Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 12:32:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на mmagi - 30.08.08  (Прочетена 37702 пъти)

micedj
Сватбар
Публикации: 163

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: септември 01, 2008, 08:08:44 »

Честито на младото семейство! Любовта и щастието винаги да бъдат ваши спътници в живота!

* tulip_wedding_bouquet.jpg (22.99 KB, 565x850 - видяно 363 пъти.)
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: септември 01, 2008, 08:53:12 »

Маги, честито и от мен!!! Много щастие и любов!!
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: септември 01, 2008, 15:28:34 »

Честито на младото семейство!

Flower Flower Flower
Много дълъг и щастливсемеен живот и пълна къща с деца!

* aranjivovka-4.jpg (15.39 KB, 200x200 - видяно 2420 пъти.)
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #78 -: септември 15, 2008, 16:50:47 »

Скъпи приятелки,
от сърце ви благодаря за милите думи и хубавите пожелания. Сватбата беше най-щастливият ден за мен и моят съпруг, стана страхотен купон и всичко беше като в приказките.
Ние бяхме на меден месец в Италия, далеч от Интернет, но утре ще ви разкажа всичко подробно и снимково  good
Активен
mirindadimi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 747

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: септември 15, 2008, 17:08:01 »

Добре дошли на младото семейство! give_rose
Много сте ми хубави и дватата, а и кумовете и те blum
Чакаме още снимки и разказче blush
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
Публикации: 679

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: септември 15, 2008, 21:04:42 »

Ехо, добре дошли семейство! Снимките ви са супер, а ти мадам си  girl_in_love Много красива! Всички сте големи сладури! Нямам търпение да разкажеш как е минало и да покажеш още снимки!
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: септември 16, 2008, 06:46:54 »

Поздравления и добре дошли.
Много са хубави снимките в албума.
Чакам с нетърпение още снимки и подробен разказ за сватбата и сватбеното пътешествие. give_rose
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: септември 16, 2008, 07:16:56 »

Добре дошли, чакаме още снимки и разказче, че тези само възбудиха любопитството ни  smile
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: септември 16, 2008, 08:00:50 »

Добре дошли и от мен!!! Много се радвам, че сватбата ви е била страхотна!!! Чакам с нетърпение разказче и още снимки!! Много сте хубави!! Особено ти си страшно красива!! Bravo good
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ

« Отговор #84 -: септември 17, 2008, 09:46:39 »

Мили момичета,
Страхотни сте, толкова хубави сърдечни пожелания, дано да се сбъднат и да ви се връщат  girl_in_love

Тъй като отсъствах цели 3 седмици от хоризонта, ще ви разкажа как мина последната ми седмица като госпожица. Наистина са прави хората като казват, че колкото и от рано да започне подготовката за сватбата, времето все не стига. Така беше и при мен, до последния момент нерви  beating и умора на макс, но аз съм си такава, искам всичко да съм видяла, преценила, одобрила и т.н.
Заминахме за Ямбол на 23.08 , след рождения ден на милото. И като започна едно лудо тичане, отказахме фотографа, който за 4 седмици 3 пъти ни вдига цената  Oh my ... и най-накрая нахално ми заяви, че той  не е виновен, че всичко скача. Иван му вдигна телефона и му каза в прав текст всичко, което аз исках, но не посмях. Започвам пак да ровя в Интернет за фотографи, обикаляме в Ямбол, всички са заети. В един момент се сетих, че Vilence от Сливен ми беше препоръчала един фотограф, благодаря ти миличка  Love girl, ти ни спаси. Звъня му и човекът казва, ами като по чудо преди малко ми се обади булката за тази събота да се откажат, че много надскочили бюджета, т.е. свободен съм.  yahoo
Това става във вторник, фото и камера са готови.
Поръчахме тортата, точно тази, която бях харесала от сайта им , слава богу, че ме убеди жената да е на вътрешна стойка, много по-добре се получи. Тортата на кумовете приличаше на опакован подарък и двете бяха страшно вкусни.
В сряда отидохме до Сливен да разгледаме снимките и да купим обувки на Иван, риза не харесахме, нито вратовръзка. Това го купихме в петък.
Всеки божи ден ходих на пробна прическа и всеки ден плача  cray Аз обяснявам искам права, без кокове, те ме къдрят и ме правят като каска.   shok Добре, че се доверих на един приятел (който подстрига Иван), да отида при едно негово гадже, то момичето било страхотна фризьорка, а аз си мислех, че му е само приятелка  Wink .  До петък 19ч и представа си нямах с каква прическа ще съм. Ноктите ми станаха супер, момичето, което ги прави, имаше едно благородно, мило и позитивно излъчване, много ме успокояваше.
Записах си грим при фризьорката, тя обаче не се справи с майка ми и аз й отказах категорично да сядам при нея.
В петък вече бях тотално изтощена от задачи, обикаляне и исках само да се наспя. Занесохме всичко в ресторанта, обсъдихме последните детайли с управителката, с жената за украсата и с DJ. Вечерта успяхме някакси да намерим риза и вратовръзка за младоженеца, което ми беше основния проблем.
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #85 -: септември 17, 2008, 10:33:55 »

Честито мило семейство  wedding Обичайте се много  Dance любов заедно

Не съм писала до сега в твоята тема, изчетох и първия ти разказ от преживените емоции и ще чакам продължението  Wink А тя съдбата си знае работата като те е срещнала с този девойка, която ти е направила чудесна прическа  Bravo Bravo Bravo Наистина, отива ти много  give_rose Била си много красива булка  give_rose   
Активен
mirindadimi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 747

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: септември 17, 2008, 10:49:42 »

Изгледах всички снимки на един дъх..........и така се развълнувах yahoo
Много сте хубави give_rose
А таткото на булката е много горд с щерка си. Wink
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ

« Отговор #87 -: септември 17, 2008, 11:15:42 »

Здравей Катитка,
благодаря ти за хубавите думи.  give_rose
Мира, татко наистина беше много щастлив, той събра на всички овациите, танцува цяла вечер и се весели danceg
P. S. Качих албума, приятно гледане  Girl_hide
« Последна редакция: септември 17, 2008, 11:30:22 от mmagi » Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ

« Отговор #88 -: септември 18, 2008, 15:50:07 »

На 30.08.2008 се събудих в прекрасно настроение  yahoo и си знаех, че всичко ще мине като по вода. Майка и татко само фучаха из вкъщи и бяха на ръба на нервна криза  Oh my .... Но аз се намесих и заразих всички с позитивната си нагласа. Сутрин не закусваме, но този път седнахме тримата заедно и хапнахме, защото после нямаше да има време за нищо.
Леля дойде да помогне на майка за масите, всичко беше подредено.
В 11ч татко ни закара на фризьор, направиха ни чудесно, докато мен ме довършваха, гримьорката се опита да гримира майка, но не се справи  beating.
В 12.30ч и двете бяхме вкъщи, майка супер изнервена от неуспешния си грим, мен ме гримираха в друг салон, но жената бързаше за пътува за някъде и не успя да вземе майка. Аз се опитах да пооправя нещата, но то като си под пара, нищо не става. И мама се гримира сама, както винаги е правила и се справи чудесно  give_rose. Май пропуснах да кажа, че тя нямаше тоалет до 29.08, защото си даде плата на една дизайнерка, която отиде на море и си беше изключила телефона. Но пък после за един ден и го направи и стана перфектен, мама беше ослепителна  Bravo.
Наближава 14ч, гостите ни ще започват да идват, аз не искам да се обличам. Беше много топло и не исках да стоя, майка почна да ме облича, но нали бях с прическа и воал, той се закачи някъде по средата и ни напред, ни назад. Добре че в този момент дойде малката ми братовчедка да ме облече, тя беше неповторима, в златна мини рокля, като Барби  girl_wink, както и не пропуснаха да отбележат повечето наши приятели от мъжки пол.
От този момент нататък всичко текна като по вода  smile. Дойдоха бабите и дядовците ми, всички в настроение, спокойни, щастливи, заредени за купон. Не знам дали съм споменавала, че сме много купонджийска рода и всички много се забавляваме заедно  danceg danceg danceg.
В 15ч кумата ми се обади, че са на 5 мин от вкъщи. Аз бях предупредила, че няма да ми пълнят обувката и леля предложи да накара Иван да обещае 3 неща, преди да влезе през прага. Той обеща да ме обича цял живот, да се грижи за мен и да ми направи 2 близначета в най- скоро време  Wink Wink Wink
Шегата хареса на всички, така че го пуснаха. Влезе кумата, подари ми букета, който беше страхотен, бях видяла нещо подобно в Космополитън, показах една снимчица на феята Марина, тя поръча цветята и ми го направи дори по-хубав. Благодаря ти Марина!!! Bravo twohearts twohearts
След нея влезе моят любим- преди сватбата бяхме 8 години заедно, но като го видях стомахът ми се сви, красив както винаги, страшно елегантен и с един особен блясък в очите. Падна ми на колене и ми прошепна – ти си най-красивата булка в целия свят, обичам те!!!!
 twohearts После кумата закичи всички, татко ни отвори шампанско, чукнахме се и слязохме пред блока. Бяха се събрали куп приятели и съседи, пожелаха ни на добър път, мама ни изля едно менче за късмет и се качихме по колите. Нашата си я кара Иван, аз махах на всички малки деца и те бяха така щастливи….
В Обредния дом гостите се настаниха по местата си, малката шаферка –бонбон и батко и ги нямаше и ние се подредихме и под знаците на Менделсон пристъпихме напред. Роклята ми започна да ме спъва, на 2 пъти и замалко да падна, така ли- хванах я храбро с една ръка и продължих с вдигната глава напред. Церемонията мина чудесно, водеше я една приятелка на свеки, която доста се постара. Аз казах твърдо ДА, а Иван направо го извика и всички се засмяха. Подписвам аз, после Иван, после кумата и докато камерата се обръща напред и я снима, до нас се нареждат бебето – шаферка принцеса Зори и Филип. То милото се наакало  funnytooth   в последния момент и пак го събличали, мили и т.н., та затова закъснели. Бяха най-очарователните малки шаферчета, обраха овациите на всички. Филип- малкият шафер беше невероятно елегантен, с риза и вратовръзка, а е само на 8 години, държеше възглавничката с халките и когато жената му направи знак, пристъпи  и ги подаде с едно сериозно изражение, с което придаде необикновена тържественост на момента.
Иван си протегна крака, за да го настъпя, но аз отказах, все пак ще живеем в мир и сговор, никой няма да се налага над другия.Гостите аплодираха този жест, което страшно уплаши принцеса Зори и тя започна да плаче, но една светкавично доставен биберон я успокои.
 След церемонията се изредиха всички да ни кажат най-мили думи, включително и много хора, които нямаше как да поканим. Странно, не знам как го направих, но запомних всеки какъв букет ми е дал, а толкова цветя на куп не съм виждала, имах над 200 букета.
После църквата- татко ме въведе в Божия храм, предаде ме на моя съпруг и ни благослови. Много дълга ни се видя тази церемония, на излизане ни подадоха две гълъбчета, ние си пожелахме желанието и ги пуснахме .
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ

« Отговор #89 -: септември 18, 2008, 16:09:15 »

Последва едно шиене на тюла на роклята ми, които отпред се беше отшил на 2-3 места, след като ме настъпиха по невнимание. После една невероятна фотосесия в парка...
След кратка почивка влязохме в ресторанта, аз ахнах…. Всичко беше украсено, и изглеждаше дори по-хубаво отколкото си го представях, столовете облечени, масите с икебани,над нашата маса имаше падащи воали и всичко украсено в златно.
 Приказка, нашата приказка.
Всички гости станаха на крака, DJ ни покани да влезем, родителите ни бяха отпред усмихнати и щастливи. Свекървата ме излъга 3 пъти с питката, за сметка на това като посегна към Иван, той й лапна ръката, така че нямаше как да го излъже. Смях, смях...
После майка ни захрани с мед, а бащите ни поднесоха чашите със шампанско. Много бяха налели, помислих си, ето този път ще се изложа, със сигурност ще ми излезе през носа хахахахахах. Но го изпих геройски и захвърлихме чашите назад. Много парчета, така че да се стягам за безброй момичета и момчета  Kinder Kinder
Заехме си местата на официалната маса, погледах известно време ресторанта и всички хора, които ни гледаха мило и с възхищение, DJ ни покани с кумовете за тържествено слово. Тук е мястото да разкажа за най-страхотните кумуве- нашите!!! Познавам го откакто познавам Иван, бяхме в един випуск в гимназията, а те са като братя, от детската градина заедно. А с кумата са от 6 години двойка, нашите най-добри приятели, те се вълнуваха за тази сватба повече от нас. Аз им обясних, че като кумуваш е така, а като се жениш си спокоен и щастлив. Бяха толкова красиви и стилни, кумата с невероятна рокля в цвят праскова, той с вратовръзка в същия цвят. Сега, като гледам снимките, не бих могла на тяхното място до нас да стои някой друг.
Кумът разказа накратко, че същия този ресторант е много специален за нас, защото точно тук, преди цели 8 години на нашия бал започнахме връзката си, после кумата се включи с красиви пожелания и за моя най-голяма изненада Иван също взе микрофона. Благодари на кумовете, на родителите, на всички гости, които са ни уважили в този най-важен за нас ден и извика- Време е за купон! От този момент нататък купонът вървеше на макс, нямаше миг, в който дансингът да не е препълнен с хора. Независимо от възраст, музикални предпочитания и танцови способности. Баба ми събра очите на всички, тя е на 70, но е голяма сладурана, много енергична и е Моята баба  Bravo  DJ я поздравяваше цяла вечер и каза, че не й дава повече от 40 години. А татко и майка бяха във вихъра си, те танцуват страхотно и са много млади, всички им се възхищаваха. Обичам ви мамо и татко!!!! Благодаря ви, че направихте празника ни незабравим.
Имаше речи от братовчедка ми Моника, от брата на Иван -Антон, който благодари на батко си, че вече си има кака и поиска да му обещаем, че скоро ще си има и племенници.
По време на традиционната обиколка за поздрав с гостите, един мой 2ри братовчед изчака да му минем през масата, после взе микрофона и взриви обстановката с 4 песни на Слави Трифонов, той доста добре го имитира и някои от гостите не повярваха дори, че това е той, а не гласът на Слави, та после имаше и акапелна демонстрация.
Разрязването на тортата, петелът и тортата за кумовете минаха след това. Захранихме 4 двойки наши приятели, като естествено кумовете бяха първи. Много смях, много танци, много красиви думи, много гости дойдоха лично да ни благодарят за старанието, което сме положили, за да се чувстват специални и в приятна обстановка. По време на купона смених 3 чифта обувки, постепенно смалявах височината на токчетата и накрая бях вече по чехли. Управителката ни чака колкото можа, дори ни отпусна 1 час повече и към 2 часа трябваше да приключваме. Да, ама никой не иска да си ходи. Ей това съм искала да ми се случи цял живот, такъв купон  yahoo yahoo yahoo, че никой да не иска да си тръгва. Пожелавам го на всеки. А след като никой не иска сватбата да свършва, значи няма да свърши, събрахме се младежите и отидохме на дискотека, до 5ч сутринта  danceg. Аз с булчинската рокля, по чехли, обрахме овациите. Поздравяваха ни, ръкопляскаха ни, горчиво и т.н. На разсъмване се прибрахме в хотела, в младоженския апартамент. Аз вече трябваше да съблека роклята, защото бях много изморена, но щастлива. Отворихме подаръците, прочетохме всички картички. По два пъти  ;)Подредихме цветята във вази и аз реших да заспиваме, напълно изтощена бях. Но моят мъж напълнил ваната, занесе ме на ръце, направи ми масаж, изми ми косата и вече бяхме готови за подвизи.

Благодаря ви, че изчетохте всичко това. Толкова много ми помогнахте да осъществя всичките си планове, че ми давахте ми сили и съвети,че ме успокоявахте и ме ентусиазирахте с безброй идеи. give_rose Bravo Love girl
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: