardon

gurugeri по принцип би трябвало да се отвори хубавото украсено шампанско и от него се налива в чашите на младоженците за наздравицата след което се взема и се допива в ресторанта а бутилката си ти остава хубав спомен...така поне е било винаги на сватби преди където сме били...да но наще лелки не знам от кога са го измислили да сипват шампанското по чашите предварително и да ги вкарат в ритуалната вече разляти а украсената бутилка дефакто не ти служи за нищо  crazy аз обаче като си я бях купила се заинатих че искам да е на масата и си я сложихме  girl_wink и все още си ми стои неотворена и я нарекохме че като се роди първото ни детенце ще я отворим с родителите и така...но не знам дали на всякъде е така...
едно мога да ви кажа като съвет...не се оставяйте лелките да ви водят за носа...искате ли нещо отстоявайте си го ...но видят ли малко колебание и примирие се възползват от това...
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: май 10, 2010, 16:54:56 »

Във Варна като кумувахме мъжо отвори шампаснкото извън залата - докато се събираха гостите и го наля в чашките на младоженицте.
При нас пък, понеже беше изнесен ритуал и агентката ми го украсяваше - тя го беше отворила и сложила на масичката, заедно с чашките (беше сипано в тях точно преди да започнем). Получи се хубаво, защото го имаше и на снимките и въобще се виждаше украсата.
После в ресторанта пак ни сипаха от него  good

Явно навсякъде е различно - или како казва Бера според лелките, или ако вие държите на нещо конкретно - настоявайте за него  girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: