Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 18:20:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Използвахте ли професионален гримьор?
Да good
Не, доверих се на приятелка Wink
Сама се гримирах Curtsey

Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Гримът! - 3 част  (Прочетена 173615 пъти)

siyana
Ентусиаст
**
Публикации: 72

« Отговор #90 -: март 06, 2009, 01:57:13 »

При всички положения гримът е много важен независимо дали е лек или по-силен - но според мене трябва да е направен от професионалист. Задължително е тенът на лицето да бъде изравнен и да не лъщи - иначе после на снимките стои много зле... Има страхотни гримьори и слава богу, имам късмет да попадна на изпитан гримьор, чиято работа съм виждала и съм много впечатлена. Мисля че и 100 лв си струват, въпреки че при мене цената ще е 70 лв., защото ползвам преференция на агенцията.
Активен
linna_1986
Ентусиаст
**
Публикации: 60

г-жа Димитрова

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: март 06, 2009, 11:31:59 »

Момичета препоръчайте ми някой добър гримьор. Такъв, който работи с качествени продукти и може наистина да гримира добре, а не просто да те "нацапоти". Виждала съм ужасни неща, уж професионалист, а като погледнеш човека и се плашиш от тоновете пудра. А има такива,които преливат фон-дьотена и всякаш кожата ти сияе, за такова нещо говоря! Благодаря ви, предварително. Ще следя да ми препоръчате някого, от който сте били наистина доволни! smile
Активен
siyana
Ентусиаст
**
Публикации: 72

« Отговор #92 -: март 06, 2009, 11:54:46 »

Момичета препоръчайте ми някой добър гримьор. Такъв, който работи с качествени продукти и може наистина да гримира добре, а не просто да те "нацапоти". Виждала съм ужасни неща, уж професионалист, а като погледнеш човека и се плашиш от тоновете пудра. А има такива,които преливат фон-дьотена и всякаш кожата ти сияе, за такова нещо говоря! Благодаря ви, предварително. Ще следя да ми препоръчате някого, от който сте били наистина доволни! smile
lina, на лични ти оставих как да се свържеш с Иво, ако решиш. За мене той е страхотен, а аз много държа на грима и съм в час по тоя въпрос  smile
Активен
peteto77
Сватбар
Публикации: 185

« Отговор #93 -: март 06, 2009, 15:17:58 »

аз съм ЗА Зоран - уникално гримира, точен е и е много готин MANICURE
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: март 06, 2009, 15:34:47 »

май всички ще се обръщате към професионални гримиори  sad аз съм твърдо решила че сама ще се справя, май ще ми е нужно да ми стискате палци  cray
Активен
deskatap
Сватбар
Публикации: 187

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: март 06, 2009, 22:09:54 »

май всички ще се обръщате към професионални гримиори  sad аз съм твърдо решила че сама ще се справя, май ще ми е нужно да ми стискате палци  cray

Спокойно мила, все пак всяка знае на какво е способна с "четките и боите", нали така  girl_wink . А и щом си се решила самамда се гримираш, можеш да си правиш хиляди пробни грима  blum .

П.С.: От друга темичка разбрах, че си ми съгржданка - ПЗ  Wink . Ако искаш мога да ти препоръчам гримьорка, която с пробниятняма да ти излезе повече от 30-40 лв, а е много добро момичето, и аз при нея ходих за моята сватба.
Активен
peteto77
Сватбар
Публикации: 185

« Отговор #96 -: март 07, 2009, 11:15:41 »

ама ние щото не можем... аз не се игримирам ама въобще, как да се гримирам сама за сватбата си....  girl_impossible
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: март 09, 2009, 08:46:51 »

Deska, Мерси много, чакам препоръките ти за гримиорка smile  а за цената-дори и по-скъпо да е, само да знам че ще ме направят добре! а имам горчив опит от бала си, като ме гирмираха ужасно, и се наложи да се изтрия и се гирмирах сама, а след това съм гримирала и сестра  ми за бала и и разни приятелки и всички са много доволни от "уменията ми"  Girl_hide (колко нескромно само, а  laugh )
пате, а пък аз се гирмирам всеки ден за работа, станало ми е като хоби или по точно като навик  huhhuh.gif
Активен
buboleche
Ентусиаст
**
Публикации: 79

« Отговор #98 -: март 09, 2009, 13:58:44 »

аз мисля да мина със съвсем лек нежен грим в розово-бежовата гама. и мисля, че съвсем спокойно мога да се справя и сама. професионалните гримьори според мен са необходими ако искаш по-тежък грим или пък сватбата е вечерна и гримът трябва да е силен. моята ще е дневна... с изнесен ритуал... на открито...
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: март 09, 2009, 15:09:15 »

буболече, а на коя марка сенки си се спряла?
Активен
buboleche
Ентусиаст
**
Публикации: 79

« Отговор #100 -: март 09, 2009, 16:49:45 »

ами не мисля да си купувам специален грим за сватбата... ще карам с това, което имам.  smile
Активен
deskatap
Сватбар
Публикации: 187

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: март 10, 2009, 23:48:49 »

Deska, Мерси много, чакам препоръките ти за гримиорка smile  а за цената-дори и по-скъпо да е, само да знам че ще ме направят добре! а имам горчив опит от бала си, като ме гирмираха ужасно, и се наложи да се изтрия и се гирмирах сама, а след това съм гримирала и сестра  ми за бала и и разни приятелки и всички са много доволни от "уменията ми"  Girl_hide (колко нескромно само, а  laugh )
пате, а пък аз се гирмирам всеки ден за работа, станало ми е като хоби или по точно като навик  huhhuh.gif
И аз сама се гримирах и за бала и за годежа, но за сватбата реших да се възползвам от услугите на специалист. Наистина момичето си разбира от работата и не си налага в никакъв случай мнението, а напротив - съобразява се изцяло с твоите желания. Ако искаш мога да ти пратя на лични кратко описание къде се намира салонът, защото при мен нещата станаха в четвъртък за първи път да се срещна с нея, вечерта за пробен и в събота - сватбата и не си спомням името й, а за тел - изобщо.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: март 11, 2009, 09:54:46 »

Деска, чакам да ми пишеш на лични къде се намира  blush  give_rose
Активен
sestri4kata
Ентусиаст
**
Публикации: 86

« Отговор #103 -: март 17, 2009, 00:21:22 »

Здравейте момичета smile И аз подобно на вас стоя пред трудния избор за гримьор за сватбения ден.Някой може ли да ми препоръча добър гримьор от Велико Търново,до сега не съм прибягвала до услугите на професионалист -на бала си се гримирах сама,но сега реших че вълненията ще ми дойдат в повече и не искам да рискувам да си извадя очите докато се мъча да се гримирам .Благодаря ви предварително give_rose
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: март 19, 2009, 11:48:14 »

Какво е сватбен грим, по какво той се отличава от останалия?!
Защо трябва да се прави от професионалист?!
Сватбения грим (за булката) изглежда естествен, свеж и приятен. Невинност е основната му характеристика.
Натрапчив с нежни прасковени, коралово-розови цветове близки до естествените.
За подчертаване на очите се ползва деликатни нюанси на кафяво, сиво, патладжан. При златни или сребърни нюанси в роклята или аксесоарите може да се добави такъв и този ефект, но доста деликатно.
Извън артистичният поглед и вкус, той има и редица технически характеристики: Трябва да издържи 6-8ч. в перфектен вид. Именно това налага той да се направи от професионален гримьор. Професионалистът може да прецени вид на кожата, цвят на кожата, цветови тип, пропорции на лицето и на тази база да избере и да постави продукти, които да гарантират устойчивост и красота в продължение на часове.
Технически - гримът трябва да е съобразен и с фото и видео заснемане, така че това е една от най-важните характеристики на този вид грим. Днес се произвеждат гримове, които отговарят на техническите изисквания на цифровата телевизия и цифровата фототрафия. Гримът ще стои приблизително един ден на лицето, но снимките и видео-материала с лицата Ви остават завинаги. Имайте това в предвид.
Специалистите професиналисти в България в тази област са малко, а ментета-гримьори в изобилие. Това не го забравяйте!!!

Защо се прави пробен грим?!
Макар и доста естествен и натурален сватбения грим видоизменя в голяма степен лицето на модела (булката). Важно е самата булка да се види как ще изглежда предварително, да се хареса, за да се чувства удобно и комфортно с грима.
Всеки има представа за грима, но много често може да има и изкривена представа.
Пример: Гримът на поп-фолк певица е проява на много лов вкус, ако се направи на булка!!!
Често веждите са коригирани лошо, налага се да се оправят
Често жените имат неправилни навици на гримиране, които реално ги загрозяват, но те са свикнали с тях…
Често има съпротиви към използването на фондьотен като основа на грима - а без него грима е просто невъзможен.
Често се налага да се поставят изкуствени мигли - това е нещо, което трябва да се види на пробния грим.
Цветовете червило също са нежни и светли цветове, но могат да се различават от ежедневното червило.
Пример: Ако в ежедневния грим носите черен молив, спирала и червено червило, сватбения грим може да Ви се види доста “семпъл и невидим”. Обратното важи за хора, които не носят никакъв грим - сватбения може да изглежда “тежък” и “прекален”.
Така един и същи грим се приема различно от различните хора.

Ако сте се гримирали само на абитуриентския бал или изобщо не сте се гримирали, “гримът Ви” може да се окаже голямо приключение!!!
Пример: Всеки ден се обличате, но не всеки ден сте с булчинска рокля. Казано метафорично гримът е облекло за лицето Ви.
Ако сте с романтична рокля нормално е и грима (и прическата) да са романтични.

За колко време се прави гримът?!
За около 45мин. е напълно достатъчно! - Оставете си час!

Kолко струва?!
Пробен грим - 60*/70**лв.
Булчински грим - 80*/100**лв. (включва се транспорт, идване на адреса за гр.София)
Изкуствени мигли - 15лв.
Грим за мъже - 40лв.
Оферта булка и приятели - 100лв.+60лв. за всеки следващ грим (при минимум 3бр. грим)
VIP - услуги при ангажираност  по време на цялата сватба, включва екипи с гримьори - цените са по договорка
*грим, направен от гримьор от студиото
**грим, направен от Иво Живков
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: