Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 17:53:17

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 3  (Прочетена 169756 пъти)
 
Бебче
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 914



Моят сватбен албум

« Отговор #405 -: октомври 30, 2008, 17:15:07 »

Наде, как ги правиш тези ябълки в микровълновата? huhhuh.gif
Дани, каква е рецептата за този сладкиш с круши? Чакаме да видим резултата girl_wink
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #406 -: октомври 30, 2008, 17:17:16 »

Веднага ще я пусна,само да видим какво ще стане,че за първи път правя  smile
Ще го и снимам
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4641



Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: октомври 30, 2008, 17:36:42 »

Изрязвам ги отгоре,слагам захар<сега мисля с малко мед да пробвам> и малко масло<маслото не е задължително> и ги нареждам в чиния и ги пека<няма определено време> става лесно и по-бързо отколкото на печката.
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #408 -: октомври 30, 2008, 17:59:15 »

Сладкиша е готов ,пускам ви и снимка,смо дето чакам да истине и да го поръся с пудра захар  smile
Също би било хубаво и да се поднася с карамелен сироп,но в момента търся рецепта,ако не намеря и така ще си го хапнем  girl_wink


* Picture 007 [320x200].jpg (51.98 KB, 267x200 - видяно 2427 пъти.)
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 675



Моят сватбен албум

« Отговор #409 -: октомври 30, 2008, 18:01:25 »

Аз сложих яденето на daniela да правя,че вчера не можах...бърза манджичка,нали знаете! ;)Надявам се да стане и вкусна! smile
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2079


Загубил всичко, не загубвай себе си ...


Моят сватбен албум

« Отговор #410 -: октомври 30, 2008, 18:06:27 »

Данитка, сладкиша изглежда много вкусен и ще чакаме рецепта!
Моето пък мило се е навило да ми купи форма за кекс да съм му правела  girl_wink
А аз обичам кексовете на Кюхен Майстер (ако така се пише това) и все тях му купувам милия  tease
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #411 -: октомври 30, 2008, 18:37:28 »

Сладкиша е готов ,пускам ви и снимка,смо дето чакам да истине и да го поръся с пудра захар  smile
Също би било хубаво и да се поднася с карамелен сироп,но в момента търся рецепта,ако не намеря и така ще си го хапнем  girl_wink


Даниткааааа,браво много ми харесва как изглежда .Пуснала ли си рецептата някъде
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: октомври 30, 2008, 18:57:31 »

Не сега я пускаммм ...аз не го доизчаках да истине изцяло и веднага го награбих  Girl_hide,станал е прекрасеннн,има един много приятен вкус,за пръв път ям нещо подобно,просто крушите са ...мммм  Torte
    Сладкиш с круши
 (хубаво е тавичката да бъде с размер 22см.)-е мойта не беше малко се разля,но пак стана много хубав,добре е да е тесничка просто защото тестото е воднисто доста
 
 За тестото:
 3 - 4 добре узрели средно големи круши(ама мойте не бяха много узрели де  blush)
150 г. брашно
100 г. захар
2 яйца
100 мл прясно мляко
3 с.л. олио
1/2 бакпулвер
щипка сол

 За заливката:
80гр. масло
1 яйце
3 с.л захар

 Крушите се белят и се режат на филийки.С миксер разбиваме яйцата със солта и постепенно прибавяме и захарта,докато не удвои обема си.Към тази смес прибавяме и брашното с бакпулвера,след това прибавяме и млякото примесено с олиото.
Изсипваме половината от сместа и редим крушите(предварително сме намазнили с масло и ако имаме хартия за печене,може да сложим за лесно отлепяне),след това добавяме и останалата част от сместа и печем за 30мин.(180°C при обикновена фурна или  160°C при фурна с вентилатор.) Към края на печенето правим и заливката,разстапяме маслото на бавен огън,прибавяме яйцето и захарта,при непрестанно бъркане,докато разстопим захарта.
Вече извадения сладкиш поливаме със заливката и дупчим на места,за да попие по-добре и слагаме отново във фурната за 20мин.
След като го извадим чакаме да истине и поръсваме с пудра захар и при сервиране може да добавим карамелен сироп  smile
Ами това е,Да ви е вкусно,който го опита  good


« Последна редакция: октомври 30, 2008, 19:00:17 от Данитка » Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 675



Моят сватбен албум

« Отговор #413 -: октомври 30, 2008, 19:08:34 »

Ето и снимка на пилешкото в ийенско,по рецептата на daniela!На вкус незнам как е,но се на дявам да е ок! blum

Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #414 -: октомври 30, 2008, 19:35:45 »

Pisetata ,изглежда чудно, а и на вкус със сигурност е такова.Ние сме на пилешки пържоли със гъби,салата айсберг и пържени картофки
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 675



Моят сватбен албум

« Отговор #415 -: октомври 30, 2008, 20:04:35 »

Благодаря,juji ,но аз няма да го опитам,че диетата не позволява!
Нищо-приатен апетит на вас! give_rose
Активен
tea_75
Сватбар
***
Пол: Жена
Публикации: 230



Моят сватбен албум

« Отговор #416 -: октомври 30, 2008, 20:55:09 »

аз се изложих с моетео телешко + грах. телешкото нещо реши да не стане и това е smile остана за утре да доувира.
този десерт с круши много добре изглежда. мисля и аз да го пробвам тези дни.
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #417 -: октомври 31, 2008, 09:20:16 »

Гучи аз пак да питам за рецептата за телешко с картофи  blush
Ако не успееш ще видим малко по-късно какви ще ги сътворя  smile
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 914



Моят сватбен албум

« Отговор #418 -: октомври 31, 2008, 09:25:08 »

Дани, сладкиша изглежда супер  Girl_hide Мерси за рецептичката, задължително ще го пробвам give_rose
Мацки, кажете как готвите гювеч?
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #419 -: октомври 31, 2008, 09:52:20 »

Данитка, ето една рецепта за варияция на телешко
600г телешки шол
1ч.ч червено вино
черен пипер
10 скилидки чесън
1кг пресни картофи
чесън на прах
краве масло
магданоз

Месото надупчваме на места и пъхаме скилидките чесън. Наръсваме с сол и черен пипер. Слагаме в дълбок съд и заливаме с виното. Оставяме за 1 нощ като обръщаме 1-2 пъти. В дълбок тиган загряваме маслото и запечетваме месото от всички страни. Слагаме го в тавичка, нареждаме картофите, посоляваме и наръсваме с чесън на прах, сипваме 1.ч.ч вода и завивваме със фолио. Печем 2 часа на 180С. Накрая махаме фолиото и оставяме 10 мин да се запече. Готовото ястие наръсваме с магдан
оз
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines