Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 01:12:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бургас - 3 част  (Прочетена 159897 пъти)

skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: февруари 13, 2009, 14:18:44 »

Мчи преди 15.00 ч - аз нали ще се връщам за София tease
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: февруари 13, 2009, 15:33:41 »

Опс, забрайх ! Хубу , кажи кога ти е удобно?
А някой друг не му ли се ходи на кафенце в наделя? blum
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: февруари 13, 2009, 16:17:44 »

Там съм бе мацки, разбирате се за час и място и идаааааааааааа.
Активен
ina_lemon
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: февруари 13, 2009, 16:28:48 »

Ма ши дойдИм бееееее. 13ч на часовника, пък аз когато тогава????
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: февруари 13, 2009, 18:00:21 »

mi az sum ok za 13.00 na 4asovnika
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: февруари 13, 2009, 18:10:36 »

Ами сватбата сме я ориентирали за септември,ама още няма твърда дата,щото бящата на булката(т.е. баща ми blum  ) е морк и тъй...в последствие като е тука ще уточняваме.
А за ресторанта питам за отзиви като кухня,цени,ОТНОШЕНИЕ,щото много се ядосвам,когато се държат грубо с мен без причина...    beating
Даммм...
А за Диаманти д апитам(понеже и аз искам от тях само украса на ресторанта и покани) колко горе-долу излиза.Ако не е удобно тука да отговорите,давайте на лични. thank you thank you thank you
Активен
0000
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: февруари 13, 2009, 18:13:16 »

ААААА,да и сватбата ще си е в града-гражданско,после църква "Св.св.Кирил и Методи" ама за ресторанта е зора  Wink
Активен
ina_lemon
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: февруари 13, 2009, 18:27:23 »

Я направо ела в неделя в 13ч на часовника, уговорили сме се за среща и там ще ти отговорим на всички въпроси...... Мдааааа.
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: февруари 17, 2009, 10:10:31 »

Мацки, аз пак ви почвам с въпросите:
1) 10 дни преди гражданския брак лично ли трябва да си подадем разните там декларации (знам, че така пише на бележката от гражданското, ама все пак ако има някаква вратичка), защото живеем в София и това означава един ден отпуска. Та, ако има някакъв вариант да оставим на родителите на младоженеца, ще е голямо улеснение;
2) в изследванията за граждански брак още не е станало задължително това за СПИН, нали така?
3) тъй като гражданският на Вардар е от 16:40, в колко часа горе-долу трябва да почна подготовката с фризьори, гримьори и т.н., та да ми стигне времето нормално. Не знам за колко да си запазя фризьор и гримьор. До Вардар ще са ни необходими около 5-10 минути за придвижване.
Извинявам се, че с толкова много въпроси, но почна да ме тресе вече предсватбената треска.
Хубав ден на всички.  give_rose
« Последна редакция: февруари 17, 2009, 16:04:03 от Scarlett » Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: февруари 17, 2009, 12:09:13 »

Ами принципно искат да е ЛИЧНО, ама трябва да питате "лелите" от Вардар какво ще кажат.

СПИН още не е задължителен.

За фризьори, гримьори и т.н. по-скоро трябва да се съобразиш с това дали ще идват сватбари да те взимат от вас, ако ще има бутане на врата и други ала-баланици. Моят Вардар беше 16.00, от 10.00 бях на фризьор до към 12.00, докато се прибера - 10-15 мин., докато ме гримират (гримьорката беше в къщи) поне още 30 мин., докато се облека и те почти дойдоха...

Зависи и каква прическа ще имаш...някои отменат повече време...И такаааа
Активен
0000
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: февруари 17, 2009, 13:30:34 »

Мацки,съжалявам,че не можах да дойда на срещата... sad
Ама ако се събирате скоро пак,с удоволствие ще се постарая. Wink blum

А да питам някой знае ли къде правят обувки по поръчка?!?!?!Че имам една шантава идея за сватбените ми обувки:класически бели пантофки с много висок ток ама тика да е от червен лак? give_rose smile pleasantry
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: февруари 17, 2009, 14:58:45 »

Ами то лак, не знам, но ако искаш да е от червен сатен тока, мога да препоръчам тази фирма:

http://jobroshoes.com/

Правят танцови обувки, но също и за сватби с нормално ходило. Изработват ги по формата на крака, пращат се точни размери, дебелина на глезен и т.н., те ти обясняват как всичко да си измериш, специализирани са за нестандартни стъпала. Пращат също модели на платовете и кожите по пощата, за да можеш да си избереш, както и да комбинираш различни елементи, токове и т.н. от различни модели обувки, ако искаш. Мисля, че за 3-4 дни ги изработват, цена около 90-100 лв., предполагам, че и доставка има, но едва ли е много скъпа. Аз лично не съм се възполвала от услугите им, защото нямаха сатен в слонова кост като цвета на роклята ми, но сестра ми от години си поръчва обувки за танци от тях и е много доволна.

Skylife, много благодаря за помощта. Ще взема да насроча фризьора за 10, пък гримьорката за 13 ч., пък дано да стигна с приготовленията. В събота ще ходя при Милена в Пиргос на пробна прическа, май ти при нея си се правила. Стискайте палци да ми хареса, че нямам още резервен вариант.
Активен
Cool
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #402 -: февруари 18, 2009, 18:01:45 »

Здравейте! Пише ви една бъдеща отчаяна Бургаска булка  sad
Не съм от Бургас, но моят годеник е и решихме там да е сватбата. За съжаление сме доста назад с организацията (наша грешка) и сега се чудя какво да правя … нямам фотограф и видео оператор . Може ли да препоръчате някой? Много ще съм ви благодарна! Нямам никакви контакти а сватбата е през май. cray
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: февруари 18, 2009, 18:34:33 »

Здравейте! Пише ви една бъдеща отчаяна Бургаска булка  sad
Не съм от Бургас, но моят годеник е и решихме там да е сватбата. За съжаление сме доста назад с организацията (наша грешка) и сега се чудя какво да правя … нямам фотограф и видео оператор . Може ли да препоръчате някой? Много ще съм ви благодарна! Нямам никакви контакти а сватбата е през май. cray

Аз горещо ти препоръчвам Калоян-фото и Веско Лазаров-видео good good good и двамата са страхотни професионалисти и се работи много лесно с тях ,защото са готини и като хора!
Ако те интересува мога да ти пратя координатите на лични! mail-for-you
Активен
Cool
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #404 -: февруари 18, 2009, 18:55:51 »

Чудесно! Моля прати ги. Много благодаря Ади!!!
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: