Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 16:48:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Използвахте ли професионален гримьор?
Да good
Не, доверих се на приятелка Wink
Сама се гримирах Curtsey

Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Гримът! - 3 част  (Прочетена 173584 пъти)

Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #165 -: април 21, 2009, 16:33:26 »

Как 100лв? Аме, мен ли са ме баламосвали нещо? Аз знам за някакви фантастични суми от 600лв нагоре. За това изказах и горните мнения.

Кристал, би ли споделила колко ти взе чалъков? То ако е 100лв си е дори евтино за неговата класа грим! То и аз ще си отделя парички за него тогава!
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: април 21, 2009, 16:34:58 »

ellie_bellie благодаря за отговора, въобще не се бях сетила за матиращите кърпички, обезателно ще си потърся такива.
Тези първите признавам не съм ги забелязвала до сега, името на марката HD ли е, за да ги открия по-лесно?

Марката се нарича Make Up For Ever. Ето това е официалният им уеб сайт:
http://www.makeupforever.com/

Не съм сигурна дали в България имат дистрибутори, но в най-лошия случай може би от ebay могат да се поръчат.
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: април 21, 2009, 17:48:47 »

Ели, няма ги в България за съжаление, а пък от сайт да се поръчва, как да си сигурен в цвета, защото все пак е за сватбата ти...незнам, защо има ужасно много хора, които биха ги ползвали, но у нас не се търси мнението на клиента, а по преценка на вносителя става всичко...
Както и да е, аз съм също за професионалния грим, но не като моя, който показах по-назад, а от кадърен гримьор! В крайна сметка аз се гримирах сама, защото наяата сватба до последно беше на кантар, тъй като свекър ми беше в болница..., това няма значение, но съветвам момичетата да се доверят на изпитан, известен гримьор, който ще ги гримира така, че първо на живо грима да не стои като грозна маска, да не попие до края на тържеството, да изглежда добре и на снимките и така всяка от вас ще е и спокойна и красива, а не карикатура на сватбата си:))) Ако можете да се гримирате сами също не е лош вариант, ама все пак всеки ден се гримираме добре, на сватбата можем да се поглезим и някой друг да се погрижи за нас!:))))))
Други много добри гримьори са Силвия Стойчева и Иво Живков! Ако се сетя още някой, който да добавим към списъка ще пиша!!!:)))
Активен
Crystal
Сватбар
Публикации: 189

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: април 21, 2009, 19:57:17 »

Как 100лв? Аме, мен ли са ме баламосвали нещо? Аз знам за някакви фантастични суми от 600лв нагоре. За това изказах и горните мнения.

Кристал, би ли споделила колко ти взе чалъков? То ако е 100лв си е дори евтино за неговата класа грим! То и аз ще си отделя парички за него тогава!

е, 600 лв сигурно взима, когато гримира манекенки, фолк-певици и т.н.
Както вече писах на няколко момичета, Чалъков ми даде пакетна цена, тъй като при нас трябва да гримира мен, 3 шаферки и майка. Но за булченският грим наистина може би излиза около 100лв. Аз това имах предвид в горните си постове, че това дали ще дадеш 70, 80 или пък 100лв за грим, няма да се отрази чак толкова зле на бюджета, поне аз така си мисля... така че не е чак толкова страшно и невъзможно да се наеме Чалъков, стига да е свободен.
Amelia, просто най-добре му се обади, за да говорите конкретно...

И само да спомена и нещо друго, за да не си помисли някой че рекламирам твърде много Чалъков... тези дни страхотната ни агентка издейства много добра оферта от Зоран Коцов (грим) и Жоро Петков (топ коафьор на Бг), които работят в екип, така че в крайна сметка се спряхме на тях.
« Последна редакция: април 21, 2009, 20:11:29 от Crystal » Активен
eva2008
Любопитен
*
Публикации: 23

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: април 21, 2009, 22:04:16 »

Момичета аз също съм си запазила Кирил Чалъков за моята сватба, цената на грима е 70лв. на негов терен и 90лв. в дома на булката. Аз вече ходих на пробен грим и съм изключително доволна. Препоръчвам ви го с две ръце ако сте решили да се обръщате към префесионалист  good
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #170 -: април 21, 2009, 22:11:06 »

ааааа! Щом е така значи тези мацки нещо са ме будалкали. Господ знае дали изобщо са се свързали с него или са си ги смукали от пръстите.

Ами при тази сума със сигурност ще пробвам да го наема! Аз лично по-добър от него не знам. Има от същата класа, но по-добър не. Аз бях решила към 70-80лв да са ми за грим и то бед пробен. така че за тази сума щом мога Чалъков да наема поне ще опитам, че то с неговите ангажименти...честито на печелившите!  good

За Зоран Коцов нищо не знам честно казано. ако имате негови снимки на грим, ще се радвам да споделите  smile
Активен
Crystal
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: април 21, 2009, 22:58:43 »

Ами например, Зоран е гримирал Евгения Калканджиева за сесията в новия брой на списание ELLE, както и Ивана за клипа й на "The Man".

http://tr.youtube.com/watch?v=DCxqJzxGSS0

* 9329_0.jpg (40.16 KB, 564x168 - видяно 395 пъти.)
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #172 -: април 21, 2009, 23:58:15 »

Благодаря, ще ги разгледам с интерес.
Активен
Crystal
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: април 22, 2009, 00:47:56 »

Ето още една снимка с негов грим, пак е от списание. И забравих да кажа, че Зоран гримира участниците в Music Idol smile

* img.phtml.jpg (10.88 KB, 200x264 - видяно 3430 пъти.)
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #174 -: април 22, 2009, 07:33:15 »

ооо. Това последното много ме разочарова. изобщо не им харесвам грима на айдълите ни / да не говорим за безумния стайлинг.../. Но още не съм разгледала линкчето, може пък нещо да ми хареса.
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: април 22, 2009, 08:47:03 »

Въпросът ми е към тези, които вечи са си запазили гримьор - колко време преди сватбите си се свързахте с тях ? Аз отправих неангажиращо запитване към Ади за сватба през Юли, но тя ми отговори, че не знае дали няма да пътува по фотосесии тогава и да и звънна в началото на Юли. За Кирил Чалъков съм чела (назад във форума), че често се случва да отидете на пробен грим месец преди деня и после да се обади ден- два преди сватбата, че му се е наложило да пътува за фотосесии и не може да се върне. Не знам как стоят нещата с Джулия Ангелова, не като гримьор, а относно сериозността и към поетия ангажимент. За това много се чудя кога да отида на пробен грим или поне да се свържа с някой гримьор ???
Активен
eva2008
Любопитен
*
Публикации: 23

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: април 22, 2009, 19:03:55 »

Аз лично 4 месеца по рано съм запазила Чалъков, но се разбрахме да се чуем 3 седмици преди сватбата за всеки случай, надявам се да нямам проблеми а и все пак ми е препоръчан от сватбената агентка. Успех дами smile
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #177 -: април 22, 2009, 19:07:48 »

Мен ме уплаши постът, че Чалъков и Ади може да забегнат на фотосесии и да не дойдат за деня на сватбата. Да не говорим акк ми прозвуча това да ти звънне господинът предния ден и да ти го заяви! Аз си мислх преди още за Ади, но и моята сватба ще е лятото...не знам дали ми се рискува с такива сценарии
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: април 23, 2009, 09:19:31 »

Точно за това и аз съм изпаднала в едни колебания.... angry
Активен
buboleche
Ентусиаст
**
Публикации: 79

« Отговор #179 -: април 23, 2009, 19:55:21 »

Зоран е уникален.. няма списание в което поне няколко фотосесии да не са негови  good
много е добър  danceg
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: