Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 17:43:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Януари,Февруари,Март!!  (Прочетена 140735 пъти)

Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: януари 14, 2009, 16:15:52 »

liali,ужас направо!Изобщо не искам да си представям ситуацията!Добре че всичко е наред!
Злати,хич няма и да го спазвам ако ме питаш,а пък ако много държиш-тогава бегом към родилно blum
Алекс,и на мен не ми се лежи в Патологията,надявам се дотогава да си излезе бебка!
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: януари 14, 2009, 18:11:58 »

Роси, радвам се , че беба е добре  smile И дано да излезе навреме и много лесно good
Лиали, това което ти се е случило е ужасно, но важното че бебето е добре good
Сени, поне гледай да не се напрягаш много в работата!
И аз днес бях на запис но тонове и всичко е наред:) Другата седмица ще ходя за болничния.

Лека вечер мами
Активен
elfina
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: януари 15, 2009, 09:44:09 »

Wink  Здравейте и от мене,мамчета!
 Еlle, радвам се,че най-накрая си остана у дома.Сигурна съм,че с повече почивка и спокойствие  контракциите ще намалеят.Не мисли за шефове,а се отдай изцяло на бременността.. give_rose
 На мамите,които наближават финала- леко раждане и скоро да ни се похвалите с хубави бебенца!!!!  heart
liali, направо ти съчувствам за уплахата,която си изпитала.Но важното е,че с бебче всичко е наред и времето до заветната среща наближава. Wink
 Много целувки на всички!!!
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ
Публикации: 505

Карина е моята сладка принцеса!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: януари 15, 2009, 15:08:36 »

liali,това което ти се е случило е ужасно.
и аз миналата вечер се бях притеснила,че беба не я бях усещала от след обяд да мърда,и към 22 ч.почнах нарочно да я побутвам да мръдне и тя неще.Мъжа ми така се притесни,че чак взе да се облича и вика"Айде тръгваме за болницта"
Ама аз знам че понякога спят доста дълбоко,и нали пък и сега в 9-тия месец не са толкова активни,и реших да не се стресирам.Дойде ми на ум че тук момичетата за разказвали че като пийнат малко количка и хапнат шоколадче,бебетата ставали по активни,та и аз направих същото .Изпих една чашка кола,побутнах си корема по стабилно и след известно време почна да шава....та така че явно от време на време са реши;и да ни вадят акъла  нашите бебета.
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: януари 15, 2009, 19:07:05 »

liali, дано не се повтаря случката!
 Хриси, не се безпокой, бебето ти сигурно вече няма достатъчно място за движение и повече си почива и събира сили за предстоящата си среща с външния свят girl_wink
 Елфина, къде се губиш, как сте?
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: януари 15, 2009, 19:23:11 »

Мама Злати вече напусна темата - вече е горда майка на малкия син Михаел Bravo give_rose
Активен
liali
Ентусиаст
**
Публикации: 115

Вещица и половина

« Отговор #306 -: януари 15, 2009, 23:37:07 »

много ви благодаря момичета за съчувствието и милите думи... Вярно е, че след като всичко свърши добре онзи ден и се видя, че просто бебка ми прави номера, така ми олекна, че все едно нищо не е било.. ама тогава.... щях да умра cray cray cray

Слава Богу от тогава всеки ден си я усещам, та не съм се стряскала пак!!!!

Дано само и до вторник (20.01) когато ми е следващия преглед е така шавалива мойта девойка, щото вярвайте ми момичета след онзиденшната случка не искам повече такива изненади  Wink beating
Активен
elfina
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: януари 16, 2009, 11:25:53 »

girl_wink Как сте днес, слънчеви майчета????
  liali, не се тревожи. Hrisig е права- и в книгите така пише- в 9-тия месец са по-кротички бебчовците.Дори и да е по-спокойна принцесата,не се притеснявай- количката върши чудеса  Wink И аз в сряда изпаднах в паника- до 16,00 изобщо не усещах бебо.За първи път се разтревожих.Досега не съм имала никакви проблеми- освен с килограмите blush
 Аз смятам да си дам 5 дни разнообразие и заминавам към Боровец.Вече стягам багажа.И като се върна ще се радвам на повече януарски бебета...Я вижте Златето........ yahoo .Чакам и от Роси,hrisig и liali хубави новини тези дни!
 Еличка,сподели как текат почивните дни? По-добре ли си?
   Целувки на всички и никакви притеснения...... Wink
« Последна редакция: януари 16, 2009, 11:32:41 от elfina » Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: януари 16, 2009, 14:04:05 »

Не смея да го казвам, но май имам едно леко подобрение - т.е разреждане на контракциите, дано да не си внушавам, защото си мисля, че бебо е в седалищно предлежание заради тях и не се ли обърне до две седмици и не престанат ли контракциите, влизам - 2 нощувки в болница са по-добре от секцио.
 Елфина, аз не се замислям дали усещам бебо в определени часове, особено като бях на работа - абсурд, то като си постоянно на педал, как до мислиш за друго. Много е хубаво това за Боровец, с таткото ли ще ходите? И на мен ми се ходеше някъде, ама сигурно няма да стане, започваме ремонт на стаята.
 Лиали, мила, недей да се тревожиш, всичко ще бъде наред, последните дни си почивай и не се затормозявай с нищо!
Активен
elfina
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: януари 16, 2009, 14:45:46 »

Еличка,много се радвам,че е намаляла честотата на контракциите.Наистина не трябва да се ядосваш и да се притесняваш за нищо.Дано да не се стига и до 2-та дни в болница- искренно ти го желая. И нашия бебко не се е обърнал главично,но това не тревожи нито мене,нито лекарката.Имало време........
 Дано бързо да свърши ремонта на стаята.../ ние ще правим като се върнем др.седмица /. А ти да не се преуморяваш !!!  Good luck
Активен
liali
Ентусиаст
**

Вещица и половина

« Отговор #310 -: януари 18, 2009, 13:04:17 »

Сладурииии,

какво става с вас??? никой нищо не пише, та чак и темичката ни замря!!!! blush blush blush

Да ни би някой още да е напуснал темичката ни и да се гуши с някой сладък бонбон сега???  good

Аз нямам кой знае какво да отчитам, добре сме... чакам да дойде вторник, защото тогава ще ни правят няколко неща....- ще мерят тонове на бебка, ще ме преглеждат , за да се види дали наближава раждането и най- хубавото е, че ще си я видя на видеозон отново...

така че стискайте палци всичко да е наред... а пък във вторник ще пиша подробно, обещавам..!!! Wink
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: януари 19, 2009, 10:54:20 »

Да пиша и тук: Нашата прекрасна мама Роси си има вече момиченце yahoo. Малката красавица се казва Ема и се е родила снощи в 2:10. Повече подробности в темичката на Роси. Тя се чуства добре и праща поздрави на всички  give_rose
Активен
Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: януари 19, 2009, 11:08:51 »

хайде... от януарските мами остана да се "отпишат" само Хриси и liali  Bravo
Активен
liali
Ентусиаст
**

Вещица и половина

« Отговор #313 -: януари 19, 2009, 11:15:23 »

хайде... от януарските мами остана да се "отпишат" само Хриси и liali  Bravo

аааа ние имаме още малко време.... а пък и още ние шубе... така че ще почакате.... Girl_hide blush pardon
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: януари 19, 2009, 11:39:22 »

liali, няма страшно мила. Всичко минава и се забравя. Накрая като гушнеш малкото съкровище остават само положителните емоции. Ще видиш, че всичко ще е наред  Good luck . Целувки и не се притеснявай толкова, а се радвай на последните дни с коремчето.  kiss2
Успех на теб и на Хриси и чакаме да ни зарадвате скоро с най-хубавата новина!
Ида идва ред вече на февруарските мами, че аз нямам търпение да си нагушкам слдурчето /а под секрет ще се раждаме февруари  girl_wink/
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: