Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 01:08:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бургас - 3 част  (Прочетена 159894 пъти)

plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: януари 07, 2009, 15:20:41 »

walker , благодаря за реакцията. Аз вече съм минала по пътя просто ми стана любопитно. Защото когато аз търсех нямаше никаква информация за агенции. А сега са многобройни и ориентирането е много трудно. Важното е, че ти си била доволна и ги препоръчваш на други момичета.  smile
Активен
maria23
Любопитен
*
Публикации: 41

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: януари 15, 2009, 13:44:44 »

Здравейте, момичета! От известно време чета форума и много ми помогнахте! Благодаря ви!

Моята сватба ще е на 05.06.2009г. и ще бъде на открито. Интересува ме някой знае ли откъде мога да наема шатри в Бургас, защото ако завали става лошо   sad

Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: януари 15, 2009, 16:53:27 »

maria23 , ти явно си от моята партия  good и нашата сватба беше на открито, ама не цялата lol, защото заваля и по много комичен и хаотичен начин влязохме вътре.
Аз въобще не си направих труда да търся шатри, защото не очаквах края на юли да вали, ама на - такъв ни бил късметът.  Girl_hide
Според мен най-добре питай по сватбените агенции, те най-добре ще знаят, макар че малко ме съмнява да могат да ти осигурят, но все пак нищо чудно да те свържат с някоя подобна фирма, дори и извън Бургас да е.
Къде ще е сватбата ви, издай малко повече, аз нали съм по откритите сватби и страшно се радвам  danceg Цялата сватба или само подписването ще ви е на открито?
Хайде, разказвай повече!

walker , "Зоза" ми ги беше препоръчала моята фризьорка много горещо, беше ми дала тяхна визитка преди доста време, на която пишеше, че адресът им е някъде до Икономическия техникум, не помня точно името на улицата. Ей, 5 пъти бях обиколила уличките около Икономическия да ги търся, ама не ги открих и се отказах да ги търся, а то ето каква била работата - те се били преместили на "Гладстон"  crazy Жалко, че чак сега разбирам, специално за букета много исках да е оттам, след това което чух за тях, но нищо - аз и от "Божи дар" съм доволна.

Активен
meer
Новак
*
Публикации: 10

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: януари 16, 2009, 09:40:36 »

Здравейте момичета,
нещо темичката "Бургас" напоследък много е позатихнала.Къде се скрихте всички.
Аз си търся гримъор/ка.Може ли да ми помогнете,като ми препоръчате и/или дадете координати на някой на когото сте се доверили и сте останали доволни-може да ми изпращате съобщения и
  на лични   ,ако не е удобно във форума да се споделяте такава информация.
Активен
maria23
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: януари 16, 2009, 12:32:26 »

Кикси, моята сватба ще е юни месец, в един хотел на 80км от Бургас, проблема е че залата вътре е малка и няма как да съберем 100 човека вътре ако завали ( ако нямаме шатри ще е много забавно  girl_impossible ) А отвън е много готина градина с басейн и идеята е да направим цялата сватба вън около басейна, ще се получи много оригинално, но времето ме притеснява.  yahoo

А иначе вече си запазихме DJ, оператор и фотограф  Wink  Напред сме с материала, като се има предвид, че има още 5 месеца smile
« Последна редакция: януари 16, 2009, 13:14:01 от maria23 » Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: януари 16, 2009, 13:11:46 »

МЕЕR,питай Ina Lemon за нейната гримиорка Мирослава. А и някъде по- назад в темата за Бургас имаше нещо за някъква гримиорка в Славейков дО"лУДАТА пчела"(ако не бъркам нещо).

Maria23,къде ще е вашата сватба , че ми стана малко любопитно? Къде е тва на 80 км от Бургас? blush
Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: януари 16, 2009, 14:54:48 »

meer, аз съм споменавала за "Лудата пчела" в "Славейков". Но ставаше въпрос за сестрата на моята фризьорка, която също е фризоьрка, но и гримира. Незнам обаче дали се занимава и с това или само мене ме гримира. Ако искаш мога да попитам и да ти дам отговор.
Активен
maria23
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: януари 16, 2009, 15:42:25 »

Здрасти Nia,

сватбата ще е в с. Граматиково ( което се намира в посока Малко търново).
Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: януари 16, 2009, 15:54:58 »

А в Граматиково? И аз познавам една Мариоя дето за там иска, ама дали сте един и същи човек.....?
Активен
maria23
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: януари 16, 2009, 15:59:51 »

aми да  blum
 здрасти, Плами smile
Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: януари 16, 2009, 16:00:43 »

Хихихи, здравей! Радвам се да те виждам тук, питай смело и ще ти помагаме!  give_rose
Хайде сега казвай, кой DJ? Кой оператор и фото?
« Последна редакция: януари 16, 2009, 16:06:50 от plamik » Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: януари 17, 2009, 00:21:00 »

Здрасти Nia,

сватбата ще е в с. Граматиково ( което се намира в посока Малко търново).

Bravo Bravo Bravo за оргиналната идея.Наистина чувала съм, че там има нещо като цял комплекс.
 И друго:
Тъй кат гледам е петък. Може да направите ...... " И ТРИ ДЕНА ЯЛИ , ПИЛИ И СЕ ВЕСЕЛИЛИ" Party time

Ще помагаме  с к`вот можем- ти само кажи> girl_wink
Активен
maria23
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: януари 19, 2009, 11:07:23 »

Плами, оператора е Иво Вартанян, фотографа е Калоян Спасов, а DJ е Драго. Мисля, че сме се спряли на добри професионалисти smile

Мерси Ниа! smile

идеята е на следващия ден да останем в тесен приятелски кръг и да продължим с партито smile

Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: януари 19, 2009, 11:52:32 »

Миме, няма грешка в избора!!! Надявам се да ни държиш в течение кое и до къде си докарала.  good
Активен
maria23
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: януари 19, 2009, 12:16:02 »

Разбира се, Plamik! danceg
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: