Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 14:48:50
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част (Прочетена 247472 пъти)
boyana_sl
Любопитен
Отг: СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част
«
Отговор #285 -:
юни 08, 2011, 09:07:39 »
Благодаря!
Менюто ни беше стандартно, май на повечето сватби избират именно такова.
1) Салата "Тайната градина", като заменихме доматите с моцарела с печена чушка.
2) Предястие "Ролца с бекон". Изключително много ги препоръчвам
3) Основно ястие - Свинска пържолка, пилешко шишче, бифтек и картофи
4) Поръчахме по 1 питка, 1 безалкохолно, 1 мин.вода и 50гр. водка
5) Тортата също беше поръчана там
Имахме и допълнително ядки и мезета, които внесохме.
Активен
mashinka
Новак
«
Отговор #286 -:
юни 08, 2011, 19:57:20 »
Първо честито на младото семейство! Желая всичко най -хубаво!
Искам да попитам (ако сватбата е била вечерна) до колко часа ви позволиха да останете в ресторанта и как се доплащат допълнителните часове престой. И ако може да ми кажете менюто на човек колко излиза?
Активен
kala
Сватбар
Публикации: 297
«
Отговор #287 -:
юни 10, 2011, 14:37:06 »
Здравейте момичета,
Утре съм канена на сватба в Сливен, а не съм от там и се опитвам да открия адресите на ритуалната зала и ресторант Панорама.
Булката днес е под пара и не мога да я открия по телефона, а и гледам да не я притеснявам много.
Моля ви, помагайте
Активен
boyana_sl
Любопитен
«
Отговор #288 -:
юни 12, 2011, 07:15:52 »
kala
за съжаление късно видях поста ти, иначе щях да ти обесня някак си
mashinka
сватбата ни беше вечерна, но времето което ни бе дадено от ресторанта си беше напълно достатъчно и не сме плащали допълнително. Ние влязохме в 18.30ч. и към 1.30ч. си тръгнахме
Активен
mashinka
Новак
«
Отговор #289 -:
юни 12, 2011, 13:33:29 »
И на нас ни казха вечерен час до 1:30ч. защото били извън града но за доплащане не споменаха нищо и се чудих дали изобщо ще го има варианта с доплащането или ще ни изгонят точно в 1:30
Активен
kala
Сватбар
Публикации: 297
«
Отговор #290 -:
юни 13, 2011, 11:11:36 »
Момичета, намерих без проблем ритуалната зала и сватбата беше супер! Да ви споделя малко инфо за тези които още са в началото на организацията- сватбата беше малка /60ч/ и празненството беше в ресторант Панорама / в хотел Панорама/ и се справиха чудесно там, а и имат страхотна градина за снимки
Активен
usmivka66
Любопитен
Dreams come true ...
«
Отговор #291 -:
юни 14, 2011, 16:21:12 »
Лелееееее момичета, колко неща са се случили докато се услушвам!!!!
boyana_sl
, честито!!! Безкрайно щастие и прекрасно разбирателство ви желая!
kala
- в самото начало (преди да решим колко голяма да е сватбата) също бяхме харесали Панорама. Много е приятно, дори говорих с тях по телефона.
mashinka
- ние питахме за доплащане в Арата и ни казаха, че е 100 лв. на час. На всички други места е 150 лв. Добре е, че се подхвана тази тема, защото при нас със сигурност ще се наложи да останем поне още 1-2 часа и ми е малко притеснено - хем на ресторанта, хем на DJ-я...
Момичета, ние решихме, че както е тръгнало на кофти време, като нищо септември ще е студен и че е най-добре да си идем на почивка - медена - през лятото. Много умуваме... бяхме решили Испания, но май отпада, защото 1) момчето ми има айрофобия и 2)на мен докторите не ми разрешават толкова далечни пътувания ... Гърцията ми е омръзнала, но не съм била на Халкидики, както и приятелят ми. Някой от вас има ли препоръки в това отношение?
boyana_sl
, къде беше на фризьор? Остана ли доволна?
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #292 -:
юни 14, 2011, 18:08:14 »
usmivka66, може септември да отидете до Турция. Тогава е най- подходящо за там. Може да направите екскурзия из Европа. Разгледай темата за медения месец за повече идеи.
Активен
happybride
Любопитен
«
Отговор #293 -:
юни 16, 2011, 12:55:11 »
Специален въпрос за всички които са правили сватба в Арата.
Кой ви направи украсата на ресторанта и правят ли проблем ако не е от тях?
Активен
natali86
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #294 -:
юни 16, 2011, 15:23:12 »
Здравейте и от мен
Някой може ли да ми каже каква е цената на куверта в р-т "Дева"?
Активен
boyana_sl
Любопитен
«
Отговор #295 -:
юни 19, 2011, 07:57:19 »
usmivka66 прическата ми я прави фризьорка от Бургас, която беше гостенка на сватбата, затова няма смисъл да давам кординатите й. Иначе съм много доволна от нея
За Арата доплащането също е 150лв на час. Ние не сме доплащали, но поне така пише на менюто, което ни дадоха.
За украсата - ако искате да си внесете естествени цветя или да разнообразите нещо, няма никакъв проблем. Стига да искате, няма нищо невъзможно
Активен
mashinka
Новак
«
Отговор #296 -:
юни 20, 2011, 08:20:32 »
usmivka66 за Арата се доплаща на всеки допълнителен час, а за Dj-я не съм сигурна. Аз говорих с Иван Иванов и той не ми каза нищо за доплащане- каза си цената за цялата вечер. Утре имам среща с един друг и него ще го питам специално за това
Активен
happybride
Любопитен
«
Отговор #297 -:
юни 23, 2011, 12:03:59 »
Здравейте отново,
искам да попитам Бояна, безалкохолните от ресторанта ли ги поръчахте или си ги внесохте. Ние преценихме че в по- големи бутилки ще има по- голямо количество. Решихме да има безалк. 2 вида, бира, вино, водка, вода и ракия разбира се
На родителите изведнъж им се видя кофти да си внесем заради тази пуста пластмаса. Как сервираха вътре, бе ли дискретно ?
Доколкото знам сервират много изискано без да оставят бутилки на масата и да се надяваме и да не им наливат пред очите им. Дано на гостите не им направи лошо впечатление...
Иначе ние сме на финалната права, мин. седмица харесахме и менюто, доверихме се на Бояна за салата и предястие, за основно- свинско филе със задушени зеленчуци.
Останаха само 2 седмици работа и 1 седмица подготовка
Активен
boyana_sl
Любопитен
«
Отговор #298 -:
юни 23, 2011, 12:27:37 »
Ние си внесохме безалкохолното, в пласмасови бутилки от 2 литра. Не бива изобщо да те притеснява в какви бутилки ще бъде, защото в повечето случаи гостите дори не забелязват кога са им долели в чашите. Самите бутилки стоят в страни, на отделни помощни маси и само сервитьорите наливат.
Алкохола внесохме в 10 литрови бутилки, а там в ресторанта си го разляха.
Няма начин на някой от гостите обстановката и обслужването в ресторанта да му направят лошо впечатление. При нас поне, нямаше недоволен.
Надявам се да съм помогнала.
Пожелавам ви приятна подготовка
Активен
usmivka66
Любопитен
Dreams come true ...
«
Отговор #299 -:
юни 27, 2011, 08:26:15 »
Здравейте, булкииииии
Благодаря на всички за инфото - винаги е полезно. Иначе за доплащането - ние ще сме в Спортс Палас и там е след 12, не след 1 или 1:30. Както и да е... сега при мен възникнаха 2 други важни въпроса! Ама изключително важни - може ли да се направи изнесен ритуал от общината, който да е реален? Имам предвид в самия ресторант да дойде представител с всички необходими документи и подписването да се състои там намясто в рамките на 10-тина, 15 мин. Моля, ако някой има инфо, да пише. Най-късно утре ще се обадя в Сливенска община и ще питам, както и зса цените - знам, че е по-скъпо. Иначе бяхме замислили да си подпишем тук в София и да прескочим това. Но... ако може да стане бързо и в ресторанта, ще предпочетем този вариант.
Другият ?-с е обобщено: Коя сватбеа песен да изберем? Защо стигам до тук да питам... защото и двете песни, които искахме, наши приятели, които правиха преди нас сватби, ги "взеха" и не искаме да се повтарят. Много мислим за варианта БГ песен, но не можем да се спрем на идеалната за нас все още. Тези, на които няма да можем да танцуваме са: Have you ever really loved a woman (Bryan Adams) и I don't want to miss a thing (Aero Smith)... Ако някой се сети за перфектната любовна нетъжна, но бавна народна песен, нека сподели. Само да добавя, че "Лудо младо" не "върши работа", защото пък аз, от своя страна, вече я пях на една сватба - пак за младоженците и... пак ще се получи повторение. И също "Ах, къде е мойто любе" също вече е замислена да влезе в употреба - това ще е моята изненада за младоженеца... т.е. Ще му я изпея (може да не съм споменавала, но пея народни песни)
Очаквам съдействието ви, момичета
За почивката - спряхме се на Халкидики окончателно - началото на Август или края на Юли
- в Турция сме ходили и двамата, затова.
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...