Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 16:55:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част  (Прочетена 247588 пъти)

niksha
Сватбар
Публикации: 271

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: януари 22, 2009, 23:31:25 »

Ами на нас ритулната ни беше в 16:00 църквата в 17:00 а гостите в 18:00 вече бяха в ресторанта. В ритуалната ще си не повече от 20 мин. с поздравленията даже, след това ще имаш около 30-40 мин за снимки зависи колко ще искаш и каде, а в църквата ще си около 30 мин. мисля че така беше горе доло като време. След това ще пиете по едно кафе някаде докато се настанят гостите. Ние бяхме на Виенската до 18:30-40 някаде и след това вече посрещането в ресторанта след като всички са се настанили. Надявам се , че съм ти помогнала с инфото  girl_wink
Активен
Mariqnkata
Ентусиаст
**
Публикации: 106

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: януари 23, 2009, 10:20:28 »

Привет и от мен на всички. Цвети, не отлагай с уговарянето на видеото. Аз почти бях изпаднала в нервна криза  crazy и си мислех, че няма да има сватба.  cray Все още нямаме оператор, нито DJ.Днес имаме уговорка с Неделчо та да видим. Направихме списък на гостите и общия резултата беше 114 човека, което автоматично изключи по голямата част от ресторантите, които си бяхме харесали.  angry Сега яко ме гони нервата и сме се активирали с подготовката.
  За сега имаме само запазена дата и час за общината и църквата. В общината сме от 17 а в църквата от 17. 30 та се чудя, дали ще стигне и времето  crazy .
  Напълних поста с мойте глупости, така че спирам. Лек ден от мен.  give_rose
Активен
niksha
Сватбар
Публикации: 271

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: януари 23, 2009, 17:50:38 »

Ами миличка ние първоначални бяхме запазили църква от 16:30 а ритуална от 16:00, и от ритуалната ни посъветваха да си изместим часа за църквата за 17:00 защото нямало да ни стигне времето иначе. И ние от там отидохме до църквата и ги помолихме за 17:00 часа като те ни казаха , че щели да направят компромис и да ни вземат тогава, ни по принцип работели до 17ч. но нали сме били последна сватба се съгласиха и така оспяхме да нагласим нещата. При вас незнам как е , но мисля че времео ще ви е малко. Просто няма да имате време за снимки. Само ритуала и поздравленията , и от там набързо към църквата.
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: януари 23, 2009, 19:08:43 »

Ние също бяхме от 16:00 часа в ритуалната и от 17:00 в църквата.  От цървата не са ни правили изречения за компромиси и че работят до 17:00, ама явно зимата имат друго работно време  girl_wink. Снимките ги правихме след църквата, понеже имахме предостатъчно време между нея и ресторанта. Ресторанта ние беше от 19:00 ч. В ритуалната позакъсняхме и отдохме към 16:15 и там за 15 минути приключихме и отидохме в църквата. Там доста време беше ритуала (или на мен ми се стори много дълъг), обаче защото преди и след нас нямаше никой и някъде 30-40 минути сякаш беше (може и повече). След това ходихме да си правим снимки на Шато Алпиа и пихме кафенце и към 19:30 пристигнахме на голф-игрището. .Гостите вече бяха там, времето беше малко по-прохладно (че иначе беше сигурно най-горешия ден), ама все пак това беше лятото и се стъмва по-късно, затова и искахме по-късен час. Там си направихме снимки с всички гости преди да седнем и после започна купона.
Обаче, според мен, не записвайте двата часа с разлика 30 мин., за да сте спокойни, а не да търчите насам-натам. Не че няма да сварите, но докато се придвижат и съберат всички гости  nea
Активен
cvetito
Ентусиаст
**
Публикации: 53

УСМИХВАЙ СЕ :)))

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: януари 25, 2009, 12:50:08 »

give_rose niksha мила благодаря ти за информацията, наистина ми беше полезна. Значи...... запазихме час в ритуалната в 16:30, в църквата в 17:30, а ресторанта в 19:00 часа..... smile Мисля,че това е най удачният вариант nea По час за всяко събитие.....благодаря ви за съвета и инфото give_rose
Марианка вие говорихте ли с Неделчо вече, каква цена ви каза? А относно ресторанта - не са ли съгласни да по-големите ресторанти да направите сватбата си при тях?
Активен
Mariqnkata
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: януари 26, 2009, 13:23:42 »

Здравейте момичета. Да дам отчет за свършените досега нещица, не че е много но все пак  pardon направих всички възможни списъци: за гостите, за необходими неща за двата ритуала, за ресторанта, покупки и т.н  writer . Говорихме с Неделчо, и последно остана той за снимките. Голям веселяк излезе и така. Днес ще говорим с DJ, като имам резултат ще кажа. Утре имаме уговорка и за ресторанта, така че малко по малко почнаха да се нареждат нещата.  girl_wink
Цвети, за цената, най добре се обади на него да се разберете. Мисля че ще ти хареса.  good
Ами за сега това, от мен, целувки на всички.  kiss2
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: януари 26, 2009, 18:17:15 »

Мариянка, честито за свършената работа! На кой ресторант последно се спряхте?
Активен
elena01
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #37 -: януари 26, 2009, 21:58:09 »

Ей момичета преди време в Сливен кумът ми поръча едн кристал с вградена наша снимка от изписванет а дъщееря ми. Правят се при вас..нещо crystal design  май беше фирмата. Виже ги интересни са за подаръчета. Ако някой намери сайта да ми прати на лични, че съм го загубила.

Имам един познат който работи в такова предприятие и вгражда снимки и от сватби и др. поводи в кристал. Ако проявяваш интерес ще пратя тел.
Активен
bandidi
Професор
Публикации: 424

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: януари 27, 2009, 08:38:00 »

Това за кристалите е много оригинално, аз лично не съм виждала подобно нещо. Ако е удобно, нека някой да снима и да го пусне в галерията си или тук, че не заинтригува. Мариянка и Цвети, успешна до-подготовка. Всичко ще бъде чудесно Bravo
Активен
bori
Сватбар
Публикации: 294

колко е хубаво,когато се усмихваме

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: януари 27, 2009, 10:43:07 »

Диди,това открих за фирмата,но вчера не успях да я намеря на адреса.
http://www.crystal3ddesign.com/
Успешна подготовка на момичетата и положителни емоции!
Мариянка,надявам се,че вече си доста по-спокойна.Излезе,че съм пророк за добро,надявам се Wink
Цвети,ти страхотно си отмяташ нещата едно по едно.
Хубав ден на всички! give_rose
Активен
Mariqnkata
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: януари 28, 2009, 11:10:28 »

Yes момичета, вече си имаме и ресторант. Снощи ходихме с мунка до Национал да доуговаряме нещата. Засилвам се аз да говоря с управителката и тя като ми каза, че преди час друга двойка са запазили ресторанта за същата дата, понеже тя помислила, че с тях е говорила и аз направо  Oh my ...  shok готова да се разплача. Но в крайна сметка се оказа, че другата сватба ще е дневна и за вечерта е свободно. Направо си отдъхнах. В такива моменти се чувствам секаш земята пропада под мен, а като си помисля че едва сега започваме с подготовката crazy
  Цвети, при теб как вървят нещата? Рокличка хареса ли вече?
Спорен ден от мен на всички  give_rose air_kiss
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: януари 28, 2009, 11:12:23 »

Мариянка,много се радвм че сте уточнили вече ресторанта smile Много добър избор good ние останхме страшно доволни от двичко там smile
Активен
Mariqnkata
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: януари 28, 2009, 14:00:01 »

Благодаря за подкрепата  blush . Майче, и на мен Хационал ми беше фаворит чесно казано. Поговорихме си с управителката, готина ми се стори и е отворена за идеи.  Мисля че ще имам възможността да направя сватбата така както си я представям, а от това по хубаво какво?  pardon
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: януари 28, 2009, 19:38:11 »

Честито ресторантче, Мариянка! Bravo Добър избор сте направили, като се има предвид, че в Сливен няма много голям избор на ресторанти. Всичко ще се нареди по местата, ще видиш. И при мен все така се получаваше, че нещо все се объркваше в последния момент, но в крайна сметка накрая се подредиха нещата, както трябва. Успех в по-нататъшната подготовка!!! good
P.S. А коя зала на Национал сте си избрали?
Активен
Mariqnkata
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: януари 29, 2009, 09:13:46 »

Ами ще бъдем в голямата зала. Когато направихме списъка с гостите, излезе, че са над 110 човека. Мисля, че там ще е по спокойно и има по добро разположение. а и дансигна ще е само за  Dancer drum Party time
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: