Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 01:17:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бургас - 3 част  (Прочетена 159906 пъти)

ina_lemon
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: декември 21, 2008, 19:39:48 »

Скайче, спешъл фор ю - инсталирала съм си един тулбар на експлорера - SweetIM Toolbar. Даниела ме светна за тях, щото и аз си умирах от смях за нейните иконки. Аре, влачи хи хи хи

Мале, що никъде не пише какъв е размера на тия емоутки , егати, направо се стреснах тва като го видях публикувано, цъ цъ цъ....
« Последна редакция: декември 21, 2008, 19:47:34 от ina_lemon » Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: декември 21, 2008, 19:52:49 »

funnytooth funnytooth funnytooth Направо - получих уплах funnytooth funnytooth funnytooth
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: декември 21, 2008, 20:12:10 »

много е опулено тва . И с тия бели зъбки............хич няма кариеси виждам funnytooth

Plamik с кой трябва да си" поговорим" на 4, 6,8 или още очи , че да те освободи beating beating beating beating beating

За себе си ще кажа , че за 26-ти съм там . И мога да кажа на почти 100% , че и Diavolitsа ще дойде(упълномощена съм да говоря от нейно има по този въпрос blush )
Активен
nia
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: декември 24, 2008, 17:42:34 »

ВЕСЕЛА КОЛЕДА МИЛИ БУРГАЗЛИЙКИ !

Активен
nia
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: декември 25, 2008, 11:54:28 »

8Pя да се преброим за утре в 13  на часоМника нали?
  Diavolitsa
  Nia........ ииииииииииии...................
Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: декември 25, 2008, 12:30:55 »

И аз, вероятно за малко, но все пак .....................
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: декември 25, 2008, 12:42:50 »

Аз изфирясвам след малко от вкъщи, няма почивка пак - каквото беше, беше sad , а за утре я, някой да ми пусне един телефон на лични в случай, че не успея за срещата на часовника да прозвъня да видя къде сте седнали...
Засега се глася да идвам, дори и за малко да е, ама при мен са едни сложни все  blush - малко съм на повикване, така да се каже и подвластна на неща, дето все изникват в последния момент (а при мен такива - бол, по едно време час за фризьор не смеех да си запазя заради това, че изникваха разни работи и все отменях). Ето, снощи в 19 ч жената, която гледа баба успя да ми обърка плановете за 2 дни, хем съм я предупредила да ме предупреждава по-рано  diablo, ама викам, айде, Коледа е, да не проявявам гняв, а човещина и се съгласих. На всичкото отгоре сестра ми е в Каварна и тъй, де, няма на кой да разчитам да ме отмени, ако стане нещо... Пфу, какво ви занимавам с моите проблеми, само исках да кажа да не мрънкате много, ако не се появя, но ще гледам да се появя  Wink

Така че, чакам телефонче на някоя от вас на лични...
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: декември 25, 2008, 13:47:06 »

Вероятно и аз ще успея, момичета!  tease
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1317

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: декември 26, 2008, 10:43:53 »

Момичета , имам да ви предам една молба от misskapriss .

Имате среща днес , на която тя за съжаление няма да може да дойде , защото е болна.

На всички ви желая приятна среща  tease

и Весели празници  Christmas tree
Активен
nia
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: януари 02, 2009, 16:28:53 »

За мнооооооооооооо години.
По молба на Diavolitsa питам?
Всички знаем че сватбата й е на 25. 04.. И въпросът ми е кога най-рано може да отиде в ритуалната за да си запази час?На 25.01. ли?
 Чакам отговори днес  или утре , моля ви.
« Последна редакция: януари 02, 2009, 16:41:22 от nia » Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: януари 02, 2009, 18:11:03 »

За мнооооооооооооооого години момичета! Пожелавам ви от всичко по-много!
А nia мацка имаш отговор в съответната тема.  tease

Момичета-кокичета ще се радвам да се видим за сефте тази година през тези почивн дни, а???????????
Активен
walker
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #311 -: януари 06, 2009, 20:46:53 »

ЗДРАВЕЙТЕ! Мисля да споделя с вас колко отвратителен е ресторант"България"
На тържеството най- важно за мен като булка бяха  гостите ми! Имахме проблем за двама човека дошли в последния момент управителя реши че това е огромно притеснение за голямата им фирма:
 shok После ни лишиха от няколко грамажа в порцийте хаиде без лоши чувстваТА ТОВА МИ Е СВАТБАТА И  АЗ СЪМ ЩАСТЛИВА! И решавам ще се напия време е съпругът ми вече е светнал и му е хубаво ето това е решението *YAHOO*и ето пак изненада- алкохола е разреден и сменен  ! кой каза  ГОРЧИВОООООО  ПАК  САМ ЩАСТЛИВА ПРОСТИХ ДАЖЕ НА ПЕРСОНАЛА КОИТО БЯХА ОБУЧЕНИ   ДА ГЛЕДАТ ЛОШО ВСЕКИ КОЙТО ДРЪЗНЕ ДА СИ ПОРЪЧА НЕЩО РАЗЛИЧНО! Мислех че това е края .но не
сутринта отиваме да си вземем цветята-" какви цветя нямя цветя персонала от сватбата не е на смяна ние не знаем" казва нов управитвл но не само ние търсим о срам момичетата от агенциията за украса издирват половината декорация от сватбата ! Oh my ... И сега дойде време да благодаря
БЛАГОДАРЯ ВИ СНЕЖКА И НИНА САМО ВИЕ МОМИЧЕТА НЕ МЕ ИЗЛЪГАХТЕ! БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКИ АКСЕСОАРИ КОИТО ИЗРАБОТИХТЕ СПЕЦИАЛНО ЗА МЕН! БУКЕТА МИ БЕШЕ НЕВЕРОЯТЕН! ЕДИНСТВЕНО ВИЕ РАЗБРАХТЕ КАКВО ИСКАМ И ГО НАПРАВИХТЕ! СТУДИО "ЗОЗА" БЛАГОДАРЯ ВИ!  А  на вас булки мога да кажа че това е фирма която не ми взе никакви пари за това че им изчезнаха цветятя и воалите казаха че това си е техен риск :ето им страницата макар че те иа дават само на булки на които правят сватбите но аз съм възхитена от тях www.zoza_decor.piczo.com  Bravo
Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: януари 06, 2009, 21:05:04 »

Привет  walker , кофти че си останала разочарована от р-т "България". Обаче сайта, който си дала не е активен нещо. Изписва " No Such Web Site
Oops! We can't find the Piczo site that you're looking for. Please check with the owner of the site for the correct URL. "
Ако може пусни друг, че ми стана любопитно за тези  зози.   smile

Активен
walker
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #313 -: януари 07, 2009, 12:13:14 »

ЗДРАВЕЙ PLAMIK! явно има проблем,но мога да ти дам координатите на ЗОЗИТЕ.Както ви казах  те дават страницата само на булките си. Аз когато отидох при тях вече бях ходила в  ЕЛИТ,АРТ2  и минавах по улица''Гладстон'' и им видях ателието. Обадих се по телефона и едното момиче дойде веднага ,защото живееше в кооперацията там .Аз  казах че проучвам още и само искам да видя какво предлагат.показаха ми снимки и нито за миг не усетих да ми се натрапват.После дойде и другата ЗОЗА и стана весело ,не  се усетих как минаха 5 часа. Еното момиче е завършило рисуване и веднага ми нарисува ресторанта къде какво имало и какви възможности има за декорация. те сами си изработват всичко  ,сама си избираш панделки ,перли, цветя и е страхотно, защото оставаш с чувството,че си специална.Те не поставиха дистанция и се държаха много естествено и най- важното веднага ми сметнаха грубо цената,за да сам наясно и сама да преценя кой ще наема.Доколкото разбрах те не се издаржат с това ,а го правят защото им харесва.Изработват и сами букети и цветя за колата и такива цени нямаше в нито един цветарски магазин.Ателието им се намира на Гладстон и Димитър Благоев . ако искаш ще потърся телефоните им ,но сега не знам къде ми е визитката. ДАНО ДА СЪм ПОМОГНАЛА give_rose
« Последна редакция: януари 07, 2009, 13:07:06 от walker » Активен
kpacmaBu4ka
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: януари 07, 2009, 12:55:08 »

За мнооооооооооооо години.
По молба на Diavolitsa питам?
Всички знаем че сватбата й е на 25. 04.. И въпросът ми е кога най-рано може да отиде в ритуалната за да си запази час?На 25.01. ли?
 Чакам отговори днес  или утре , моля ви.

Съжалявам, малко късно отговарям, но виждам че никой друг не го е направил.

Дати се записват от 3 месеца по-рано, от първия работен ден. Т.е. щом нейната сватба е през април, независимо за коя дата, записванията почват от първия работен ден на януари (сега е вече 3-ти работен ден, но пък дано има подходящи часове  good ).
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: