Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 18:51:28
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Как си избрахте подходяща дата за сватбата - част 2
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
20
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Как си избрахте подходяща дата за сватбата - част 2 (Прочетена 127297 пъти)
nonnita
Сватбар
I'll be there till the end...
Отг: Как си избрахте подходяща дата за сватбата - част 2
«
Отговор #210 -:
март 16, 2011, 13:27:09 »
Ние пък подходихме нетрадиционно
Моят годеник много обича датата 1 април, искаше да е тогава, за да е като първоаприлска шега
Но се оказа, че не може да сключваме брак преди Великден. И така, аз просто избрах месец май- любимият ми месец и мое съдбовно число (5), и датата 13 (любимото число на моят фаталист
) Чак след това погледнах в календара и така, сега ще се омъжвам на петък 13-ти
Не сме суеверни, дори мислим, че това ще е на късмет, а и като цяло петък е добър ден за сключване на брак според нумеролози, астролози други подобни...
Активен
Cardissimo
Любопитен
Cardissimo
«
Отговор #211 -:
април 01, 2011, 09:53:11 »
Когато се разхождам из софия по точно такива дати 06.06 07.07 и т.н. виждам, че доста хора са суеверни и ораганизират сватбите си точно на тези дни, аз лично не съм привърженик на тази практика някакви дати да определят кога да се оженя. Но това си е мое мнение, 90% от моите познати не са спазвали тази "традиция" и всичко си е точно при тях. Да не кажа, че имам едни приятели, които бяха суеверни и направиха точно така и в крайна сметка се разделиха. Просто не го вярвам това за сватбите на тези дати всичко си зависи от хората
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251
«
Отговор #212 -:
април 20, 2011, 16:18:13 »
Зачетох се и аз в темата....
Аз първоначално исках датата да е през август, но в последствие като започнахме да обикаляме ресторантите се оказа, че последните две съботи на август за заети и така отидохме на вариант 03.09. Цифрите ми харесаха, а и времето ще е подходящо - няма да е много горещо
В последствие като се замислих, разбрах че съдбата ни е подтикнала към идеалната за нас дата, защото и двамата с любимия ми сме родени през септември и това си е нашия месец, 3 е хубаво число, а и сега четейки вашите разкази се сетих, че всъщност ние се запознахме през месец Септември в далечната 1998 г.
Е, станахме гаджета 4-5 години по-късно
Активен
cherry_dream
Сватбар
«
Отговор #213 -:
април 20, 2011, 16:28:48 »
Аз исках да се оженим през май или септември. Но тъй като май не съм в България ни остана септември. В началото си бяхме избрали 3ти, защото общата сума на 03.09.2011 е 7, което е и личното число на всеки един от нас. Но после се мама ни каза, че 17 също е хубава дата, защото е Вяра, Надежда, Любов и така си остана
Активен
fl0r1ta
Ентусиаст
«
Отговор #214 -:
юни 10, 2011, 15:29:06 »
И нашата дата е 03.09
Когато решихме да направим сватба аз я избрах,защото на милото родители са в Испания и само септември могат да си дойдат,а 3 защото се пада събота и аз много харесвам числото 3
Активен
heruvimche
Сватбар
«
Отговор #215 -:
юни 12, 2011, 13:39:37 »
Аз много се рових за разни символики, чак потънах в тях...
Исках да бъде или май, или септември, да бъде в петък или неделя, датата да бъде с интересна комбинация от цифри. И така се спряхме на 11 септември 2011 г. (11.09.11). Пък и съвпадна с планираният ми летен отпуск, който е последните две седмици на септември. Оказа се, че съвпада с трагедията в САЩ, но пък няма как да се съобразим с всичко...
Активен
armira
Любопитен
Публикации: 29
«
Отговор #216 -:
юни 15, 2011, 22:32:28 »
С мъжа ми ни върви все на три.Запознахме се трети месец,сгодихме се три месеца след това,и се оженихме три месеца по късно след годежа на трето число.Фотографа беше свободен точно тогава,ресторанта също..и така
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #217 -:
юли 06, 2011, 13:36:58 »
Аз все още не съм избрала датата с годеника ми. Обмислям 3ти юни 2012 - неделя, а подписването да е бъде на 1ви юни - петък.
Активен
gothic_queen
Професор
«
Отговор #218 -:
януари 14, 2012, 13:31:32 »
Ние пък си избрахме датата в Младоженския дом
Искаме само да подпишен,затова избрахме делничен ден-понеделник,датата е 20-и,защото и двамата сме родени на 20-о число и февруари,за да спазим 30-дневния срок между запазване на дата и подписване(запазихме си дата преди няколко дни)
Активен
Vivid
Професор
«
Отговор #219 -:
януари 14, 2012, 15:25:20 »
Аз исках да е пролетна сватба, заради символиката и асоциациите, свързани с пролетта (пробуждане, романтика, ново начало), а и тогава има много пролетни цветя. Но не исках и да е много студено, затова се спряхме на месец май. Разгледахме съботите, и решихме, че ще е или на 5-ти, или на 26-ти. В крайна сметка окончателно решихме да е 26-ти. А подписването (понеже ще имаме изнесен ритуал)ще е на 16-ти - тогава връзката ни става на 6 години
Активен
irena_popova
Професор
«
Отговор #220 -:
януари 14, 2012, 16:01:36 »
Аз също исках да бъде пролетна, защото съм присъствала на юлси сватби и беше голямаа жега. Искахме да бъде на 23 април (годишнината ни), но не е почивен ден
, а пък аз на 05 май имам имен ден
и така решихме датата 05.05.2012г.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #221 -:
януари 14, 2012, 17:16:56 »
Ние сме на 08-12-2012
С милото започнахме връзката си на тази дата, но деня на сватбата е точно 5 години по-късно, тази година на същата дата милото ми подари и пръстена...Така че ще имаме нашата зимна приказка
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821
«
Отговор #222 -:
януари 27, 2012, 12:20:36 »
През септември, 2011г. имах много тежки държавни изпити. Единият от тях бях взела през юни, но останалите два не знаех дали ще успея да взема, а искахме да резрвираме по- бързо ресторанта и изобщо не ни се чакаше да минат. Направих сметка, че ако ме скъсат на някой изпит, следващите дати ще са през май и юни (винаги така ги слагат), като в края на юни обикновено се слага изпитът, който вече бях взела. По този начин избрахме като дата 30.06.2012г. За щастие всичко мина успешно и си взех изпитите. Не действахме спонатанно, а по- скоро по схема, но и на двамата датата много ни харесва. Така или иначе искахме сватба или през май, или през юни.
«
Последна редакция: януари 27, 2012, 12:22:43 от sunset
»
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
«
Отговор #223 -:
януари 27, 2012, 13:56:22 »
При нас датата не е избрана заради нещо специално. Искахме да е пролетта. Април са Цветница и Великден. После в края баща ми има рожден ден. Стигаме до май.
На 5 не ни се искаше, защото нали 6 е почивен ден, понякога се сливат няколко почивни дни, а в рода ни има много иманници. Та годишнината ни щеше все да минава с някой друг празник. След 17-18 май вече започват баловете и е голяма лудница, а юни вече ми се струва топло, а и аз на 12 юни имам рожден ден. Не исках сватбата да се свързва с друг празник, исках да си има специална дата за самата нея. След всички тези сметки един ден, казвам на милото: "Искаш ли на 12 май да е сватбата"? И на него датата му хареса и така започнахме подготовката.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #224 -:
януари 27, 2012, 14:04:22 »
Пре нас водещото беше, че искахме да е през лятото и да е в събота и понеже юли и двамата имаме изпити остана юли... не сме го планирали да има съвпадение просто 07 ни харесва като число ии така юли месец и стана 07.07.
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...