Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 01:19:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бургас - 3 част  (Прочетена 159915 пъти)

Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #225 -: декември 03, 2008, 10:29:08 »

да за ресторант българия стявя въпрос!това беше единствената свободна събота до октомври 2009!имаше и други дати,ама те не ставаха за църковен брак!казаха ми че било голям късмет!
Активен
Рубин

« Отговор #226 -: декември 03, 2008, 11:35:48 »

здравейте!имам молба към тези от вас,които са празнували в ресторант България!моля пишете ми и ако имате албуми ще е прекрасно да видя как е била обстаномката ви!аз съм от софия,но ще празнуваме в бургас.капарирахме този ресторант,а и съм сигурна че е идеалния избор за сватба в бургас!
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: декември 03, 2008, 12:53:34 »

galeto, мисля, че Ния те питаше, дали сте запазили основния ресторант на "България" или зала "Компас", която пак е в същия хотел, но е по-малка.

minalina , гравирането да не те притеснява, със сигурност става бързо - щом нашите за 3 седмици бяха изработени и гравирани, сигурно само за гравиране - може и един ден да отнеме. А кога ви е сватбата?
Според мен по-големият ти проблем е ресторантът.
Щом не държиш да е в Бургас, а по Черноморието, можеш да пробваш в Sunset resort - в началото на Поморие, защото е страшно голям комплекс и предполагам, че дори и лятото няма да е проблем да поеме сватба. Сватбата на една съфорумка desy  беше там, можеш да й пишеш на лични и да я разпиташ, за цени - каза, че е както се договориш с управителката. А комплексът наистина си го бива.  good

Alucinado , за съжаление снимки не мога да намеря, може и да имам, ама милото къде ги запазва  в тоя компютър - голям хаос е станало. Ще го питам довечера. Според мен са доста добри в работата си  good Не само, защото работят с нас понякога На мен добро впечатление ми е направило това, че са много съобразителни с "капризите" на клиента, в смисъл - случвало се е да се обаждат по 100 пъти в последния момент за някакви промени, които клиентът поискал и през половин час си променя мнението. Може и да е дразнещо за нас и да е трудно винаги да се отреагира в последния момент, но те го правят и то успешно - то така и трябва всъщност, клиентът да е над всичко!  good Та в това отношение, впечатленията ми са много добри от тях.
Активен
Рубин

« Отговор #228 -: декември 03, 2008, 14:16:47 »

Запазихме ресторонт България!
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: декември 03, 2008, 14:40:33 »

Запазихме ресторонт България!

Страхотно! Значи наистина сте късметлии  Bravo и виждаш ли как датичката сама ви "избра", а ти много се чудеше... Wink
Активен
Рубин

« Отговор #230 -: декември 03, 2008, 14:47:04 »

беше права за пореден път,миличка!аз се обадих преди 2 дни и ми казаха за тази дата и веднага го капарирахме!милото ми се претеснява да не е много топло тогава,ама няма начин!сега мислим след коледа да отидем до кирил и методий да питаме кога най-рано до запазим час!а за вардар мисля че трябва да почакаме до май!нали така?аз сега бих те помолила да ме посъветваш как да планираме целия ден?ресторанта е в 18:30,това означава че преди него трябва да имаме час и половина за снимки,а преди това църква в 16:00???
Активен
Diavolitsa
Професор
Публикации: 373

« Отговор #231 -: декември 03, 2008, 15:49:08 »

galeto само да питам, вие ще имате граждански ритуал (Вардар), след това църковен и после отиване в ресторанта? Мислили ли сте за изнесен ритуал (любопитствам просто) ? А и не е задължително снимките да са последни. Може да ги вместите между ритуала и църквата, ако ви остава много време. Всичко ще зависи от часовете.

За "България" какво да ти кажа. Бях много скептично настроена, но yovelina ми написа наистина много добри впечатления и ме успокои. Ако искаш виж албума и или и пиши за мнение.
« Последна редакция: декември 03, 2008, 15:50:54 от Diavolitsa » Активен
Рубин

« Отговор #232 -: декември 03, 2008, 16:06:49 »

да,мислим го и се чудим как да го направим!а и не съм на ясно как да го организираме!с кои трябва да се говори и ще трябва да се подписва по рано???да ти кажа-предпочитаме във вардар да ни е сключването но брака,но ако няма свободни часове ще предпочетем изнесена церемония!
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: декември 03, 2008, 16:14:47 »

galeto    Welcome и си поеми малко въздух!

Браво за ресторанта - хубав избор, ако е за по-голяма сватба! Защо си се ошашкала за разпределението на деня? Споко! С отговора от  "Вардар" дали имат свободни часове за вашата дата, ще дойде и решението кое, в колко часа и как ще се случва. Щом ресторанта ви е в 18.30 имаш време за всичко. И за прическа и грим, и маникюр. И да дойдат да те вземат и снимки да си правите. Давай едно по едно нещата. Но задължително започни с един здрав сън предната вечер и много усмивки на самия ден. А ние ще помагаме с каквото можем!  good good good
Активен
Рубин

« Отговор #234 -: декември 03, 2008, 16:18:59 »

:chee:Не се шашкам милички smile!Знаете ли кое ме претеснява-че трябва да движа нещата от софия!и въпреки това вече съм много спокойна,защото успяхме да се вредим за ресторант България! danceg
Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: декември 03, 2008, 16:24:00 »

Е няма ли кой да ти помага от Бургас? И кой е от Бургас, та тук ще е сватбата?
Активен
Рубин

« Отговор #236 -: декември 03, 2008, 16:32:35 »

*THUMBS*има,разбира се помощници!родителите ни живеят до бургас и ще помагат,но това което свършихме за сега с ресторанта беше наша грижа,защото близките ми не са в българия,а имам представа колко е сложно с ресторантите!а защо в бургас ли?-защото аз и годеника ми сме от в бургас,включително по-голямата част гостите!
Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: декември 03, 2008, 20:16:52 »

Щом имате помощници, няма страшно. Най-важното сте го отметнали - ресторанта! Следват "Вардар", църква и дреболиите. Е, не изключвам и роклята, която според мен е основна за цветовото решение на сватбата и украсата.
 Може вече да си казала, но за коя дата сте?  blush
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: декември 03, 2008, 21:16:47 »

tease Ми то нали и ние така я организирахме - от София tease Голяма е лудница наистина, ама се получи pardon
Активен
Рубин

« Отговор #239 -: декември 04, 2008, 10:50:51 »

сватбата ще е на 11.07.09! good
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: