Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 01:17:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бургас - 3 част  (Прочетена 159907 пъти)

Diavolitsa
Професор
Публикации: 373

« Отговор #120 -: ноември 05, 2008, 17:30:40 »

Ameliaa мисля, че е той (ако работи с Диаманти значи със сигурност е той). Аз не съм го виждала, но Венелина ми пусна малко от негов диск и набързо реших, че ще е той. Просто и се доверих.
Активен
ni_kol
Новак
*
Публикации: 12

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: ноември 05, 2008, 22:45:09 »

Здравейте, момичета!
Да, Веско Лазаров е "Лазаров 5" от "Диаманти". Той снима нашата сватба и с чисто сърце мога да препоръчам както него, така и "Диаманти" (Венелина).
Относно фотографа - Калоян (май провлачихме крак, за което много се радвам).
Скарлет, можеш да разгледаш негови снимки както в албума ни, така и на неговата страница (www.360bg.net). Зависи какво си представяш за твоята сватба, но ние определено сме много доволни от резултата.
DJ ни беше Стенли и направи страшен купон. Ако мога да помагам с нещо друго питайте!
Активен
Diavolitsa
Професор

« Отговор #122 -: ноември 06, 2008, 11:15:33 »

Относно фотографа - Калоян (май провлачихме крак, за което много се радвам).

Дам, май наистина така стана.  Offtopic Ние с Венелина си поговорихме и за твоята сватба малко. Хареса ми това, че тя помни всяка сватба до най малкия детайл. А колко време ви отне фотосесията в дена на сватбата?
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: ноември 07, 2008, 17:09:20 »

Аз, ако забелязахте, пак не можах да се включа в срещичката sad, ама много работи ми се струпаха, сега не ми се разправя, вече едва стоя на краката си   :'( А пак трябва да изчезвам... sad

Обаче имам едно предложение да надзърнете какво предстои да се случи на празника на Бургас след по-малко от месец - ето тук:  Wink

http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,14296.0.html
« Последна редакция: ноември 07, 2008, 17:11:54 от Kiksi » Активен
niksha
Сватбар
Публикации: 271

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: ноември 07, 2008, 17:17:05 »

Сладурки искам да ви попитам каде мога да си намеря хубави материали с които да си спретна покани.... съпо така виждам, че имате много интересни перфораторчета, каде мога да намеря и тях. Понеже в утре си се прибирам в Бургас и от понеделник ще пада голямо убикаляне. Аз преди си купувах картон и други такива от Армстронг центъра, но напоследък май нямат голям избор... ако се сещате за някаде другате пишете
Активен
ni_kol
Новак
*
Публикации: 12

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: ноември 08, 2008, 12:45:39 »

Дам, май наистина така стана.  Offtopic Ние с Венелина си поговорихме и за твоята сватба малко. Хареса ми това, че тя помни всяка сватба до най малкия детайл. А колко време ви отне фотосесията в дена на сватбата?

Здравей, Diavolitsa!
Фотосесията в деня на сватбата отне около един час (общината и морксата градина). После пред Мираж имахме отделно още около половин час снимки с всички гости. Най-добре говори с Калоян и си планирай, ако може така нещата, че да не се налага да бързате на фотосесията. А и една част от снимките могат да се направят и на другия ден:). Така имаш удоволствието да си облечеш роклята още веднъж и да изпиташ пак емоцията да си булка:)
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: ноември 10, 2008, 10:54:36 »

Момичета, привет отново!
След кратък тур събота и неделя из Бургас, запазихме "България". Разгледах още и "Университета", но ми се видя тесничък в нашия случай, "Мираж" вече беше ангажиран за нашата дата. "България" беше украсен за сватба (със 150 гости) от агенция "Романтика", изглеждаше много добре. Всичко беше в пеперуди - идея на булката. Попаднахме на много любезна дама от агенцията, показа ни доста неща - както по украсата, така и от подаръчетата за гостите. Какво ви е мнението за тази агенция, защото за украсата ще ми трябва помощ. Имате ли идея за други варианти? Сега сме на лов за DJ, евентуално водеща (има ли нужда от такава?), фотограф и видеооператор. Някакви предложения? Също така ще съм ви благодарна, ако някой от тези, които са били в "България", ми даде някакви насоки за менюто, че на първо четене от предложението им нищо не ме грабна - трябват ми два варианта, местно и безмесно, ако има постещи. На вас хареса ли ви храната там? Извинявам се за многото въпроси, но явно ме обхваша вече рано-рано предсватбената треска.  smile Успешна седмица на всички!
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: ноември 10, 2008, 10:57:05 »

Здравейте момичета!
Аз отдавна следя темичката понеже съм сгодена от 2 години и планираме да се оженим идното лято . Ориентирали сме се кум края на август или септември  т.е. има доста време ,но мисля тряба да започвам с организацията. Ние живеем в София и това малко ще ме затрудни . Слег около 2 седмици ще дойдем до Бургас и мисля ,че най  най - напред трябва да изберем ресторант. Гостите ни ще будат около 90. можете ли да ми кажете кои са подходящите за толкова гости ресторанти , за да ги обиколя.
Благодаря ви предварително smile !
Активен
Diavolitsa
Професор

« Отговор #128 -: ноември 10, 2008, 11:54:47 »

Привет на svetla_ety . Първо да кажа, че ние сме тук за да помагаме и можеш да питаш всичко, което се сетиш. За 90 човека гости има много подходящи ресторанти. Погледнете в "Университета". Има много доволни съфорумки от този ресторант. Искат капаро 300 лв. "Мираж" също е подходящ за токлова хора, погледнете дали ще ви хареса, защото им е малко кофто разположението. Малката зала в хотел България също става (там искат 200 лв. капаро, но наистина трябва да го запазиш от сега). Миии за други сега не се сещам, но момичетата ще ти предложат.

Scarlett честито за ресторанта. А как имаше свободна дата за след 3 месеца незнам. Вие сте късметлии, защото там да се уредиш си е направо като печакба от тотото. Иначе за тази агенция честно казано не съм чувала. За останалите неща мога да ти кажа кои ще са моите, ама моята сватба ще е след твоята и ако искаш питай момичетата с минали вече сватби.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: ноември 10, 2008, 12:22:03 »

Ами - и в Космос става, ама обстановката е....girl_impossible Тя Diavolitsa ги каза другите ресторанти.

Ние бяхме в Университета и сме доволни. Бяхме 96 човека и имаше предостатъчно място. Снимки можеш да позяпаш в албума - да добиеш представа как изглежда.
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: ноември 10, 2008, 13:24:53 »

Diavolitsa, благодаря за поздравленията. give_rose
Те родителите на половинката бяха капарирали "България" преди 2-3 седмици за всеки случай, че големите ресторанти в Бургас май не са много, но искаха и ние да си го видим разбира се. Аз мисля, че вървим добре с графика с организацията. Моля те, дай ми координати на твоите хора (DJ i т.н., за да мога да ги преслушам при следващото ходене). Благодаря ти предварително!
Някой знае ли в гражданското за запазване на час какво се носи, в смисъл може ли някой друг вместо теб да запази с копие от личните карти на двамата или трябват оригинали и някакви други неща?
Момичета, тази седмица се захващам с най-сладката част от организацията - отивам на лов за рокля и покани. Стискайте палци скоро да се похваля.  Bravo
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: ноември 10, 2008, 13:29:14 »

Хайде - стискаме good А за Гражданското - може всеки с копие на личните карти да ви запази час, а вече като отивате да носите останалите неща, ще трябва да си покажете и оригиналите Wink
Активен
Diavolitsa
Професор

« Отговор #132 -: ноември 10, 2008, 13:45:18 »

Scarlett имаш данните на лични. Ако има още нещо питай. А каква рокля търсиш?
Активен
meer
Новак
*
Публикации: 10

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: ноември 10, 2008, 14:00:57 »

Привет и от мен.
Да взема да се отчета и аз докъде съм с подготовката.
Имаме си вече ресторант.След дълго чудене м/у "Мираж" и "България": в крайна сметка нито единия ,нито другия запазихме ,а се спряхме на "Аква".Незмам дали не сгреших с избора си,надявам се че всичко ще е о.к в крайна сметка.Мн.исках "България",ма и аз лично се разочаровах от там и ми мина мерака и всичко.
Друго какво-ами поръчах ме си халките,рокля си избрах в момента е шият,покани също си купих.
Момичета я кажете някоя печатница за пачата на поканите.Предложиха ни на паус и после да се прекрепи към поканата,понеже напечатването на самата покана излизало по -скъпо само ,че така и не ми казаха колко излиза като цена на покана
Активен
Diavolitsa
Професор

« Отговор #134 -: ноември 10, 2008, 15:50:39 »

Meer браво, че така напредваш с подготовката. Я разкажи с подробности за нещата и снимки дай ако имаш. А и sorry ама май съм пропуснала кога ще е сватбата ти. За печатница незнам. Най добре да си ги напечаташ ти или някой познат с принтер.

Scatlett ЗАГРЯХ най-накрая. Агенция Романтика е магазина на "Романтика". От тях ми е роклята  и се сетих, че правят украси. За тази сватба говорихме с управителката, че е на мааалко по-заможнички младоженци и е с много богата украса. Знам, че наистина работят добре ама нямам наблщдения за украсите им. Иначв роклите са мнооого хубави.

Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: