Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 15:39:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част (Прочетена 247523 пъти)
Morning_Flower
Сватбар
Love is in the air!!! ...
Отг: СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част
«
Отговор #300 -:
юни 27, 2011, 08:43:16 »
usmivka66 на нас ни казаха от ритуалната, че ако искаме изнесен ритуал задължително се подписва първо там през седмицата и после те идват на място, няма как да се избегне, ние затова се отказахме от него
а за песен не се сещам, от чуждите напълно ли сте се отказали, има още много хубави
кога е вашата дата, че съм забравила
, какво ви остана по подготовката?
Активен
usmivka66
Любопитен
Dreams come true ...
«
Отговор #301 -:
юни 27, 2011, 09:05:22 »
Датата ни е 17.09.11. Не сме се напълно отказали о чужда песен, дори сега прослушвам разни рок балади. Много жалко за изнесения ритуал. Много сложно става така
, защото кумовете ни са от София и са с малко бебенце, та не искаме да ги разкарваме предварително. Трябва много да го мисля това, но тази седмица трябва да се реши! Вариантът е да се подпишем тук (в София) и да помолим за изнесен ритуал от сливенския съвет. оф...
Останаха ни - дрехите, чаши и шампанско, късметчета, тейбъл картички (тях ще ги правя аз), свещи, книга за гости, подаръчета (за тях се разбрах с момичето от "Сватбени аксесуари", чийто координати ми даде
Боянчето
- благодаря й за което
), записване на дата в съвета, определяне на песен за 1 сватбен танц, раздаване на 1/4 от поканите... Но сме решили тази седмица или най-късно другата да сми набавили повечето неща! Дрехите ще трябва да чакат до последния момент по куп причини
... имаме 2 месеца и 20 дни, от които ще ни няма 8 дни, а след това ще имаме по седмица отпуск покрай голямото събитие...
Активен
mashinka
Новак
«
Отговор #302 -:
юни 28, 2011, 10:45:43 »
здравейте Дами! Нашата подготовка малко забуксува и имам нужда от помощ. Майка ми държи най-много на красивете покани- дайте идея от къде да ги поръчам, понеже в Сливен обиколихме всички възможни магазини за покани и така и не харесахме. Имам и един конкретен въпрос към boyana_sl и той е следния: Имаше ли нещо от украсата в Арата което се плаща, има ли балончета които разпръскват и ...... посъветвайте ме за варианта с два бели гълъба, както и (май попрекалих
) как стоят нещата с изнесения ритуал
Активен
boyana_sl
Любопитен
«
Отговор #303 -:
юни 28, 2011, 16:35:05 »
mashinka
ако искаш да имаш балони - да трябва да доплатиш. Доколкото знам балон пълен с хелий поръчан от ресторанта е 1,50лв. Не е задължително да си поръчаш от там. Можеш да си внесеш балони преди сватбата, а там да ти ги поставят.
Балони, които се разпръскват - предполагам, че говориш за гърмящ балон с дистанционно. Такова нещо ние имахме, но в Сливен ще ти е много трудно да намериш. Нашият го донесохме от Бургас, не питай как, голям зор видяхме с него.
За белите гълъби нищо не мога да ти кажа, защото аз лично не исках такива.
А за изнесеният ритуал, какво точно те интересува?
«
Последна редакция: юни 28, 2011, 18:28:56 от boyana_sl
»
Активен
Morning_Flower
Сватбар
«
Отговор #304 -:
юни 29, 2011, 08:48:37 »
момичета, не разбрах какъв е този балон дето гърми
а къде на друго място може да напълнят балоните с хелий в Сливен, знаете ли?
Активен
boyana_sl
Любопитен
«
Отговор #305 -:
юни 29, 2011, 11:17:38 »
Това е голям балон, пълен с малки балончета и конфети. Закачен е за тавана. Към големия балон има прикачен приемник и може да бъде взривен с дистанционно. По този начин малките балончета и конфетите се изсипват от него
Много е популярен напоследък
Нещо такова е
127376179431072.jpg
(4.93 KB, 118x89 - видяно 3103 пъти.)
Активен
Morning_Flower
Сватбар
«
Отговор #306 -:
юни 29, 2011, 12:25:31 »
благодаря за пояснението, сетих се за какво става въпрос, виждала съм ги
Активен
mashinka
Новак
«
Отговор #307 -:
юни 29, 2011, 12:30:23 »
Когато отидох за първи път в Арата да огледаме ресторонта, беше подготвено за сватба и имах късмета да видя вече готовия вид на залата. Да, жената беше наистина много любезна, пусна ни дори и осветлението. Та въпросния балон с малки балончета в него висеше от тавана и аз си помислих че влиза в украсата, както повечето неща в Арата и затова реших да попитам
boyana_sl много ми се иска да имаме такъв на нашата сватба и те моля да ми кажеш откъде да го поръчам. А колкото до изнесения ритуал ми казаха че Арата си имат жена, бивш работник на общината (ако не се лъжа Басанова й беше името) и можем да сключим граждански брак намясто, но за цената неразбрах
Активен
boyana_sl
Любопитен
«
Отговор #308 -:
юни 29, 2011, 13:06:20 »
mashinka
ти кога ходи да гледаш ресторанта? Защото ние май бяхме първите, които носиха такъв балон там
За изнесения ритуал не мога да помогна, защото ние си бяхме в ритуалната зала. Но съм чувала за Басанова. Доколкото знам води много добре
Активен
mashinka
Новак
«
Отговор #309 -:
юни 30, 2011, 09:18:35 »
Беше една събота- мисля началото на месеца, залата беше украсена влилава гама ако не се лъжа и балона беше с бяло и лилаво
Активен
mashinka
Новак
«
Отговор #310 -:
юни 30, 2011, 09:21:38 »
Да ви кажа честно, украсата влиза в цената, но ми се видя доста постна! Наскоро гледах един диск от сватба в Арата и повярвайте ми, изглеждаше мнооого голо. Ако някой има снимки на украсата там или идеи за такава моля да сподели
Активен
usmivka66
Любопитен
Dreams come true ...
«
Отговор #311 -:
юли 08, 2011, 11:31:37 »
С голямо закъснение - ето ги нашите покани. Текста го няма, но е със златен шрифт и е на допълнителна хартия, която е залепена отвътре и изглежда като фуста (хахахахах)...
Днес пред мен застана въпроса откъде да намеря бели бонбони за късметите, които все пак реших да направя сама, като и жито...
Добрият стар гугъл посочва няколко агенции, предлагащи такива бонбони за по 28-30 лева килограма, което е безумно, защото на мен ми трябват 200 грама = 100 бройки приблизително. А те по по-малко не продават. Жито допускам, че ще има в църковните магазини, но ако някой е минал по трънливия път на това търсене, нека сподели.
Друго, което сега мисля и трябва да реша е - да има ли или да няма изнесен ритуал. При нас отпадна варианта за предварителен граждански брак в СОфия. Решихме да е в Сливен, защото кумовете ще дойдат 1-2 дни по-рано. Имахме възможност за изнесен ритуал, но всички застанаха срещу мен и в крайна сметка е запазен час за ритуал в съвета. Родата, на която разчитах, че ще съдейства поне със записването, защото съм в СОфия, решила че ще е по-тържествено там и е по-удачно да разходим 100те гости до съвета, за да не бил църковния брак първи, "че щяло да се запише на диска"...
Нямам думи... аз да си се оплача...
Нека който знае, да съдейства за късметчетата
Хубав ден от мен!
807 - Copy.JPG
(48.34 KB, 314x235 - видяно 3166 пъти.)
Активен
usmivka66
Любопитен
Dreams come true ...
«
Отговор #312 -:
юли 08, 2011, 11:36:41 »
Само да добавя, че поканите за родителите ще ги украся малко по-различно
и че... имаме все още възможност да помолим за изнесен ритуал... поне така каза мацката от съвета
... Стискайте палци да мине и тази "буря"
Активен
boyana_sl
Любопитен
«
Отговор #313 -:
юли 08, 2011, 15:50:34 »
usmivka66 поканите са станали много хубави.
За бонбончета незнам точно какви искаш да сложиш, но мисля че по магазините все още се намират бонбони Снежанка. Те стават за късметчетата.
Аз също мислех в началото да си правя късметчатата, но се оказа че става доста бавно, а и чесно казано щяха да ми излязат по-скъпо. По булченските магазини има толкова разнообразни и хубави късметчета по 25-30 ст. Просто не си заслужаваше
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #314 -:
юли 11, 2011, 16:04:30 »
usmivka66 страшно ми харесват поканите ти .Сам ли ги прави.Много са идейни и семпли.Това до нея плика ли е или са различни за мъжката и женската част.
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...