Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 08, 2025, 17:00:04
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Булки от Стара Загора !!!!! част 4
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 4 (Прочетена 154701 пъти)
summer snow
Любопитен
Отг: Булки от Стара Загора !!!!! част 4
«
Отговор #360 -:
април 29, 2009, 14:29:18 »
Леле Карамеле, ама вярно не остава време. Мен от сега треска ме тресе, пък не знам какво ли зомби ще съм накрая, каквато съм паника.....
Да попитам за тортата колко време преди сватбата трябва да я поръчам? Моята идея е да са такива малки тортички-петифури наредени, а отгоре да има една голяма като торта и ние да я разрежем. В Пикадили на щанда за сладки неща имаше такива петифури и аз си купих, хапнах си доста
и установих, че са многооооо вкусни. Мисля, че са на Куманов производство. Някой знае ли повече. Аз сега ще кача в галерията някои идеи мои
Активен
karamele
Ентусиаст
«
Отговор #361 -:
април 29, 2009, 15:43:04 »
Ох и аз съм голяма паника и затова се притеснявам ама....Относно тортата на мен ми казаха да ида 3-4 дни преди сватбата да я уточним каква ще е ,а те в петък я правят.Другото което ми хареса там където ще е нашата че те я държат в техен хладилник не я слагат в този на ресторанта.
Активен
mila01
Ентусиаст
«
Отговор #362 -:
април 29, 2009, 16:04:41 »
Къде си избрала да поръчаш тортата? А в деня на сватбата вие ли ще ходите да я вземете или те ще я докарат до ресторанта?
Активен
karamele
Ентусиаст
«
Отговор #363 -:
април 29, 2009, 16:24:32 »
Ще я поръчваме в Рио се казва сладкарницата - много е малка а има доста голям избор и може и по снимка да ти я направят.А иначе те ти я карат в деня на сватбата.Сладкарницата се намира зад енергото в една малка уличка.А и цените са доста добри аз ходих и по други но там и като асортимент има избор,и цените са поносими.
«
Последна редакция: април 29, 2009, 16:26:11 от karamele
»
Активен
tea_75
Сватбар
«
Отговор #364 -:
април 29, 2009, 16:31:28 »
лелеле момичета така като ви чета и аз започнах да се притеснявам, въпреки че до средата на август има доста време. Вече благодарение на постовете ви съм си нахвърлила къде да гледаме за торта, цветя.... До къде сте с роклите? Аз ще имам около 2, 3 дни да гледам и да купувам. Сега чета за роклята с обръч и се замислих какво искам. Някой да си е купил скоро рокля? Тези в Ст. Загора как работят? В смисъл отивам в сватбения магазин пробвам нещо, но ми е тясно примерно и от там на татък каква е процедурата?
Благодаря предварително на всички за отговорите.
Активен
karamele
Ентусиаст
«
Отговор #365 -:
април 29, 2009, 16:46:01 »
Моята е от Асеновград, но честно казано като цяло не бях очарована от тово което се предлага там.Тук също има доста хубави рокли аз ходих в Галина пробвах няколко но не се харесах а и исках да ида до Асеновград.А ако ти е тясна или широка те ти я оправят почти на момента зависи колко работа имат.То и в Асеновград е така, но моята я шиха направо по моите мерки защото ми беше доста голяма тази която пробвах.
Активен
ada_83
Любопитен
«
Отговор #366 -:
април 29, 2009, 18:04:21 »
Един съвет от мен,ако ходите в Асеновград идете през седмицата,защото в събота е голяма лудница и никои не ви обръща достатъчно внимание, а освен това има разлика в цените.Моята рокля струваше с 40 лв.по-малко през седмицата.
Явно с настъпването на лятото наближават и повечето сватби :bravo:Дайте идеи за подаръчета за гостите,какво ще им подарявате?Аз гледах разни фигурки,но никак не ми хаесват.Имате ли идеи?
И само да добавя за обръча,аз лично,махнах моя от роклята и след това леко я подкъсих,мисля че ще е трудно да се изкара цяла нощ танци с нещо което да ти се мота в краката
Активен
tea_75
Сватбар
«
Отговор #367 -:
април 29, 2009, 18:40:16 »
това за цените в Асеновград ме хахна
От всичко искат пари да изкарат ей страшни хора.
за подаръци на гостите мисля да давам снимка, ама не съм решила.
Активен
tony_iv
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #368 -:
април 29, 2009, 19:19:32 »
В Асеновград принципно е по скъпо. Вярно е че от всичко се опитват пари да правят. Сега идват балове и внимание на булките много много не се обръща. Моята рокля я поръчах в тук в сватбен салон Галина. От двата магазина в които бях харесала рокли там бяха най любезни и обърнаха достатъчно внимание. Роклите в Галина не са само асеновградски. Моята е на модна къща Лита София, шита е по мойте мерки и съм много доволна. Зради баловете я забавиха 10 дни, но все пак имам още време.
За букет проверявали ли сте в някои от цветарските магазини, а не на цветния пазар?
Активен
mila01
Ентусиаст
«
Отговор #369 -:
април 30, 2009, 09:35:13 »
Моята рокля я купих от Асеновград. Отидох в петък и наистина нямаше хора. Общо взето яко кич. Очарована останах от 2 магазина Александра и Манийка.Те и Сиана са най-големите магазини и предлагат каточили малко по-разлчни рокли. Бях решила да си взема рокля на деня. Не ми се занимава със шиене, ходене по проби и най-накрая да не знам какво ще излезе. Предварително бях разглеждала доста рокли и уж си бях набелязала каква рокля искам, но си купих такава, каквато не бях виждала из интернрт. Направиха ми само лека корекция за 2 часа.
Така че ако не ви затруднява отскочете до Асеновград, има рокли за всякакъв вкус. Прави, с обръч , с къдрички, с панделка, изчистени.... всякакви.
«
Последна редакция: април 30, 2009, 09:38:48 от mila01
»
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама
«
Отговор #370 -:
април 30, 2009, 10:38:19 »
и аз да се включа
това че ми падна едно цветче беше само началото...-първото цветче падна след час, после второто и третото... и на кумското хоро целия ....
да кажа и за обръчите - аз бях също с 2 обръча - не съм се спънала нито веднъж, ако обръчите са широки е ок, ако обаче имаш само един обръч долу най ниско и той е тесен (такъв тип лале) тогава вече се спъваш, на моят съпруг сестра му беше с такава - особенно на хората е ужасно, само влизаше в обръча....
jeni_candy - адски ми харесаха идеите ти за торти!!!!!! простое супер така една голяма и малки петифури, а тези жълтичките и розовите - на първата снимка са уникално готини според мен !!! поздравления за избора
моята рокля беше от малък салон - много малък дори, вниманието което получих беше още от първата минута - нито ги познавам нито нищо, но явно си допаднахме взаимно, страхотна шивачка и моделиер, продавачката също, просто се чувствах като принцеса там, като бях на 2-те проби цялото внимание беше само за мен изключително им благодаря за което
Куманови на мен ми искаха 10 дни преди сватбата поръчка, нашата торта беше от там. за другите сладкарници нямам наблюдения
хайде, че много дълъг стана този пос
хубави празници мацки!!!
Активен
karamele
Ентусиаст
«
Отговор #371 -:
април 30, 2009, 10:52:15 »
Оле Рошко с това което каза за букета направо ме разубеди да го поръчвам при Иво.Снощи ходих при него и много не ми обърна внимание набързо ми каза цена 64лв. и айде докото но другото място ми обясниха точно какво се слага в букета и т.н.Май ще отивам при тази жена пък каквото стане.
«
Последна редакция: април 30, 2009, 11:00:21 от karamele
»
Активен
mila01
Ентусиаст
«
Отговор #372 -:
април 30, 2009, 11:06:22 »
Карамел и аз мисля като теб. След сватбата да пуснеш снимки на букета в едър план
А относно тортата и аз ходих до това магазинче Рио.Но там неможе да се опита торта. А на мен ми се иска да опитам...незнам какво да правя. Ти с какви блатове и пълнеж ще я поръчваш? На онази извитата стойка ли ще я правиш и каква цена излезе на парче ? Доста въпросчета
Роклята ми е с 3 обръча, дано няма инциденти, но ще си взема няколко секретни игли ако видя зор да я прикача малко нагоре
Активен
karamele
Ентусиаст
«
Отговор #373 -:
април 30, 2009, 11:16:43 »
Ами Мила няма да я правя на тази стойка.Аз искам да е на етажи 3 или 4 не съм решила още можеби утре ще ходя и тогава ще пиша като я уточня с какъв крем ще е и каква ще е .А относно цената тогава като ходих ми казаха че за 100лв. може да ми излезе тортата за 100 човека но това е без да има такива захаросани цветя защото те досто ускъпяват.Цената е такава защото едно парче може да е за 2 ми казаха защото били големи.
Активен
mila01
Ентусиаст
«
Отговор #374 -:
април 30, 2009, 11:25:10 »
Тя и на мен това ми обясни, но това малко ме смущава. Да не станат много тънички парченцата, а и сервитьорите, нали се сещаш че ще се погрижат да са още по тънки и да не се изложим. А когато е на 3 етажа, те нали са с различен диаметър(долния най-голям) в такъв случай как се реже тортата. А и те са един върху друг..... няма ли на долния да му се развали украсата от горния етаж
«
Последна редакция: април 30, 2009, 11:41:55 от mila01
»
Активен
Страници:
1
...
23
24
[
25
]