Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юни 03, 2025, 03:40:31

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбената торта - 3 част  (Прочетена 192375 пъти)
 
Zahira
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2242


Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: януари 28, 2009, 17:33:40 »

За Романса е 1 есец предварително само, ако искаш торта на стойка - в запазването на стойката е проблемът. Иначе аз поръчах 1 седмица преди сватбата, но моята торта не беше на стойка както казах.
За Джани - цената е много добра впредвид това, че става въпрос за захарно тесто.
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1959



Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: януари 30, 2009, 12:56:26 »

Бубка можеха и със захарно тесто да се направят пастите, но първо излизаше доста по-скъпо, второ на тях им е сложно да го правят и последно - жената в сладкарницата ми припомни, че захарното тесто е красиво, но не е особно приятно за ядене - тежко е. За това нашата сватбена торта беше с такава глазура, но пастите решихме, че няма смисъл.
Активен
niksha
Сватбар
***
Публикации: 271



Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: януари 30, 2009, 14:42:03 »

ето я и моята торта, която трябваше да е оранжева , но ми е докараха потешко жълта.


* DSC_0465.jpg (75.41 KB, 400x602 - видяно 372 пъти.)
Активен
-Ади-
Професор
****
Пол: Жена
Публикации: 448



Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: януари 30, 2009, 15:22:10 »

Олееее,много е сладка! Bravo Bravo BravoСтрахотен избор!
Активен
tatitt
Ентусиаст
**
Пол: Жена
Публикации: 90



Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: февруари 01, 2009, 20:17:03 »

niksha - може да е трябвало да е оранжева, но е наистина прелестна. Много ми харесва!  Bravo good
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 649


Just a Wife


Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: февруари 01, 2009, 23:22:54 »

Никша, тортата е много сладурска.. 1tongue  Bravo за избора ( мисля даже че с жълто се е получило доста споучливо., много слънчева е)
Активен
tea_75
Сватбар
***
Пол: Жена
Публикации: 230



Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: февруари 02, 2009, 13:08:25 »

не знам дали оранжева щеше да е толкова ефектна. по този начин е прелестна.
Активен
0000
Професор
****
Публикации: 469


Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: февруари 02, 2009, 14:01:05 »

Момичета я кажете ако си поръчам торта за рязане и мини тортички за гостите колко горе-долу колко излиза на тортичка.? huhhuh.gif stupid thank you
Активен
elinora
Ентусиаст
**
Пол: Жена
Публикации: 143



Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: февруари 02, 2009, 19:17:23 »

Момичета я кажете ако си поръчам торта за рязане и мини тортички за гостите колко горе-долу колко излиза на тортичка.? huhhuh.gif stupid thank you
На нас ни излезе 5 лв. на тортичка (в Русе).Предполагам ,че може в различните градове да са различни цените.
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1959



Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: февруари 03, 2009, 09:29:54 »

Момичета я кажете ако си поръчам торта за рязане и мини тортички за гостите колко горе-долу колко излиза на тортичка.? huhhuh.gif stupid thank you

При нас не ги нарекохме мини тортички, а пасти и цената беше 1,20 на брой
Активен
tatitt
Ентусиаст
**
Пол: Жена
Публикации: 90



Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: февруари 03, 2009, 10:49:09 »

Светли, може ли да покажеш снимки - а от коя сладкарница са?
Активен
tea_75
Сватбар
***
Пол: Жена
Публикации: 230



Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: февруари 03, 2009, 10:53:29 »

Добре де аз да попитам. Поръчвате три етажна торта. Най горният етаж се пази до първата годишнина в хладилника или в БГ нямаме подобна традиция?  След това не режем ли голямата торта на малки парчета? Защо поръчваме партички?
Активен
katya_79
Професор
****
Публикации: 423


www.album.bg/kate_to


Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: февруари 03, 2009, 11:29:17 »

Добре де аз да попитам. Поръчвате три етажна торта. Най горният етаж се пази до първата годишнина в хладилника или в БГ нямаме подобна традиция?  След това не режем ли голямата торта на малки парчета? Защо поръчваме партички?

Леле цяла година да пазиш торта в хладилника, представям си на какво заприличва bad Не съм чувала за такъв обичай.....
Активен
0000
Професор
****
Публикации: 469


Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: февруари 03, 2009, 13:21:26 »

Еми аз от гледна точка на естетическото(сервират на гостите нещо оригинално и цяло).Даже има идеята в главата си.Малки пастички с бяла глазура,с червените ни инициали по червена розичка и може още нещо нежно добавено.
Активен
tea_75
Сватбар
***
Пол: Жена
Публикации: 230



Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: февруари 03, 2009, 16:10:04 »

За едногодишният престой на тортата ш хладилника е американски обичай.  Брат ми го прашеха на неговата сватба и след това каза, че не била лоша. Ама нали те са я замразили направо.

А за пастичките е идея, но какво прашим с голямата торта тогава?
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines