Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 16:35:21

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 20   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как си избрахте подходяща дата за сватбата - част 2  (Прочетена 127215 пъти)

tory
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #225 -: януари 27, 2012, 15:44:44 »

Амиии, да не се смеете много, но аз избрах нашата сватба по номерологията. blush Реших това да бъде мотива на събитието. Общата цифра от нашите персонални с бъдещия ми мъж прави 11. Така че сбора от цифрите на датата 27.06.2012 исках да е същото. Други подобни символизми ще присъстват и в букета ми примерно и на други места.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: януари 28, 2012, 15:48:42 »

Аз все още не съм избрала датата с годеника ми. Обмислям 3ти юни 2012 - неделя, а подписването да е бъде на 1ви юни - петък.
В крайна сметка ще бъде 8ми септември  danceg
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: януари 28, 2012, 20:56:06 »

Ех, колко много булки с дата 8-ми.... Bravo give_rose
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: януари 29, 2012, 10:17:05 »

Аз от начало се чудех с тая дата (при нас измислена от никъде хихихи)-приятелката ми се омъжва на 1ви септември (та отпадна като вариант), не исках да е 15, както и дата по-късно или пък октомври. Юли са ми изпитите, а август милото каза, че не иска защ. е мн. горещо  danceg и остана осми, та добре съм я измислила явно  give_rose
Активен
desideskata
Сватбар
Публикации: 231

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: януари 29, 2012, 11:58:16 »

Ние искахме да е преди или след лятото по няколко причини. Лятото на морето е тъпкано с народ, къщата ма милото се отдава под наем, няма свободни места за настаняване на гостите от други градове, и аз много държах да не е жега, че не ми понася Wink

Но аз имам здравословен проблем, който е обвързан с продължителен болничен престой и затова май не е реалистично време...затова си избрахме септември. От там с 4те почивни дни - идеално да е 7ми. Нооо вчера след преглед се оказа, че може и септември да се окаже нереалистичен вариант....

И незнаем какво да правим! Тази дата си харесахме още миналата година...

Много от гостите са от други места и любимият ми ден неделя (каквато и да е дата) не е много удачен, защото хората трябва да си вземат отпуск за понеделник...
Половинката предлага да отложим за пролетта, но тогава винаги са пости, а ние искаме църковен...

Ако изчакаме да мине...ще е вече май-месец - рсторанти, фото, видео...точно тези септемврийски дати, от сега са заети..камо ли, ако започнем през май-юни да запазваме. Другият вариант е да си правим всичко, капаро мапаро и ако се окаже, че няма да стане..просто да я отложим или да загубим капарираните неща/...

Вие какво бихте избрали?
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: януари 29, 2012, 12:11:18 »

desideskata,моята сватба ще бъде също в неделя  *THUMBS*и аз имам притеснения/понеделник е рработен де/,но ако гостите,които ще поканиш,държат на вас все ще намерят начин да ви уважат.
Активен
desideskata
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: януари 29, 2012, 12:23:22 »

И аз така си мисля - който има желание намира начин, но е разстоянието си е големичко..опитвам се да измислим ндай-добрия начин за всички гости и за нас Wink а че ще има недоволни, ще има !
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: януари 29, 2012, 12:31:22 »

:offtopic:И аз ще имам гости,които ще трябва да пътуват 300 км  pardon
Така и така съм в темата..........
Как си избрахме подходящата дата ли?Лесно  :PНоември е нашият месец - тогава започна нашата връзка /5.11/,тогава ми направи предложението/7.11/,а за  дата на големият ден избрахме 11.11-не заради самата дата,а просто защото се пада неделя и последната възможност за църковен брак/след това мисля от 13-14 започват Коледните пости/.
Активен
MaHu
Сватбен ГУРУ
Публикации: 541

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: януари 29, 2012, 12:37:09 »

Задължително исках да е в неделя. Да е лятото, защото това ми е любимото време от годината. Съобразихме се и с изпитната сесия на две братовчедки, които следват в Холандия и задължително искаме да присъстват. С друго не сме се съобразявали smile И така излезе 08.07.2012  yahoo
Активен
tory
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #234 -: януари 30, 2012, 13:50:32 »

desideskata недейте да отлагате. И ние имаме уважителни причини да отложим, но аз се запънах - такива неща не се отлагат за тях "по-подходящо" време няма. И аз ще имам гости от провинцията, на 250км от София и едни други на 350км., но не ми пречи да си направя сватбата в сряда. И те не са се възпротивили. Давай смело, харесай си дата и дано всичко със здравето ти е наред.
Активен
Medeia
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #235 -: януари 30, 2012, 14:41:16 »

Датата я избрахме много лесно - запознахме се април, две години след това отново април месец започна връзката ни и затова решихме и през април да бъде сватбата. А самата дата я избрахме след като се съобразихме с великденските празници и официалните работни дни. Искахме 21 април (събота), но се оказа, че този ден е работен. Тогава се спряхме на 28 април и се нагласи страхотно - 28, 29, 30 и 01 са почивни дни smile
Активен
desideskata
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: февруари 04, 2012, 10:12:06 »

tory, много благодаря ! Вдъхна ми кураж, че няма да изглежда зле в очите на гостите ми..но ние така или иначе вървим към отлагане - може би за по следваща дата в сештември или изобщо за тази година  cray..за незнайно кога...ще знаем със сигурност чак през април...
Активен
marina_kb
Ентусиаст
**
Публикации: 124

« Отговор #237 -: февруари 22, 2012, 23:08:39 »

много интересна тема  Bravo и аз искам да се похваля, че имаме дата - 15ти септември. Получих предложението януари и с милото решихме сватбата да е септември, за да имаме достатъчно време за подготовка и да спестим още някой и друг лев (юли и август са любимите ми месеци и винаги съм си представяла сватба лятот, но като се размислихме тогава е много горещо). Решихме, че искаме съботна сватба, за да е удобно за всички гости и така вариантите ни бяха 1, 15 и 22 септ ( 8ми септ не може да се сключва църковен брак, а 29 септ е работен ден). Та в крайна сметка на 1ви септ ще има концерт на Ред Хот и много наши приятели ще ходят (може би и ние), а на 15ти септ имаше свободни часове в ритуалната зала и църквата и така по стечение на различни обстоятелства датата стана 15ти  yahoo
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: февруари 23, 2012, 09:20:53 »

Аз също винаги съм искала сватбата да е лятото и като избирахме дата с мъжа ми, той общо взето каза аз да реша. Спрях се на 27.08.2011 г.(не знам защо pleasantry),но точно вечерта преди да ходим да си запазваме датата аз нещо започнах да размишлявам и да прехвърлям следващите съботи по няколко причини:
1. Едни наши много близки приятели чакаха бебенце някъде към 20.08 и се замислих, че може и да не дойдат, ако се роди точно тогава crazy
2.Сетих се каква жега беше преди 3 години, когато бяхме кумове юли месец и колко ни беше топло, даже некомфортно през целия ден. Очакваше се август да е горещ и си помислих, че може би ще е по-добре в началото на септември, когато хем е топло, хем не е чак такива горещини като юли и август(е, има и изключения,разбира се pleasantry).
3. Следващата възможна събота беше 03.09, но майка ми има рожден ден на 04.09. у реших, че не удачно на предния ден да е сватбата ни nea. Следващата беше 10.09., но тогава пък жената, която чакаше бебе (писах по-горе за нея) имаше рожден ден и също не ми допадна денят. nea

Тогава стигнах до 17.09. и се сетих - тогава е Вяра Надежда и Любов - много хубав празник! Освен това съпругът ми е Любомир и има имен ден тогава и така решихме, че много ни харесва тази дата, а и задоволява другите ни съображения. yahoo yahoo Сутринта отидохме и си я запазихме, въпреки че ни съобщиха, че е работен ден, вече го бяхме решили. Все пак гостите си дойдоха, сватбата беше вечерна и тези, които отработваха дойдоха направо в ресторанта, но те бяха малко. Другите си бяха с нас от самото начало danceg girl_wink

Самото число 17 много ми харесва и съм щастлива, че тогава се оженихме! Сега на 17.02.2012 пък съобщихме на родителите, че ще имат внуче Baby_b ито без да сме го планували точно на тази дата да им казваме и ето, че отново празнувахме на 17-ти yahoo

p.s. Ezra, благодаря мила. Оправих я girl_wink
« Последна редакция: февруари 23, 2012, 10:32:10 от V_e_S_i » Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: февруари 23, 2012, 09:42:03 »

много интересна тема  Bravo и аз искам да се похваля, че имаме дата - 15ти септември. Получих предложението януари и с милото решихме сватбата да е септември, за да имаме достатъчно време за подготовка и да спестим още някой и друг лев (юли и август са любимите ми месеци и винаги съм си представяла сватба лятот, но като се размислихме тогава е много горещо). Решихме, че искаме съботна сватба, за да е удобно за всички гости и така вариантите ни бяха 1, 15 и 22 септ ( 8ми септ не може да се сключва църковен брак, а 29 септ е работен ден). Та в крайна сметка на 1ви септ ще има концерт на Ред Хот и много наши приятели ще ходят (може би и ние), а на 15ти септ имаше свободни часове в ритуалната зала и църквата и така по стечение на различни обстоятелства датата стана 15ти  yahoo
защо на 8ми да не може църковен  huhhuh.gif
веси, честито мила за бебчето  give_rose give_rose ти сигурно в началото на текста имаш предвид, че сте избрали 2011  good
« Последна редакция: февруари 23, 2012, 09:43:49 от _Ezra_ » Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 20   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: