Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 01:15:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бургас - 3 част  (Прочетена 159901 пъти)

skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: октомври 08, 2008, 15:06:43 »

Ами - в началото като отвориш форума има на едно място как се оразмеряват.
Другият вариан е - отварящ снимката през Paint - Image - Stretch/Scew или Resize/Skew и му даваш да ти я намали примерно на 80% или 50%. Запазваш и си готова. 
Активен
ivana
Сватбар
Публикации: 284

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: октомври 09, 2008, 09:33:01 »

Лимонада роклята ти е страхотна!А и салонът които ще ти я прави е много добър!!И моята рокля беше от там и ми я направиха невероятна...точно това което исках!!
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: октомври 09, 2008, 10:29:35 »

desy, в "Sunset resort" в Поморие ли ти е била сватбата?
На него ми прилича.
И как бяха условията като цени най-вече?
От чисто любопитство питам, ако искаш не ми отговаряй!  give_rose
Активен
lilsan/Лили
Професор
Публикации: 439

Любовта е поезията и слънцето на живота!

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: октомври 09, 2008, 10:37:12 »

Kiksi, миличка като разгледах албума на desy видях, че тържеството е било именно там. Тя го е написала в албума. smile
Активен
desy
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: октомври 09, 2008, 11:21:45 »

И тържеството и гражданския ритуал бяха там. Като цени  - всичко зависи от договорките с управителката на ресторанта, кога е сватбата и т.н. Много е относително!
Активен
ivana
Сватбар
Публикации: 284

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: октомври 09, 2008, 11:58:40 »

desy вие от Поморие ли сте??
Активен
desy
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: октомври 09, 2008, 19:38:53 »

Аз съм от Стара Загора, а половинката ми е от Поморие.
Активен
anjeelina
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #67 -: октомври 10, 2008, 21:13:05 »

Limonada Роклята е супер и аз поръчах моята там и нямам търпение да бъде готова smile А и момичетата са супер страшно много ни помогнаха и бяха много любезни  girl_wink Bravo
Активен
kpacmaBu4ka
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: октомври 13, 2008, 09:28:43 »

Момичета, вчера се върнах от една сватба и бързам да споделя впечатления:

1. Сватбата беше в залата на Танцова Академия в Бургас - залата беше много просторна, имаше предостатъчно място за 100-120 човека (че и повече) и огромен дансинг  good, обслужването беше много добро и яденето беше много вкусно (въпреки че аз като кума не успях да си го хапна докато беше топло, после пак ми беше вкусно)

2. DJ беше едно младо момче - Стенли, доста симпатичен, но беше малко разсеян - например, не забеляза че кума го няма и тръгна даобявява танца на кумовете, но в интерес на истината когато се усети за пропуска реагира доста адекватно! Иначе купона беше голям, въпреки че имаше 2-3-4 повтарящи се песни

3. Екипа който бяха организирали за посрещането закъсня с 1 час  NO и се наложи младоженците да ги чакат, което предизвика известни отрицателни емоции

4. Гвоздея на програмата беше когато сватбената торта ЗАКЪСНЯ С ТРИ ЧАСА!!!!!!!  beating  Колкото и да ги харесвам, и въпреки че и нашата сватбена торта също беше от тях, в този случай "Захаро" направиха ГИГАНТСКИ ГАФ!!! Пожелавам ви никога да не видите тъжна булка - ужасно е sad (и това в комплект с омърлушен младоженец...) Наложи се баща ми да ходи до Поморие да търси управителката да я пита какво става - простото обяснение беше - те закъснявали, до 10 минути щяла да дойде - действието се развива в 9 вечерта, а ресторанта беше обявен за 6!!! Егати закъснението  beating Направо бях бясна, и ако междувременно не бях заета, така щях да го насмета разносвача че света щеше да му се стори малък  beating (но мисля че баща ми и сестра ми я свършиха таси работа) В крайна сметка, като поръчваш винаги ти взимат телефон за връзка - можеха да се обадят да кажат че закъсняват, не да се чудим ние какво става и да мислим варианти със сладоледени торти от метро.

Малко дълго стана, извинявам се за което, ама съм толкова възмутена че още ми държи...
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: октомври 13, 2008, 13:07:07 »

Леле голям гаф от Захаро beating
Нашата торта също беше от тях, дойде на време , но се ядосах, защото на нищо не приличаше cray Най-горния етаж беше направо целия напукан, на места беше като удряна , липсваше сметана , просто беше в окаяно състояние като я погледнах отблизо , ужас!!! nea
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: октомври 13, 2008, 20:00:27 »

Oh my ... Ние пък си бяхме много доволни Girl_hide
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: октомври 13, 2008, 20:01:50 »

Luv4e,много ми хареса украсата на колата ви danceg, кой ви я прави и колко струваше?
Ако искаш пиши на лични!
Активен
kpacmaBu4ka
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: октомври 13, 2008, 22:00:05 »

Oh my ... Ние пък си бяхме много доволни Girl_hide

В интерес на истината, ние също бяхме много доволни - нашата сватбена торта беше от там и нямаше никакви проблеми и беше много вкусна.  На тази сватба където направиха гафа също беше много красива и вкусна тортата, а и кумовата торта също. Но трябва да си оправят комуникациите - можеха да се обадят че закъсняват за да сме спокойни и ние - както казах, на мен още ми държи, защото булката ми е много близка приятелка и ми беше адски гадно като я гледах как е на път да се разплаче заради проблемите.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: октомври 14, 2008, 09:08:26 »

Даааа, за това съм съгласна give_rose
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: октомври 14, 2008, 14:29:19 »

ameliaa радвам се, че ти харесва украсата, от Мирена е.  :girl_wink:Само, че не мога да ти кажа колко струваше, защото много неща бяха от тях и вече не помня подробности... crazy Знам само, че сумата която им платихме 1300 лв , включваше :
-украса на изнесения ритуал с 6 колони , украса на парапетите с воали, маса с украса, арката ... такса и разрешение от общината за изнесения ритуал ,
-украса в ресторанта включваща украса на булчнеската маса (май беше към 70 лв) , светещо сърце, увиване на две колони в ресторанта с платове и светлини, фунтани и гърмящ балон за първия танц, украса за всяка маса от свещи , високи вази с естествени цветя ,
-тейбъл картички , настаняване и посрещане на гостите по списък , украса на колата, булченски букет, букет за хвърляне разделящ се на три, бутониерки , гривни за шаферките..... и не се сещам друго какво..
 Доста работа свършиха хората и труд положиха с тия разрешителни, човека колко пъти ходи до общината... crazy Bravo Изненадаха ме с табло в ресторанта , на което всеки от гостите написа нещо за спомен и с балони на изнесения ритуал , които една жена ни даде на мен и на милото по един сноп от 20 балона огромни , след като си казахме "Да" и се целунахме да ги пуснем във въздуха! Беше много яко, изобщо не бяхме се уговаряли за тези неща , бяха подарък! blush Bravo А за украсата на колата пък ги бягхме помоли да заличат на едно място където татко беше сурнал колота точно седмица преди сватбата и нямаше да бъде готова , ако бяхме я дали веднага на боядисване , а аз държах да сме си с на татко колата , та от Мирена така я "маскираха" супер стана! Bravo
А за тортите на Захаро , наистина са мнооого вкусни , няма две мнения по въпроса! Wink
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: