Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 01:18:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бургас - 3 част  (Прочетена 159909 пъти)

Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: ноември 14, 2008, 10:08:17 »

nia , поздравления за ресторанта!  danceg Най-важното си го свършила, може да се каже, така че можеш да си спокойна!  Bravo
За чичкото с мустаците и аз съм чувала добри отзиви, във всеки случай аз съм благодарна на р-т "Университета", че на добра воля ми събраха бутилки за алкохола на моята сватба, без тя да е в техния ресторант, с две думи - файда от мен нямаха  tease, обаче свестни хора - удариха едно рамо  yahoo
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: ноември 14, 2008, 13:20:14 »

Здравейте момичета!
И аз трябва да запазвам ресторант но имаме голямпроблем с определянето на дата - моето мило може би ще работи лятото в чужбина а мен ме чака държавен изпит. Ще имаме по - голяма яснота след февруари и само си стискам палци да намеря нещо свободно и хубаво. За управителя Митко искам да споделя, че беше на сватбата на братовчедка ми в Приморец и нямаше никакви проблеми, а като го видях много се зарадвах, защото е любимия ми учител от началното училище smile
Исках също да попитам и от къде се купуват перфоратори с интересна форма?
Активен
Diavolitsa
Професор
Публикации: 373

« Отговор #152 -: ноември 14, 2008, 17:46:05 »

svetla_ety а насочили ли сте се към ресторант и горе долу колко гости планирате. Все пак нали знаеш как седи тоя въпрос в нашия град. В смисъл да не стане да чакате за свободна дата. Иначе за когая мислите сватбата. Ако не е натоварен сезон (примерно след септември) мисля, че няма да е толкова проблемно.

За перфораторите, ако питаш за тези на skylife тя май ги е вземала от София (ама да каже, че може и да лъжа).
Активен
Diavolitsa
Професор

« Отговор #153 -: ноември 15, 2008, 16:24:12 »

Така, ПОМОЩ! Някой знае ли къде в Бургас има някакъв склад или по-голям магазин за "джунджурии" ( разбирайте - цветенца, калинки, разни нещица с двойнозалепващо, камъчета, кристалчета и др.). Само да не е Бриколаж и тия около "Кирил и Методий".

Само аз ли си пиша тук   pardon
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: ноември 15, 2008, 18:22:09 »

kiss2 Мнеее - все още не си сама, за съжаление - мога да ти намеря доста неща в София (само да кажеш какво), но за Бургас nea

Иначе - зависи какви камъчета ти трябват - има много нещица по кинкалериите
Активен
Diavolitsa
Професор

« Отговор #155 -: ноември 15, 2008, 22:39:12 »

Иначе - зависи какви камъчета ти трябват - има много нещица по кинкалериите

Ся те тия неща не ми трябват на мен а на теб  blum (бъзикам се), ма това е друг въпрос. Просто исках да знам дали ще ми се потвърди предположението, че тука такова нещо няма. Значи ще помагаш от разтояние.

:offtopic:А що не съм сама за съжаление?
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: ноември 16, 2008, 10:23:59 »

laugh Не бе мацка - за съжаление - мога да ти намеря нещата в София, а не в Бургас blum

Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: ноември 16, 2008, 11:55:54 »

laugh Не бе мацка - за съжаление - мога да ти намеря нещата в София, а не в Бургас blum

skylife, ако имаш възможност събери информация за всякъкви калинки,сърчица, пухчета, перфоратори и т.н. и т. н. тъй,че кат си идваш към Бургас да докладваш pardon, щото както пише Снежито-"тук няма нищо" и може да се наложи да помагаш от далече
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: ноември 16, 2008, 13:05:32 »

Хе - че то за перфораторите съм веднага готова с инфото Wink Аз нали съм фенка на т.нар. от мен "дупчилца". Даже съм си харесала едни, които правят не дупки, а "повдигнато", ама съм оставила покупката за другия месец.

Пример на "повдигнато":

* 7f5c_1.JPG (11.21 KB, 400x333 - видяно 2636 пъти.)
Активен
kpacmaBu4ka
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: ноември 17, 2008, 17:35:10 »

Diavolitsa, трудничко ще намериш... Пробвай в армстронг центъра примерно... Освен това знам че на краставицата някъде има магазин за разни украси, мисля че са предимно хартия, но можеш да провериш. Иначе за нашата сватба сестра ми беше намерила някакъв магазин с джунджурии, ще я питам и ще ти кажа...
Активен
Diavolitsa
Професор

« Отговор #160 -: ноември 17, 2008, 20:19:03 »

Краставичка разпитай и кажи. А какво е Армстронг център  pardon?
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: ноември 17, 2008, 21:59:07 »

Nia - нямам вишневи джунджурии, но ето какво стъкмих набързо

* Picture 001.JPG (52.31 KB, 704x528 - видяно 351 пъти.)
Активен
nia
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: ноември 17, 2008, 23:20:36 »

уауууууууууууууууууууууууу
 ТИ МЕ УБИ. bounce
 родена си за тая работа бе Злате. Не само че ми харесва ( и то много) ама и много бързо реагираш за направата . judges
Активен
nia
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: ноември 17, 2008, 23:23:23 »

аааааааааа  розичката и малките цветенца от къде са? И линията дет свързва малките цветенца с кво е праи crazy
Активен
nia
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: ноември 17, 2008, 23:55:19 »

Skylife , искамм  такъв печат, може ли да ми купиш и дке онесеш. pardon
 ;мерсииииииии give_rose

Крастави4ке , я ни светни по въпрос къде е тоя Амстронг център , че нещо ми е познато ама хич не се сещам къде е . nea
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: