Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 01:05:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бургас - 3 част  (Прочетена 159891 пъти)

Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #210 -: ноември 29, 2008, 14:43:38 »

моля тези който могат да ми препоръчат сватбени агенции да ми пишат!!!
Активен
ni_kol
Новак
*
Публикации: 12

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: ноември 30, 2008, 01:41:33 »

Здравей, Galeto!

Добре дошла! Аз лично имам опит само с агенция "Диаманти" и ти ги препоръчвам горещо.
Поразрови се и из старите теми, има писани мнения и за другите агенции в Бургас - Мирена, Парти Крис, Романтика и т.н.
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: ноември 30, 2008, 23:52:37 »

Здравей, Galeto!

Добре дошла! Аз лично имам опит само с агенция "Диаманти" и ти ги препоръчвам горещо.
Поразрови се и из старите теми, има писани мнения и за другите агенции в Бургас - Мирена, Парти Крис, Романтика и т.н.

За "Диаманти" това е долу-горе общото мнение , както и това , че има доста доволни съфорумки от '"Мирена". От " ПАТИ КРИС"- СТОЙ НА ДАЛЕЧ , НЕ БИВАТ.
Добре работят " Парт- арт 2" . Съществуват още и една агенция до входа на р-т Университета, в търговски център "Кирил и Методи", в магазина на "Аз и Ти" на Ботева, също предлагат такива услуги. Вчера точно на улицата пред старият Свободен университет и ул. Гурко видях една табела , но къде е агенцията идея нямам.Най- новата за която знам на ъгъла на " Фердинандова " и "Ботева".
Може би има и други , но за ся не се сещам. pardon
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: декември 01, 2008, 08:54:56 »

Аз лично не останах очарована от агентката, чиято агенция е на входа на р-т Университета. Просто - лично мнение...
Активен
Рубин

« Отговор #214 -: декември 01, 2008, 19:30:37 »

здравейте момичета!ние се чудим кои ресторант да избрем!колебаем се между България,Мираж и Университета!моля тези които имат впечатления за тях да ми пишат!
Активен
nia
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: декември 01, 2008, 21:28:32 »

Гале , обаче за 2 от тях май май за 20.06.09 може да не стане.Както ти писах на лични "България" (по непотвърдена инфорнация е заета до октомври догодина, а пък за "Университета"-кофти мие да то го кажа , но за тази дата аз го запазих blush. Така, че остават "Мираж", "Бургас",  "Луксор",  "Атаген"," Форс",  "Космос", "ДНА", "Чарли", и други , но за ся не се сещам.
Или друг вариант - смяна на дата.Незнам. pardon
КЪСМЕТ
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: декември 01, 2008, 21:41:31 »

Здравейте,

Знаете ли къде в Бургас гравират халки и колко излиза услугата?
Знаете ли дали ги гравират ръчно или на машина?
Ако е парвият вариант, има ли разлика в шрифтовете и в качеството?
Какъв е вашият личен опит?

Май много въпроси станаха, но голям проблем се оказа това гравиране. Пиша от чужбина и тук са неспособни да ни го направят на кирилица... huhhuh.gif 
Активен
polqst
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #217 -: декември 02, 2008, 14:58:47 »

Здравейте!

Аз съм нова в този форум,но тъй като видях,че изказвате мнение относно различните сватбени агенций реших да пиша за моето мнение.Тъй като на скоро се ожени брат ми,а той не се замимаваше много по сватбата си,за тава аз и неговата вече настояща съпруга Bravo се заехме с почти всичко, и тогава ако не бяха момичетата от сватбена агенция "Брилянтин",нямаше да се получи толкова добре :danceg:Организацията беше желязна,момичетата се справиха с всичко много добре,сватбата се получи страхотно,избраха ни страхотна украса,бяхме в ресторант на хотел"Мираж",DJ направи супер шоу,като цяло тези момичета са върха  good :bravo:Сега е ред и на моята сватба и вече знам кои ще са хората ще се омажвам на 15 август,има време но аз нямам търпение вече  Girl_hide
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: декември 02, 2008, 15:18:24 »

minalina и polqst Welcome

За сватбени агенции - вече доста е изписано, но аз пак да си кажа  blush

Моите фаворити:
"Аз и ти" (булченския магазин до Операта) - освен страхотни булченски рокли, правят и страхотни украси, от тях е нашата арка, прекрасно се справиха   good
"Диаманти" - страхотно отношение към клиента и истински професионализъм good
"Парти Арт 2" - пак само хубави неща могат да се кажат, ако искате водещи на сватбата - това са хората  good
"Брилянтин" - напълно подкрепям мнението на polqst , също са много добри и работят с голям ентусиазъм  good и доколкото знам май само те предлагат лимузини, ако някой се интересува от тези неща

Кофти ми е мнението единствено към "Парти сървиз Крис" заради надменното им отношение към мен като към клиент и както в псоледствие се оказа, същото е било и към didda, може и да има някой доволен - ако е така, да сподели.

minalina - халки гравират във всяко златарско ателие (но ателие, не магазин)
Не знам колко струва, на нас ни ги гравираха безплатно там, където ги поръчахме. За шрифтове не сме имали претенции и не сме се интересували, така че не мога да ти дам подробности. Дали е ръчно или на машина също не знам.

Според мен като си вземете халките и си дойдете в БГ, няма да има проблем да ви ги гравират. Със сигурност го правят в едно ателие срещу Водната палата и в ателието в подлеза на Операта (нашите халки са оттам и бяха готови за 3 седмици - изработка и гравиране).

Вече, ако искаш нещо специално, не знам дали ще могат да го направят и кога ще дойдат.
Вие къде живеете, кога ще е сватбата ви и планирате ли да си идвате до Бг преди това?

Активен
Рубин

« Отговор #219 -: декември 02, 2008, 15:43:25 »

Вече мога да споделя че нашата сватба ще е на 11.07 в х-л България!Знаете ли как ми улекна!KIKSI,благодаря ти много за всичките съвети и успокоителни думи give_rose!Знам,че следват още много приготовления,ама на този етап и това растояние на което сме мога да кажа че съм удовлетворена! smile
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: декември 02, 2008, 15:51:14 »

galeto , поздравления! Дишай спокойно, може да се каже, че едни от най-важните неща сте ги свършили!  good Радвам се, че всичко се е наредило.
И аз ти благодаря за хубавите думи...радвам се, че съм помогнала по някакъв начин  blush
Активен
Diavolitsa
Професор
Публикации: 373

« Отговор #221 -: декември 02, 2008, 16:28:01 »

Здравей galeto. Ихаа още една булка в "България". Аз ще съм преди теб и ще помагам с каквото мога. На мен лично една друга съфорумка ми даде насоки за менюто. За агенциите какво да ти кажа - аз ще ползвам услугите на "Диаманти". Няма какво повече да се каже за тях. Просто има само добри впечатления тук.

minalina  Welcome. Аз съм гравирала една гривна в златарското ателие, което се намира на "Александър Велики" до банката (това е уличката на която е кръчмата "69" ако се сещаш).Амелия си гравираха там чашите и също беше много доволна. Ако се върнеш малко напред в темата тя е поставила и карта.

Активен
nia
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: декември 02, 2008, 19:27:03 »

Galeto,  за зала "Компас" ли става дума?Щот ако е за основният ресторант се учудвам! Чувала съм от първа ръка , че наистина нямали свободни съботи до догодина октомври, а и виждам , че 11.07  е събота. Така , че...... crazy crazy crazy
 Иначе  БРАВО, действаш доста бързо!
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: декември 02, 2008, 22:15:31 »

Благодаря ви много, момичета.  Аз бях забравила, че и чашите ще трябва да гравирам. Добре че ме подсетихте  good
Kiksi пиша от Франция, така че съм само на 3 часа път със самолет, но не знам дали ще имам възможност да се прибера преди това и колко време преди сватбата ще съм си в Бургас.
Но ще пратя разузнавач да пита за колко време става гравирането. Не вярвам да е бавно, особено ако е на машина.

Честито на тези които си имат ресторант  Bravo, аз още търся нещо по черноморието, но тъй като съм си наумила сватбата да е лятото трудно май ще успея да се вредя от туристи.  sad
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: декември 03, 2008, 10:25:22 »

момичета, моля някой ако има информация за агенция "Брилянтин" да ми прати нещо на лични - най-полезни ще ми бъдат всякакви отзиви и снимки..... мерси!
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: