Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 23:55:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Използвахте ли професионален гримьор?
Да good
Не, доверих се на приятелка Wink
Сама се гримирах Curtsey

Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Гримът! - 3 част  (Прочетена 173713 пъти)

cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: февруари 26, 2009, 12:27:15 »

Аз също съм против фолкаджийската визия и не искам да изглеждам така..за това може би ще си сложа среден размер мигли, а не от най-дългите, а с лекия грим се надявам да се избегне натрупаността.. иначе мойте си мигли са много къси и светли и каквато и спирала да си сложа до края на деня тя пада.. ;(
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #76 -: февруари 26, 2009, 12:49:32 »

Чудя се следното нещо - нашата сватба е вечерна, но пък е през лятото, когато денят е дълъг и до към 20ч. ще си е доста светло навън. Та се чудя дали грима да е направен като за дневни снимки или като за вечерни. Реално фотосесиите и ритуалите ще са през светлата част на деня, само в ресторанта ще сме на осветление на лампи  crazy
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: февруари 26, 2009, 13:24:10 »

ами по-скоро дневен.
Поне аз държа на това да изглеждам естествено на снимките.
Моя приятелка й направиха тежък вечерен.
Не се хареса, не можаха да й го изтрият... Замазаха отгоре с нещо си, но то стана още по-кофти.
Страшно гаден момент.
Та затова - нещо по-леко, според мен! good
Активен
Misis_T
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: февруари 26, 2009, 13:26:45 »

Момичета, а какво мислите за изкуствените мигли? Аз искам да съм с много лек грим който сама ще си направя и изкуствени мигли, мислите ли че ще са прекалено hard?

Определено съм "ЗА"! good Ако са поставени професионално изглежда много добре. На снимките светлината (дневна, слънчева и светкавица) обикновено поглъща част от грима, наситеността на цветовете, така че дори гримът да е лек, е хубаво да се поставят няколко по-ярки акцента!
Миглите на единични снопчета изглеждат по-незабележимо и естествено, но са и значително по-трудни за залепяне, докато целите мигли придават повече тежест, пищност на погледа...зависи какъв ефект търсиш.
Най-добре е да пробваш няколко пъти предварително, за да си подготвена на деня. smile
« Последна редакция: февруари 26, 2009, 13:28:29 от Misis_T » Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: февруари 26, 2009, 14:45:40 »

А за какви мигли става въпрос - от тези дето се слагат трайно и издържат около месец или само за самия ден? Аз лично много искам от трайните, но нося лещи и се притеснявам да не ми дразнят или пък после с тях да ми опадат и естествените мигли. Ако на някой са му слагали от тези временните, само за събитието, може ли да сподели как се закрепят, защото тук ме тревожи пък въпроса дали няма да се разлепят от горещината преди да е свършила сватбата. А много искам дълги и гъсти мигли, та макар и изкуствени, че и моите са едни къси и руси.... NO
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: февруари 26, 2009, 15:16:02 »

На мен ми сложиха временни само за един ден. Прикрепват се с някакво лепило и през деня не съм имала проблеми, а вечерта ги свалих много лесно с тоалетно мялко, когато си махах грима. smile
Само първия половин час ми беше малко некомфортно, защото ми се струваше, че "тежат", но после се свиква и ги забравяш. 
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: февруари 26, 2009, 15:17:06 »

ами аз лично говоря за тези които ти наричаш "трайни", залепват се с лепило,  аз съм си слагала от тях и ми издържаха по 2 седмици, а не месец.. след това ако не ти се махнат със специален разтвор наистина има опастост твойте мигли да паднат заедно с тях..  nea
Активен
peteto77
Сватбар
Публикации: 185

« Отговор #82 -: февруари 26, 2009, 17:31:40 »

красиви са.... и правят невероятен погледа... стига да не са прекалено дълги... Определено съм ЗА
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: февруари 26, 2009, 19:30:17 »

и аз много ги харесвам, но моите не можаха да се закрепят, най-вероятно е било от лепилото, което имам. Просто паднага около 5 минути след като ги сложих, още докато гримьорката ми правеше основата.  Това се случи на пробния грим и реших да не се занимавам повече.

Добре е да пробвате няколко пъти сами да си ги слагате и да видите как ще ви понесат, защото мен малко ме и сърбеше от лепилото, та може и алергична да съм била.
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: февруари 27, 2009, 10:29:12 »

Има и друг вид трайно мигли на мен ми предлагаха такива, но едно че не ми се занимаваше, друго, че са скъпи.Те са на снопчета с различна дължина и всяко снопче се залепва на точно определеното място.Седят точно като истински, много са красиви и издържат по няколко месеца.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: февруари 27, 2009, 10:48:05 »

момичета дайте идея за трайни сенки за очи ( на коя марка да са ) ..аз ползвам повече молив за очи и за това не знам на кои да се спра..  huhhuh.gif а иначе реших - ще слагам мигли от тези които се залепват с лепило снопче по снопче  MANICURE
Активен
Femme
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #86 -: март 04, 2009, 13:15:04 »

Аз за себе си съм решила, че ще бъда с лек грим, без изкуствени мигли.
Активен
kremmito
Любопитен
*
Публикации: 25

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: март 05, 2009, 12:58:24 »

Аз имах няколко снопчета изкуствени мигли, но само за деня на сватбата. Изглеждаха много естествено, и подчертаваха погледа доста добре. Вечерта си ги махнах без никакъв проблем.
Активен
peteto77
Сватбар
Публикации: 185

« Отговор #88 -: март 05, 2009, 18:49:40 »

момичета, а колко взимат професионалните гримьори за булченски грим. как са им тарифите

под професионални разбирам тези дето правят фотосесиите в списанията Makeup MANICURE Coffe
Активен
eva2008
Любопитен
*
Публикации: 23

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: март 06, 2009, 00:31:46 »

За булчински грим ми казаха 70лв ( в салон ) и 90лв. ако идва вкъщи, но според мен си заслужава  Wink
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: