Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 01:16:21
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Бургас - 3 част
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Бургас - 3 част (Прочетена 159902 пъти)
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681
Отг: Бургас - 3 част
«
Отговор #135 -:
ноември 10, 2008, 16:37:37 »
Diavolitsa, и аз така си помислих, че хората са с малко по-големи възможности, защото салонът беше доста богато украсен за 150 гости. Темата беше пеперуди и бяха подготвили за подаръчета за гостите - за жените някаква фигурка на пеперуда от камъни, пеперудите бяха сложени в кутийка, а за мъжете - мини-бутилчици червено вино със снимка на младоженците на етикета. Иначе от "Романтика" ми казаха, че булката в последния момент е намалила бюджета и съответно част от украсата е отпаднала, но и така беше доста красиво. Видях на визитката, че имат салон и в София, ще взема да ги прослушам какво могат да предложат. Още повече щом казваш, че и роклите са много красиви. Аз не зная каква точно търся. Като цяло харесвам на картинка по-вталени модели в цвят слонова кост, нещо от тип А-line (мисля, че така се казват), но трябва да облека няколко да видя какво ми отива, че съм доста високичка. Иначе надникнах през уикенда и в "Университета" - там беше украсено за 70 гости и изглеждаше също доста добре, даже в доста близък стил с украсата в "България", но не знам кой я е правил.
Активен
Diavolitsa
Професор
«
Отговор #136 -:
ноември 12, 2008, 10:49:42 »
Дам
Scarlett
, видях ги аз и тия пеперудени подаръчета ( бяха по 5,60 лв). Иначе за рокли да ти кажа, че в Бургас такива A-line мноооого трудно се намират. Може да видиш моята, която ще шием в "Романтика" в галерията (ще бъде по светла от оригинала), но пак зависи от бюджета. Колко горе долу си предвидила за рокля?
А другите бургаски хубавици къде се загубиха?
Активен
-Ади-
Професор
«
Отговор #137 -:
ноември 12, 2008, 10:54:53 »
Дяволитса
,чак сега видях роклята,която искаш и мисля,че в Мирена се бяха опитали да направят нещо подобно ако не се лъжа,можеш да идеш да погледнеш!
Активен
Diavolitsa
Професор
«
Отговор #138 -:
ноември 12, 2008, 11:35:09 »
Ооооооооооооо видях я, ама
. А и знаете ли кое е най-смешното - ами продават я по-скъпо от колкото ще ми излезе на мен ( а аз ще я попроменя мъничко). А платовете на тая в Мирена са повече от ужасниии
. Абе както казва nia - несполучлив copy - paste.
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681
«
Отговор #139 -:
ноември 12, 2008, 14:17:30 »
Diavolitsa, роклята ти е страхотна. Стискам палци хубаво да ти я ушият. Аз искам моята готова да я купя, но ако само с искане ставаше... в София ще я търся, имам набелязани няколко салона, в Бургас ходя много рядко. Така че каквото мога, ще си го набавя от тук. Нямам идея още за бюджет за роклята. За съжаление на този етап ми хващам окото само четирицифрени рокли, но определено не мисля, че си заслужава за 10 часа носене да се дават такива пари.
Активен
Diavolitsa
Професор
«
Отговор #140 -:
ноември 13, 2008, 12:36:44 »
Scarlett
не бой се, все ще намериш нещо готово, ако си стандартна.
Ама другите наистина ми се губят.
Skylife
и
Plamik
къде сте бе?
Nia
имаме ли вече ресторант?
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #141 -:
ноември 13, 2008, 13:19:37 »
Ще ти кажа аз на тебе къде съм - покани правя
Това на майтап-довечера ще снимам новите няколко произведения и ще ги пусна - включително онази първата, за която нямах перфоратори (имам вече
)
Аз съм тук - чета, ама не ми оставамного време да пиша, че тия дни ме зариха с работа
Айде.
P.S. Планирам да си идвам другата седмица, така че може да се видим, да позяпаш "произведенията"
Активен
Diavolitsa
Професор
«
Отговор #142 -:
ноември 13, 2008, 13:24:00 »
Цитат на: skylife в ноември 13, 2008, 13:19:37
Ще ти кажа аз на тебе къде съм - покани правя
А така!
(и аз се шегувкам). Задължително ще се видим като дойдеш, няма как иначе.
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #143 -:
ноември 13, 2008, 22:50:52 »
А бе много ангажименти много хайманосване, обачеееееееееее оня ден с мойто хубостник ходихме до ресторант "fors" по негово настояване . Поразпитахме как стоят нещата там ,обачеееее кат ни казаха до 23.30 часа аз
. Излязохме от ресторанта и почнахме да умуваме и от умуване замръзнахмееееее. И тъйййй вчера се прибирам към 18 часа и му викам на мойто хубустник " аре ставай да ходим по план "Б"( за протокола е ресторант "Университета" ). Та там един много любезен господин-управител ни обяснява на дълго и нашироко " дъра-бъра дъра -бъра.....>" и такаааааааааа си капарирахме раесторанта за 20. 06.09.
ЮПИИИИИИИИИИ
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #144 -:
ноември 13, 2008, 22:56:56 »
Аз съм
, както знаеш
Активен
Diavolitsa
Професор
«
Отговор #145 -:
ноември 13, 2008, 23:04:39 »
Цитат на: nia в ноември 13, 2008, 22:50:52
А бе много ангажименти много хайманосване, обачеееееееееее оня ден с мойто хубостник ходихме до ресторант "fors" по негово настояване . Поразпитахме как стоят нещата там ,обачеееее кат ни казаха до 23.30 часа аз
. Излязохме от ресторанта и почнахме да умуваме и от умуване замръзнахмееееее. И тъйййй вчера се прибирам към 18 часа и му викам на мойто хубустник " аре ставай да ходим по план "Б"( за протокола е ресторант "Университета" ). Та там един много любезен господин-управител ни обяснява на дълго и нашироко " дъра-бъра дъра -бъра.....>" и такаааааааааа си капарирахме раесторанта за 20. 06.09.
ЮПИИИИИИИИИИ
ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ честито ресторантче. Сега остават още мноооого неща, ама няма са плашиш ей!
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #146 -:
ноември 13, 2008, 23:11:44 »
много сте бързи бе skylife i diavоlitse!Да не ме чакахте?????
Аз до последно се молех датата да ми е свободна и до кат не разлисти управителя ГОООЛЯМАТА книга се молех.НО ИЗКА ohmyрах късмет и никой не беше ме и ohmyзпреварил.
П.П.куверата във "ФОРСА" и В "Университета" са еднакви - в лв.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #147 -:
ноември 13, 2008, 23:14:02 »
Мдаааааааа - кой беше управителя - с мустаци (Митко) или един младичък?
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #148 -:
ноември 13, 2008, 23:24:13 »
един готин чичка с мустаци- много печен. Преди време с " DIAVOLITSA" бяхме ходили само да питаме и бече младия също готин , ама тоя чичка е по- печен май май?
А теб Злате или от някъде другаде бяхподочула че той преди години е работел в "Приморец"?
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #149 -:
ноември 13, 2008, 23:27:57 »
Да да - от мен, от мен. Това е Митко - той беше нашият управител, но за съжаление не беше на самата сватба. Не че младият не се представи блестящо
Кумата ми каза, че той е бил на тяхната сватба в Приморец, а и от него знам. Той наистина е печен и можете да се разберете за всичко с него
А и много помага с идеи. И менюто можеш да си сменяш по твоя преценка - примерно другият път се срещаме там, поръчваме си няколко "манджи" и пробваш от всяка по нещо и така (надявам се да ме разбираш какво приказвам, че съм лека нощ)
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...