Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 18:40:47
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част (Прочетена 247655 пъти)
lalence
Регистриран
Отг: Има ли булки от Сливен? - 3 част
«
Отговор #60 -:
февруари 18, 2009, 12:11:01 »
Здравейте,
bori, аз видях че вашата сватба е била там, и исках да те питам какви са ти впечатленията от заведението - имам предвид обслужване, климатизация, с украсата как се справиха, защото мислим те да украсят. А по отношение на оператора и ние мислим да се обърнем към Неделчо (всички много го хвалят), предполагам че и вие сте доволни от него.
Активен
katrin_sl
Ентусиаст
«
Отговор #61 -:
февруари 18, 2009, 17:27:56 »
Как сте, милички? Аз малко поизчезнах от хоризонта, но съм насреща и ще помагам на новите булки с каквото мога. За фризьор, гримьор, маникюр и козметик препоръчвам салон "Пепе стил". Намира се на "Раковска"111.
Активен
bori
Сватбар
колко е хубаво,когато се усмихваме
«
Отговор #62 -:
февруари 18, 2009, 22:21:28 »
:)Здравейте!
Кате скоро не сме си писали,но смятам да се поправя на лични:)
Значи за нашата сватба не ползвахме услугите на заведението за украса.Първоначално арката им не ми хареса и исках вариант без нея,а само украса на масата.Управителката не се съгласи и ние сами си поехме нещата.Но съм виждала украси след това на ресторанта,мисля,че добре ще ти го направят.Ние ползвахме усугите на една жена,която прави детски партита.Тя ни украси с балони и сложи покривката на масата в деня.Много изгодно ни взе,а и се създаде атмосфера.На площад "Левски" се намира.Покривката я майстори баба ми,платното-аз и отново баба се потрудихме:)Иначе обслужването е много добро,баща ми движише основно нещата в деня на сватбата и много пъти похвали момичето,което е нещо като отговорник и самите сервитьори.А за храната-много вкусно и добре наредено.Ние бяхме поръчали едни комбинирани салати-много хубаво ги бяха направили.
Мисля,че ще си изкарате страхотно!
Активен
Mariqnkata
Ентусиаст
«
Отговор #63 -:
февруари 20, 2009, 09:17:24 »
на новите булки. Супер е че ставаме все повече
Мен малко ме беше хванала липсата поради служебни ангажименти но съм отново тук. Ipls,и моята сватба е на 30.05 и Неделчо е оператор.
lalence, браво за ресторантчето. Ние сме в Национал, но няма такива уговорки за тръгване. Единственото е , че музиката да бъде до 1.00, но мислч че времето е напълно достатъчно за една весела сватба. Вашата сватба кога е, че не видях?
Успешен ден на всички
Активен
lalence
Регистриран
«
Отговор #64 -:
февруари 25, 2009, 11:39:31 »
Здравейте на всички,
благодаря Ви много за помощта. Май наистина не съм споменавала за датата, поправям грешката на 1.05.2009г. Мога ли да помоля Катрин за телефон на този салон, които ми препоръча.
Сега на дневен ред дойдоха поканите, мисля да се обърнем към сватбена агенция "мечти", какво ще кажете за тях, някои има ли впечатления?
Хубав ден на всички!
Активен
katrin_sl
Ентусиаст
«
Отговор #65 -:
февруари 27, 2009, 13:40:14 »
Лаленце, има телефона на фризьора там. Казва се Енчо Каракашев. С него можеш да говориш за другите процедури. Телефона ще ти го пратя на лични.
Активен
bandidi
Професор
«
Отговор #66 -:
март 09, 2009, 10:25:29 »
Честит Празник на всички момичета в тази страница! Пожелавам Ви да бъдете обичани през цялата година, бъдете щастливи и грдете здрави семейства. ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И НЕКА ЦЯЛАТА ГОДИНА БЪДЕ ПРАЗНИК ЗА ВАШАТА ДВОЙКА!
Активен
bandidi
Професор
«
Отговор #67 -:
март 17, 2009, 14:03:33 »
Е, голям застой в темата:(( Много жалко. Как сте момичета?
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #68 -:
март 17, 2009, 19:18:40 »
И аз очаквам някоя от бъдещите булки да се включи с отчет докъде е с приготовленията, ама няма никой. Цвети и Мариянка какво направиха, отдавна не са писали, а пък датичките им, доколкото знам, наближават. А пък и никакви други булки ли няма да се пооживи темичката, така хубаво беше по едно време
Активен
Mariqnkata
Ентусиаст
«
Отговор #69 -:
март 18, 2009, 10:23:29 »
Аааааааааааа, тук сме, ама като гледам че никой не пише и мисля че съм самичко тук
Сега с отчета:
до тук има ресторант, DJ, оператор. Ходихме да гледаме рокли. Харесах си общо три модела но не се престраших да ги пробвам че съм много
. За това сега съм на диетка и в началото на април ще ходя отново за да уточним модела.
Поръчах едни много хубави тюлени торбички за подаръчетата на гостите, но не съм уточнила още съдържанието им. За най близките взех едни сладки плюшени мечета.
Ами май за сега това съм свършила, не че е малко, ама като се замисля още колко неща трябва
Спорен ден на всички и чакам да се отчетът и другите булки
качих малко снимки в галерията за по добра илюстрация
«
Последна редакция: март 18, 2009, 10:32:47 от Mariqnkata
»
Активен
Mariqnkata
Ентусиаст
«
Отговор #70 -:
март 19, 2009, 16:56:39 »
къде сте всички? бъдещите булки сигурно са доста заети с организацията, ама споделете де
Активен
katrin_sl
Ентусиаст
«
Отговор #71 -:
март 20, 2009, 13:41:55 »
Ох, че хубави мечета!!!! На мен са ми слабост, но вече само на картинки ги гледам. Големи сме за играчки.
Сватбата пеперудена ли ще е, Мариянка? Къде си избра рокли? Качвай снимки. И аз съм на диета вече 2 месеца и съм свалила 8 кг.
Идва лято - време за вталяване!
Активен
Mariqnkata
Ентусиаст
«
Отговор #72 -:
март 20, 2009, 14:35:07 »
Благодаря ти Катрин
И аз много ги харесах тия мечета, нямах идея за тях, но като ги видях и си казах, че са моите мечки за моята сватба.
А за останалите подаръчета, освен торбичките нямам идея какво ще бъде съдържанието им
Относно сватбата, все още нямам точна идея защото все нешо променям, но като че ли съм решила да я съпбразя единствено със сезона. Иска ми се нещицата около нея да са в
оранжево
в смисъл цветя, декорации и други такива.
За роклите ходих в Стара Загора и най вероятно ще бъде от там. Снимки нямам защото не посмях да пробвам поради посочените по горния пост причини
Ами това за сега, ако на някой му хрумне някоя идея да казва.
Активен
katrin_sl
Ентусиаст
«
Отговор #73 -:
март 20, 2009, 16:07:04 »
Когато подготвяхме нашата сватба, отидохме в магазин "Кристал". Там има много красиви стъклени фигурки, които можеш да сложиш в торбичките, а и чашите за ресторанта купихме от там.
Активен
lalence
Регистриран
«
Отговор #74 -:
март 20, 2009, 16:22:10 »
Здравейте,
съжалявам че не съм писала отдавна, но просто нямах време. Много ти благодаря на Катрин. За жалост все още не ми е останало време да се обадя, но скоро ще трябва да намеря, защото времето напредва. За сега поне успяхме да вземем рокля, воал, и чантичка, но има още много неща, които чакат да бъдат свършени. Днес ще ходим да уточним букета (надявам се да има лалета). За сега това е от мен. Приятна почивка на всички
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...