Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 17:04:13
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част (Прочетена 247609 пъти)
boyana_sl
Любопитен
Отг: СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част
«
Отговор #270 -:
май 18, 2011, 16:53:05 »
usmivka66
благодаря ти! Надявам се наистина да е много весело
И при мен се получи така, че няма с кой да обикалям магазините, но трябва да ти кажа, че за мен е по-голямо удоволствие така. Иначе могат да ти дадат хиляди съвети и в крайна сметка да те разубедят от това, което в действителност искаш. Аз моите хора ги поставям пред свършен факт. Всичко съм си избрала и те само ще го видят в последствие
Активен
jennifer_2
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #271 -:
май 19, 2011, 13:52:01 »
Здравейте! Все пак не забравяйте, че това е вашият ден - на вас и вашата половинка, така че трябва вие да сте водещи в това кое, къде и как ще се състои всичко. Не обръщайте внимание кой какво говори или се опитва да ви наложи - вие се жените, така че вие решавате
Някой ако има идеи за прически да качва снимки, аз мисля да съм с нещо като плитка или част от косата да е сплетена, но незнам дали ще може да се задържи булото, все още разглеждам и събирам снимки в една папка, та да видим накрая какво ще е, ще трябва да се ходи и на пробна предполагам...
За грим се чудя къде да ходя, искам някой който слага мисгли, така да подсили моите
но все още и в грима нищо не съм доизмислила.
А тортите от къде ще си поръчвате, имате ли впечатление от някъде?
До скоро и успех на всички - сигурна съм всички ще имаме хубави и незабравими сватби
чао засега!!!!!!
Активен
boyana_sl
Любопитен
«
Отговор #272 -:
май 22, 2011, 10:49:40 »
ponsi
за прическата най-добре се консултирай с фризьорката. Тя най-добре ще ти каже кое ще ти отива и как ще се сложи булото. За миглите мисля, че всяка една гримьорка ще се съгласи да ти сложи, само се уговорете предварително. Може би ще те накара да си ги купиш предварително.
Нашата торта ще си я поръчаме от ресторанта - на Виенската сладкарница ги правят. Иначе на Фантазия правят хубави торти.
Къде и кога ще бъде вашата сватба?
Активен
vessy_b
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #273 -:
май 28, 2011, 12:11:55 »
Мили булки, бихте ли ми препоръчали фризьор в Сливен. Нито един не познавам
Активен
happybride
Любопитен
«
Отговор #274 -:
май 30, 2011, 11:10:32 »
Здравейте момичета,
една молба към boyana_sl, май тук доста хора ще се женим в Арата, да кажеш как е минало,какво ти хареса и какво не...
Аз от доста време не бях писала, но ме налегна лек мързел.
Относно поканите със снимка, нашите бяха такива и на гостите страшно им хареса. Напечатаха ми ги и аз си ги украсих една панделка, мисля че станаха доста красиви..поне според мен..защото и бяха с моята идея
Колкото до човека който ми ги направи, той работи във Варна и Разград и не знам дали е удобно.
Иначе снимка мога да пратя на всеки по мейл който желае да ги види:)
Аз имам към месец и половина още, останаха дреболиите...поръчах като подаръчета малки бурканчета с мед, които ще надпишем с датата на сватбата, имената, панделка и така..
Другите неща съм ги поръчала да ги направят..свекито също взе да взима еднолични решения и замалко да се дублираме, така че този уикенд ще се утоним...
Успех на всички
Активен
boyana_sl
Любопитен
«
Отговор #275 -:
май 30, 2011, 19:01:14 »
Няма проблем
Веднага щом мога ще ви пиша как е минало.
Успех на всички с подготовката
Активен
usmivka66
Любопитен
Dreams come true ...
«
Отговор #276 -:
май 31, 2011, 14:44:41 »
Здравейте булкииииии
За мигли - слагат всикчи, които гримират, но съм сигурна, че всеки сам може да си сложи. Аз на бала бях с мигли и сама си ги сложих...
Тортите на сладкарски център ЧАР в Клуцохор са изключително вкусни! Имат голям избор сватбени торти и не са толкова скъпи, колкото например са на Виенската ... само за инфо го казвам - може да идете на по парченце торта в сладкарницата им и да разгледате каталозите, за да си решите (аз така направих);
Нашите покани вече са в процес на раздаване!
vessy_b - ако искаш опитай пробна прическа при Енчо - зад Мустана в блокчето - аз мисля той да ме прави. Хубавото е, че ще дойде у вас на място и ще може да съдейства и за добрата визия на гостите - майки, сестри...
Ходила съм и при Веско - на площад В. Левски до III СОУ, но той май е по-добър в ежедневните прически... все пак опитай.
С поканите съм несериозна, все забравям да ги снимам, но мога да приложа снимка на едни подобни. Разликата е, че нашите са в златно, бяло и сатенирано кафяво. Материали много трудно намерих!
http://napravihmezavas.com/images/sp/plic/765a.jpg
Закачалките и папионките на нашите покани са далеч по-сполучливи
Ние мислим сега за подаръчета
една позната е фъншуи дизайнер и каза, че лично за нас и за мястото и идеята, която сме избрали, най-подходящо е да са лебеди. Та ще търся лебеди
вероятно кристални
някой попадал ли е на такива? ама хубави
Активен
boyana_sl
Любопитен
«
Отговор #277 -:
юни 01, 2011, 07:22:32 »
usmivka66
аз в началото също исках да са лебеди. Трябва да ти кажа, че в магазините Всичко по левче има най-различни модели стъклени лебеди. Аз лично харесах два лебеда, които са залепени върху огледалце. Идеята ми беше да надпиша огледалцето по някакъв начин. В крайна сметка се отказах, но въпроса е че все пак има. Даже за да бъдем точни цената в един магазин Всичко по левче варира между 1лв и 1.20лв. Същите тези лебеди в булчинските магазини струват над 1.50лв. Като тук говорим за такива, които не са укресени. При всички случаи лебедчетата са китайско производство, така че ако знаеш къде има такива складове
Аз моите подаръчета си ги поръчах от Варна - кутийки във формата на парче торта. Много съм доволна, защото ги направиха изцяло според моето виждане. Ето вижте тук:
http://svatbeni-aksesoari.alle.bg/
Моите не са тук, но са по модел на първите
Активен
usmivka66
Любопитен
Dreams come true ...
«
Отговор #278 -:
юни 01, 2011, 09:31:53 »
лелееееее - много готини неща и на какви цени само! boyana_sl, много благодаря за идеята! много ми допадна - ако не харесаме в петък (тогава ще обикаляме) лебеди, може да ти изплагиатствам идеята! Надявам се да разрешаваш
предполагам се процедира по следния начин - избирам модел, казвам цветовете, в които да е, плащам с карта (аз съм в софия) и получавам поръчката до 2 седмици.... така ли е?
пак благодаря - дори не ми ехрумвало за парчета от торта. Аз, имайки предвид поканите, мислях да са шапчици - различни за мъжете и жените - хем с имената - като табелки за масата, хем с бонбони вътре...
http://www.atelief.com/files/P7160971%20copy.jpg
- нещо такова
Активен
usmivka66
Любопитен
Dreams come true ...
«
Отговор #279 -:
юни 01, 2011, 09:33:50 »
Между другото пише, че цената е 1,20 лв. без украса и без куфети... колко беше с тези неща?
Активен
boyana_sl
Любопитен
«
Отговор #280 -:
юни 01, 2011, 17:39:11 »
Аз си избрах цветовете и вида на украсата. Няколко варианта ми предложиха и аз си израх измежду тях. Станаха много симпатични, след сватбата ще покажа снимки.
За цената и начина на поръчка при мен беше малко по-различно, защото ме свърза една приятелка. От фирмата имаха път през Сливен и ми ги донесоха на място и на място платих, но иначе незнам как става. Може да им пишеш, ако искаш. Те най-добре ще ти кажат. Иначе знам, че и пращат ако се наложи.
Незнам дали си видяла, но те предлагат и такива покани, каквито ти си правила
Може да измислят и нещо като подаръче в същия дух
Няма нищо лошо да плагиатстваш подаръчета, едва ли ще имаме и общи гости, понеже по-голямата част от моите не са от Сливен
Надявам се да съм помогнала
Активен
mashinka
Новак
«
Отговор #281 -:
юни 07, 2011, 09:18:10 »
Здравейте мили момичета! Нова съм в това и малко незнам как да започна.....
Предстои ни сватба през октомври 2011г. Тепърва започваме с подготовката. Засега сме запазили ресторанта на Арата
, оператора и Ди Джея. Исках да ви питам как стоят нещата с живата музика и ако имате впечатления давайте ги насам. Благодаря предварително и ще се радвам и аз да помагам
Активен
boyana_sl
Любопитен
«
Отговор #282 -:
юни 08, 2011, 08:15:07 »
Момичета, обещах да ви кажа как е протекла сватбата
Първо да ви кажа, че всичките ми гости са много доволни от обслужването и обстановката в Арата. Имах гости, които вече са били там и знаеха какво е, но тези които дойдоха от други градове бяха изключително впечатлени от мястото, особенно за малък град като Сливен
Второ - за гримьорката. Много съм доволна от нея. Дойде направо в къщи момичето, с два големи куфара. Гримът ми издържа през цялата сватба, единствено слагах гланц, което е неизбежно. Ако някой иска координати да ми пише лично.
Трето - ДЖ. Също съм много доволна от тях - Деян Митев и ДЖ Никсън. Е, може би чалгата беше малко повече, но в крайна сметка на това ставаха хората
Ако се сетите за нещо друго - питайте
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Love is in the air!!! ...
«
Отговор #283 -:
юни 08, 2011, 08:21:22 »
Честито госпожо!
пожелавам ви да сте много щастливи и все така влюбени
Активен
happybride
Любопитен
«
Отговор #284 -:
юни 08, 2011, 08:48:50 »
Честито и от мен!
Надявам се всичко да мине добре и с нашите сватби:))
Какво ви бе менюто и според теб добре ли го приготвиха?
Другото можеш да го покажеш на снимки когато имаш време!!:))
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...