Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 01:12:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бургас - 3 част  (Прочетена 159899 пъти)

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« -: септември 20, 2008, 18:13:38 »

« Последна редакция: септември 20, 2008, 18:16:16 от Bulechka » Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: септември 20, 2008, 20:24:15 »

Злате, ще черпя бе душа, щом така ще бъдете умилостивени! Хайде разкажете как беше, бързооооооооооо!  tease
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: септември 21, 2008, 17:12:10 »

Ми как да беше - обсъждахме лошите свекърви и непослушните мъже, дето не си хвърлят прането на място Girl_hide
Активен
Diavolitsa
Професор
Публикации: 373

« Отговор #3 -: септември 22, 2008, 09:38:33 »

О, срещата мина много добре. Така се смяхме, че ме болеше корема чак. На следващата да няма пропуски ей! Ще пишем черни точки.

Offtopic Като се прибрах торбите бяха преровени щателно blum
Активен
meer
Новак
*
Публикации: 10

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: септември 22, 2008, 12:30:11 »

Здравейте сладки девойки,
имам нужда от помощ.Дали мога да я потърся от вас тук  във форума....... blush Искрено се надявам една част от вас да ми помогнат със съвет.Та проблема ми е следния: незнам кой ресторант да изберем за сватбата.Колебая се между р-т България и р-т Мираж.Изчетох отзивите из форума ,но честно казано още повевче се двоумя сега,понеже отзивите за  р-т България никак не са добри.Добре ,де : на мен ми се иска да си направим тържеството там ,обаче като чета колко  "похвали" се сипят за тях  и направо  си ми става доста криво. sad.Хич не ми се ще сватбения ни ден да бъде помрачен от обслужващия им персонал.Да споделя нещо което направо ме възмути .Онзи ден с милото ходихме да говорим с управителя на ресторанта и докато бяхме там имаше една сервитъорка с раб.облеко -минижуп(при това тя и беше  закръгленичка),при това тя се движеше свободно между гостите и отсервираше ,а аз гледах като теле и се питах дали е възможно това  Oh my ..............
Ами от всичко до тук ,като прехвърля "+'-те  и "-"те се оказва ,като че ли р-т Мираж е по добра алтернатива.Обаче вече 2 пъти ходим да се срещнем с управителя и все неможем да го улучим ,за да получим пълна и изчерпателна информация от първа ръка.
Много ще съм  благодарна на тези момичета, които имат лични впечатления  и ги споделят , а и в никакъв случай няма да се обидя на останалите ако желаят да се включат и  ми дадът съвет или просто ми кажат нещо обнадеждаващо за този р-т България  sad
Активен
Diavolitsa
Професор

« Отговор #5 -: септември 22, 2008, 12:36:54 »

Meer зависи първо от броя на гостите ти. Ресторанти има колкото искаш но капацитета им е определящ. Аз примерно (всички тук знаят  blum) ще съм в "България" заради капацитета им, колкото и да не ми се искаше. Принципно си е класика, но е малко "вехтичък" в сравнение с другите ресторанти. Честно казано обаче, на мен лично "Мираж" не ми харесва заради колоните и разположението на масите. Също мисля, че е малко претенциозен от към цветове за украсата. Не харесваш ли "Университета"?
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: септември 22, 2008, 12:37:18 »

meer, разбира се, че ще ти помогнем с каквото можем. Аз лични впеатления от р-т "България" нямам. Такива имам от р-т "Мираж". Но първо ти отговори на няколко въпроса - колко човека ще е сватбата? За кой точно ресторант на "България" става въпрос?
За "Мираж" - бяхме там на сватба юни месец и аз съм със смесени чувства. Има място за танцуване и място за масите. Но това което не  ми хареса, е разположението на самите маси - имаше мнооого големи и мноого малки (нашата беше такава за 5 човека, а ние бяхме 3 - както и да е). Самия ресторант е с подобие на кръгла форма и надясно от вратата и бара ставаше задушно и задимено. Това обаче е от вентилацията на ресторанта. Ние бяхме в началото и при нас беше и хладно, и не толкова задимено.
Хайде и другите булки, особено тези, които бяха в "България" да казват.
Активен
meer
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: септември 22, 2008, 13:08:21 »

Ами говорим за сватба за около 80-85 човека .Да ви кажа ,честно на мен също не ми харесва разположението на масите и остават маси който са изолирани от булченската .Бях миналата година там на сватба и честно казано едни гости с другите почти не се видяхме.Това случая е кофтито.Обаче както беше украсено ресторанта си беши мн.приятен дори.За ресторант Компас става въпрос на х-л България.когато ходихме да видим залата точно в този момент зареждахса масите и правиха украсата за вечерна сватба.Хареса  ми разположението на масите спрямо булченската маса.
Ние по принцип искаме ресторанта в който ще бъдем да е в хотел.Гледах ме в Атагена,Форса и Аква-но някакси не ми се струват подходящи.Все им намирам  някакъв "кусур".........
В р-т Университета не е лошо ,даже ми допада като обсатновка ,обаче милото не иска,понеже не е ресторант от хотелска част /както споменах по-горе/За други хотели за сега не се сещам.Искам само да кажа ,че тотално отхвърлям ДНА и Р-Т Космос.
На мн.ми се ще да си проведем сватбеното тържество в р-т България зала Компас,обаче всичките им условия които определят не са ми по вкуса-овъртайм вече е 100лв,не се знае дали куверта няма да се вдигне,такда за чупливост ,такса за WC, куверти за сервитъори,та като си платима и нощувката за първата брачна нощ -е ми то си е един вид жив обир blush
Моля ви даваите  идеи.............
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: септември 22, 2008, 13:12:53 »

Аз пък бях в Университета и съм си мнооого доволна от всичко (ама както казва Diavolitsa, те всички вече знаят blum). Обаче съвсем наскоро ми се отдаде възможност да присъствам на украсяването на две сватби в България и като цяло се убедих, че първоначалното ни решение да не сме там беше много правилно (не искам да обидя никой, вие си знаете, че те са монопол за големи сватби, а нашата не беше чак толкова голяма -  Offtopic ние нямахме много съседки- приятелки tease Offtopic)

И сега - какво да кажа, гледам като страничен наблюдател - покривките почти половината са надупчени от цигари (все пак могат да се постараят да ги сменят), за килимчето няма да говорим, че има нужда от една перяща прахосмукачка, ама айде - това не е чак толкова важно... Сервитьорите са доста надути...Столовете - като им сложиш калъфи са ОК, ама иначе са NO - какво ли не се намира по тях.

Иначе - като разпределение, място за танцуване и т.н. ми се струва перфектен.
И все пак - наистина - колко човека ще е сватбата, кога ще е, трябва ли задължително да е в Бургас или може да е и някъде наоколо и ей такива - иначе - ще помагаме, как иначе girl_wink

А за Мираж - не съм ходила там pardon
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: септември 22, 2008, 13:16:11 »

Тъй - аз пак да се изкажа за Университета - в зависимост от това кога ще ви е сватбата, точно до ресторанта има един хотел - Драма. Ние щяхме да го ползване, но тъй като сватбата беше в най- "върлият" сезон, ни отказаха, защото били запазени стаите от разни туристически агенции. Та хотелчето хич не е лошо и все пак е на една улица от ритуалната, ресторанта и евентуално - църквата Иван Рилски (ако искате да сте там)
Активен
meer
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: септември 22, 2008, 13:45:50 »

Aми аз Драмата е знам къде се намира ,обаче не мога да го убедя моя за р-т Университета.Не ще и неще.ЗА църквата ми се ще да бъде Св.Богородица до икономическия техникум ,за втори вариант -Св.св.Кирил и Метоий, а и не ми се иска  да разкарва ме гостите на сам и на там.
Я да ви питам и нещо друго.Ходихме до Вардар си запишем час обаче ни отпратиха,3 месеца предварително трябвало да се отиде.Да ама като нямаш запазено място в гражданското как да си запазващ час за църква и ресторант -скапана работа  crazy.Мислех да си изберем ресторанта , даси капарираме дата,да си запазим и за църквата място ,а пък последно в съвета.Ами после ако се окаже ,че за нашата дата няма свободни часове-ей т'ва е гадна работа.
Активен
Diavolitsa
Професор

« Отговор #11 -: септември 22, 2008, 13:49:06 »

Aми аз Драмата е знам къде се намира ,обаче не мога да го убедя моя за р-т Университета.Не ще и неще.ЗА църквата ми се ще да бъде Св.Богородица до икономическия техникум ,за втори вариант -Св.св.Кирил и Метоий, а и не ми се иска  да разкарва ме гостите на сам и на там.
Я да ви питам и нещо друго.Ходихме до Вардар си запишем час обаче ни отпратиха,3 месеца предварително трябвало да се отиде.Да ама като нямаш запазено място в гражданското как да си запазващ час за църква и ресторант -скапана работа  crazy.Мислех да си изберем ресторанта , даси капарираме дата,да си запазим и за църквата място ,а пък последно в съвета.Ами после ако се окаже ,че за нашата дата няма свободни часове-ей т'ва е гадна работа.

Така е мила. Не забравяй, че живееш в Бургас (до колкото знам в другите градове можеш от по-рано да си запазиш час). Като ти дойде времето отиваш пред ритуалната в 07:00 и чакаш да отворят и да щурмуваш. Другия вариант е ако работиш с агенция те да ти запазят часа. Все пак те поддържат връзки с хората от "Вардар".
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: септември 22, 2008, 13:52:37 »

Споко бе човек Wink И ние бяхме така. Решихме за датата, запазихме ресторанта 6 месеца преди датата. И нас ни върнаха от Вардар, обаче 4-5 месеца преди сватбата отидохме в църквата. Лелята вика - ми то - час в Ритуалната имате ли??? И ние - ми нямаме, ама ще имаме. И си запазихме. Единственото кофти е, че като дойде първият ден за записване - пратих майка в 7.00-7.30 пред Вардар да пази ред, за да не ни заемат часът. И пак - искахме в 16.30, ама преди майка имало друга майка shok  итя го запазила, та ние отидохме за 16.00 - и по- добре стана така - имаше си време за всичко - и за фотосесия, и за фотосесия с гостите на зеленичко (между ритуалната и църквата), абе - за всичко. Така че, ако се направите на гръмнати - в църквата няма да има проблем. А ресторанта няма значение кога ще го запазите. Някои съфорумки ще се женят догодина април и юни (или юли crazy), ама вече си имат ресторанти Wink
Активен
meer
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: септември 22, 2008, 14:06:12 »

ами нашата сватба ще  бъде февруари,само че конкретна дата не мога да кажа ,понеже нищо не ние сигурно още.Иначе сме си хареса ли дата.
Аз пак да питам: примерно ако искам да бъде сватбата ни на 07.02.09 това означава ли, че аз трябва да отида най-рано на 07.11.2008 да вися на Вардар да си запиша ред
Активен
Diavolitsa
Професор

« Отговор #14 -: септември 22, 2008, 14:08:26 »

Отиваш на 03.11 тъй като е първия работен ден от ноември. И skylife е права, че не е нужно да съобразиш всичко с ритуалната, защото рискуваш да останеш без ресторант примерно.

п.п skylife сватбата на nia е юни  Wink
« Последна редакция: септември 22, 2008, 14:10:47 от Diavolitsa » Активен
Страници: [1] 2 3 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: