Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 00:43:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част  (Прочетена 247869 пъти)

Mariqnkata
Ентусиаст
**
Публикации: 106

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: май 24, 2009, 21:42:11 »

ех момичета, де да бях готова с всичко  =]Но добрата новина е, че все пак сватба ще има  Party time
Останаха ни някой дребни нещица, но се надявам утре след луда обиколка по магазините да набавим липсите  girl_wink
Измислих си вече украсите за масите в ресторанта. Уточнихме и менюто там. Вече няколко пъти се опитвам да кача снимки, но безуспешно. По късно ще пробвам и в галерията.  За сега само ще ви я опиша. На всяка маса, ще има по една оранжева лента, която минава през средата на масата, по два малки свещника, в който има от малките свещички и пръснати камъчета в оранжево и бяло, донесени специално за повода от Германия. Е видях по късно че ги има и тук в по големите магазини, ама оранжевички не видях.
За тортата ще ходим най вероятно във вторник. Остана да избера букета и да купя материали за украса на колата. Това за сега, ако има новинки, ще разказвам.  air_kiss
Активен
bori
Сватбар
Публикации: 294

колко е хубаво,когато се усмихваме

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: май 24, 2009, 22:06:27 »

:bravo:Много добре звучи всичко!Ако има с какво да се включим казвай,може и да помогнем,ако има как!Обувките са много сладурски,а и украсата ще стане много добре така,добре сте го измислили!Успех с обиколката утре и да ви спори!Къде ще ти правят букета?
Момичета-дерзайте!Имате си странички!
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,19488.0.html
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,19489.0.html
« Последна редакция: май 25, 2009, 09:41:34 от bori » Активен
bandidi
Професор
Публикации: 424

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: май 25, 2009, 10:03:22 »

Бори, хубаво се сети за страничките, ама ти винаги се сещаш за тези неща:) Аз пак ходих да те търся, но..отпускарски сезон.
Цвети, питаш за пилето-аз съм много доволна от украсите на Екоасорти, отидете и те ще ви покажат много снимки на украси на петли или кокошчици. Миналата година струваше 35 лв. Колкото до прическата, аз също ходих на място - дори пътувах от село, за да ида, но това не отнема време толкова. Няма страшно. Хубава седмица на всички и успешна подготовка!
Активен
mimi_st
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #138 -: май 25, 2009, 13:32:52 »

*THUMBS*ето и от мен малко идейки

* 003629313-big.jpg (57.08 KB, 576x768 - видяно 395 пъти.)
Активен
Mariqnkata
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: май 26, 2009, 10:50:50 »

Момичета, ето тук е моята темичка. Вчера си купихме страхотни неща, по късно ще опитам да кача снимки и да разказвам  give_rose
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,18870.0.html
Активен
Mariqnkata
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: юни 16, 2009, 08:40:33 »

Ей сливенски булки няма ли?
Lok Много ни е замряла темичката. Аз вече съм в редиците на омъжените, ама имаше още бъдещи булки, къде се скриха  hiden?
Активен
mavrova
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #141 -: юни 16, 2009, 09:21:47 »

Привет! Предстои ми сватба и ще ме взимат от Сливен, което означава, че трябва да де приготвя там. Много моля някой да ми каже къде мога да намеря гримьор. help
« Последна редакция: юни 16, 2009, 10:13:53 от mavrova » Активен
bandidi
Професор
Публикации: 424

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: юни 16, 2009, 10:34:46 »

Здравей mavrova. Честито за сватбичката. За моята не ползвах гримьор, но има доста информация тук, разгледай просто в по-старите постове във Форума на сливенските булки. На площад Левски доколкото зная има изобилие от гримьори.
Активен
mavrova
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #143 -: юни 16, 2009, 10:42:05 »

Благодаря те! Сега започвам да чета  give_rose
Активен
Mariqnkata
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: юни 16, 2009, 13:22:12 »

Здравей mavrova и добре дошла. За гримьор не мога да помогна, защото аз с това се справих сама. Но със сигурност има булки които биха могли да ти помогнат с информация.
Твоята сватба кога е?

Активен
mimi_st
Новак
*

« Отговор #145 -: юни 16, 2009, 22:37:32 »

привет и от мен bye!За моята сватба използвах услугите на една гримьорка ,която няма салон,преди е имала ,но сега работи на друго място и гримира в къщи ,който и се обади.Много е старателна,аз съм доволна,мога да ти дам координати ако желаеш да се свържеш.http://album.svatbata.bg/georgievi-DT/bg/photos/126842.html    това са снимки от сватбата на сестра ми,тя също при нея се гримира
Активен
heathercream
Новак
*

« Отговор #146 -: юни 17, 2009, 16:08:25 »

здравеите!

отдавна не бях писала , но имах толкова много зада4и и сега незнам откаде да запо4на:
имаме си по4ти вси4ко засега - ресторант,фирма за украса,DJ ,фотооператор,фотограф. Bravo

сега останах само аз и моите приятелки- тарсим си фризъор и гримьор.;(((( crazy

ако някои моjе да ми даде идея и каде правят и хубави торти? smile

6те пи6а по редовно - обе6тавам yahoo
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: юни 17, 2009, 18:42:18 »

Я бързо дай отчет кой е ресторанта, ди джея, фотографа и т.н.   blum .
Аз ходя при една фризьорка на площад Левски и съм доволна от нея, имайки предвид, че живея във Варна, а идвам в Сливен на фризьор  Wink .

Мариянка, честито на теб и добре дошла в клуба на омъжените (че май забравих да ти честитя на теб, извинявам се  blush).
Цвети, на теб малко ти остана, само още 2 дни. Тресе ли те вече или я караш по-лежерно? Как текат финалните метри?
Активен
mimi_st
Новак
*

« Отговор #148 -: юни 18, 2009, 12:16:25 »

здравейте и от мен!heathercream мога да ти препоръчам сладкарски цех ФИГАРО,мога да ти дам координати!Приятно ми е да се запознаем VILENCE,аз съм приятелка на вашите кумове Вики и Ники и живот и здраве ще се видим другата седмица на сватбата им!
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: юни 21, 2009, 19:35:04 »

мда Миме, знам че ще се видим, ние и на друга сватба сме се виждали, ама както и да е  Wink . Още малко им остана и на тези младоженци.
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: