Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 22, 2025, 16:47:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 4  (Прочетена 158834 пъти)

Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: април 06, 2009, 07:31:29 »

Роси, благодаря за линка  yahoo

Някой срещна ли се с някой в неделя? Аз не успях, защото се събирахме с родителите си да осъждаме сватбата и най- вече бюджета. После ще пиша какво се случи, че сега нямам време, трябва да се бачка  tease
Активен
pepita_b
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #256 -: април 06, 2009, 08:47:11 »

Здр.момичета можете ли да ми предложите текст за покани защото реших че аз ще си ги правя,а немога да намеря хубав текст в нета.Благодаря ви предварително!
Активен
mila01
Ентусиаст
**
Публикации: 112

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: април 06, 2009, 09:30:16 »

Здравейте момичета.
 В събота ходихме до Раковски да си вземем халките и съм доста разочарована от това, че всеки се опитва да те метне.
 Когато си поръчвахме халките дадохме наше злато. Разхлеждаха го колко карата е, теглиха го, но в последния момент решихме едно от златните неща (едно синджирче)да не го даваме, а да си доплатим като взимаме халките. Но като отидохме да ги взимаме решихме да го дадем това синджирче, което бяхме решили да запазим. И това същото синджирче, което бяха оценили първия път на 14 карата, изведнъж казаха,че е 8??!! Аз направо се стъписах. Първо не съм виждала къде продават 8 каратово злато и като е купувано е купено за 14. А най-смущаващото е че първия път го взеха за 14, а после за 8?? И лошото е, че аз немога да им докажа колко е. И пак го взехме. Разликата в пари излезна 60 лв. smile По-добре да си го продам някъде другаде.
 Тръгнахме си , вече бяхме стихнали на 30 км. и поглеждам надписа на халката си и нова изненада. На моята халка вместо ДИМО пише ДИМА. Пак се върнахме и те най-нагло ми казаха ,че грешката е моя, че не съм гледала като си я взимам. Като ги поръчвахме  на листа беше ясно  написано ДИМО иМИЛЕНА. На кой е грешката тогава!!!??? Те малоумни ли са да пишат 2 женски имена. Ами ако си ги получавах по куриер..........трябваше да я връщам пак и то за моя сметка. И тогава вече не се знае като я върна дали няма да се загуби по трасето някъде. т.к. с нищо не мога да докажа че съм я върнала.  УЖАС не искам да ги чувам вече САРА ТРЕЙД. Поне да се бяха извинили. а те ме изкараха мен виновна
« Последна редакция: април 06, 2009, 10:05:36 от mila01 » Активен
mila01
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: април 06, 2009, 10:03:14 »

Доста съм афектирана от случката и съм възмутена от отношението на търговците в държавата ни. Защото докато продължаваме по този начин, не само че не вървим към европейско отношение, ами тъпчим яко на едно място. Тази фирма специално , а и много други  използват това, че са почити единствени на пазара и клиенти ще имат винаги. Но ако отношението им към нас в тази ситуация беше друго, аз сега нямаше да ви се оплаквам от тях, а да ви разкажа колко приятно съм изненадана от начина по който са реагирали, но уви.
 Защото веднъж в едно заведение ми сервираха салата от вкиснати домати, управителката ми се извини 3 пъти, смени ми салатата и ми донесе тората за създаденото неудобство. Тогава останах очарована и когато се сетя за случая не се сещам за вкиснатите домати, а за милата управителка. Ако всички са като нея обслужването ни ще е на ниво, но не е за съжаление!
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: април 06, 2009, 10:30:16 »

mila - за жалост си напълно права...
просто тъпченето на едно място е....обреченост ли незнам как да го нарека с този манталитет...
но поне има хра и от другата страна - каквото и малцинство да са може пък някой ден да се получи... за децата ни, за внучетата ни аз не се и надявам, но поне за техните деца и внучета....
хайде по ведричко, ще оправят нещата и не си разваляй красивите емоции по приготовленията  give_rose
Rosi - разгледах ти галерията чак сега успях - всичко много ми харесва!!!!! поздравления  Bravo
особенно тейбълкитееееееее  Girl_hide
само не разбрах коя точно рокля по деметриос ще ти шият...?
аз съм съм пробвала там - уникални.... невероятни, просто страхотни, нямам думи!!!!!!
бях си харесала една и сега ще използвам модела за роклята ми за кумуването smilesmile heart
Активен
mila01
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: април 06, 2009, 10:52:12 »

За съжаление при организацията на една сватба човек се сблъсква с токлова глупаци, че в крайна сметка дано надделеят положителните над отрицателните емоции. То трябва да се чудиш как да ти направят тортата,че парчетата да са отбелязани, за да не ти изчезне половината торта. От сега съм притеснена за изненадата в ресторанта, че пържолките ще са на половин грамаж, а в редената ни салата ще има 5 резенчета домат и още толкова краставица.
  Имала съм наблюдения от един ресторант, в който се организират доста сватби, ще му спестя името . Там като се чуе ,че ще има сватба и веднага кебапчетата вместо 80гр. се поръчват по 60гр,  пържолките се правят наполовина, а колко ракия, вино , безалкохолно и други неща се изнасят от сервитьорите не ми се мисли.
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: април 06, 2009, 14:51:30 »

мила ако така мислиш сама ще си съсипеш сватбата...
просто това нещо го приеми като НЕИЗБЕЖНО! знам че не е правилно, че в такава държава живеем и т.н., но това е положението в случая!
така е навсякъде, така и ще бъде, просто не го приемай така... и на нашата сватба взеха сумати скъп алкохол за тях си и тортата беше на 5 етажа, а гостите получиха по парче 2 см дебело, и след това милото искаше да  я пробваме поне и те казаха че не е останало и грам... но... pardon това не направи сватбата ни по малко приказна за нас....
поне така мисля аз pardon  heart  heart  heart
Активен
mila01
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: април 06, 2009, 16:54:42 »

Да , ще гледам по-ведро на нещата.
Искам да пожелая на всички булки организацията на сватбата им да мине безпрепятствено!
А ако някоя от Вас дами работи с клиенти.......знам,че и някои от клиентите са доста лошички, но моля Ви бъдете човечни!  Good luck Good luck
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: април 06, 2009, 17:04:41 »

Мила, направо не можах да повярвам, че пишеш за Сара Трейд  Oh my ... Ние като ходихме имаха страхотно  отношение, въпреки че знаеха, че за момента само гледаме и няма да поръчваме. Скоро ще ходим вече и да поръчваме, дано няма проблеми. А в крайна сметка оправиха ли името на халката?
А това за ресторантите е ужасно, но за съжаление това е реалността в нашата смотана държава. Ние дори в бюджета на сватбата включваме и подкуп на сервитьорите и ще има човек, който да следи поне бройките на изнесените порции и питиетата.
Активен
ada_83
Любопитен
*
Публикации: 26

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: април 06, 2009, 17:15:28 »

Здарвейте отново,нека първо да се похваля-ИМАМ СИ РОКЛЯ yahoo!!!
Много си я харесвам и съм щастлива,защото не вярвах че  ще си намеря готова.
А сега въпросче:Къде да си поръчам букета?Малко ми е рано,но искам да поръчам и цветя за масите и ми се иска да ми препоръчате цветар с който да мога да обсъдя нещата,нали рано пиле рано пее smile
Активен
tony_iv
Новак
*
Публикации: 18

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: април 06, 2009, 19:16:58 »

Да се включа аз. По отношение на халките,ние ги поръчахме в Хасково. Моделите, които ни показааха бяха като тези на Сара трейд, изработката е за максимум 10 дни, цената е между 33 и 36 лв. за грам. Правят и модели по желание, нашето надписване беше за сметка на бижутера.
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: април 07, 2009, 06:58:34 »

Ние вчера си намерихме пеперуди за подаръчета на гостите  yahoo yahoo yahoo

ada_83, дай снимка с роклята. На аватара май си с нея, но не се вижда хубаво- дай по - голяма снимка. За цветя съм чувала, че много добър флорист е един от тези на църквата "Св. Николай"- първата сергийка трябва да е. Аз не съм го пробвала, но съм чувала много добри отзиви.
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: април 07, 2009, 07:58:47 »

да - този флорист е добър Иво се казва, но взима скъпо имай предвид.
моят букет беше от него за сватбата ми и още в градинката му опадаха няколко цветенца... - не коментирам, само споделям все пак за цветя.
Активен
mila01
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: април 07, 2009, 09:04:55 »

Оправиха надписа много бързо, но можеха да го погледнат преди да ни го дадат. А моята халка е по 41лв. грама.
И на мен ще ми трябва цветар. Аз мислех да отида при този Иво, много ми харесва букета на Рошко Bravo, но сега незнам....... Някой друг да сподели опит  smile . Рошко като каза,че е скъпичко при него, колко струва букета и бутониерите??Цветята поувяхнаха ли към края на сватбата? А някой правил ли е за жените бутониери гривна, удобни ли са? Р
« Последна редакция: април 07, 2009, 16:55:36 от mila01 » Активен
mila01
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: април 07, 2009, 09:07:59 »

Ада 83 честито за роклята smile От къде си я купи, пусни по-голяма снимка.
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: