Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 18:21:14
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Как си избрахте подходяща дата за сватбата - част 2
Страници: [
1
]
2
3
...
20
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Как си избрахте подходяща дата за сватбата - част 2 (Прочетена 126979 пъти)
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
Как си избрахте подходяща дата за сватбата - част 2
«
-:
юли 31, 2008, 17:30:03 »
СТАРАТА ТЕМА
Активен
milata84
Ентусиаст
Отг: Как си избрахте подходяща дата за сватбата - част 2
«
Отговор #1 -:
октомври 06, 2008, 18:04:00 »
Ето аз откривам новата тема...Да кажа че и аз се стреснах от прочетеното с датите. И съм да си призная доста суеверна,та съвсем...Ние първо бяхме решили май месец 2009,после помислихме за юни и така и не сме се спряли на подходяща все още...Мисля за 06.06.2009,ама знам ли...всеки ден си променяме мнението,понеже все намирам някакви статийки от които се повлиявам. Кажете това с Луната сега в кой знак е на тази дата и кой дом,че хич не съм в час,ако някои знае...къде да почета ще е супер.
Активен
milata84
Ентусиаст
«
Отговор #2 -:
октомври 06, 2008, 18:05:47 »
А ако не знаете, не ме психирайте допълнително.
, Поздрави момичета
Активен
cvetito
Ентусиаст
УСМИХВАЙ СЕ :)))
«
Отговор #3 -:
октомври 17, 2008, 15:14:39 »
Аз се отказах от датата 06.06.2009.......малко ми напомня на
"666"
......не,че искам да те психирам
.......Знаеш ли, моят приятел винаги,когато става въпрос за суеверия ми казва,че от това да си втълпиш нещо и да повярваш в него, няма по-голямо суеверие! Важното е нагласата ти
Сигурна съм,че каквато и дата да си харесаш,ще е подходящата и правилната
Активен
milata84
Ентусиаст
«
Отговор #4 -:
октомври 17, 2008, 15:52:05 »
И аз се отказах...всъщност се двуомя. За 06.06 поради същата причина за
се отказахме. Мислихме за 07.06 (неделя) мн хубав ден и имаме по едно любимо число. Май това ще е, само ми казаха 4е настъпвало пълнолуние на 07.06 в 21ч. и не било хубаво на пълнолуние. Ама не може всичко да ни е идеално. Важното е че се обичаме и сме си избрали датата по една или др причина.
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #5 -:
октомври 17, 2008, 16:16:23 »
Много е сложно това с датите, при мен изборът на дата беше едно от най-трудните неща по организацията. Родители в чужбина, пости, ще има ли часове в Ритуалната, а в църквата и т.н.
Та в общи линии нямах много избор, на няколко пъти я сменяхме, ама нямаше как. В общи линии я избрахме не ние, а обстоятелствата вместо нас.
Обаче честно ви казвам, след като мина сватбата ни, определено започнах да вярвам в нумерулогия.
Преди сватбата в едно от сватбените списания ми попадна материал за изчисляване на нумерологичното число на сватбената дата и познайте какво се падна за датата на нашата сватба - да очакваме възможно най-големите гафове на този ден.
Аз естествено не повярвах и реших, че това са глупости, но напротив - точно така и стана. Почти всичко вървеше с главата надолу и тогава си казах, че със сигурност има нещо вярно, защото нумерологията позна в нашия случай едно към едно.
Но дори и да вярвах предварително, пак нямаше да мога да си сменя датата заради обстоятелствата, така че предпочитам да мсля, че така е било писано и това си е нашата дата, щом обстоятелствата са я определили, а ние не сме имали друг избор.
Активен
Kiksi
«
Отговор #6 -:
октомври 17, 2008, 16:19:50 »
Цитат на: cvetito в октомври 17, 2008, 15:14:39
Аз се отказах от датата 06.06.2009.......малко ми напомня на
"666"
......не,че искам да те психирам
.......Знаеш ли, моят приятел винаги,когато става въпрос за суеверия ми казва,че от това да си втълпиш нещо и да повярваш в него, няма по-голямо суеверие! Важното е нагласата ти
Сигурна съм,че каквато и дата да си харесаш,ще е подходящата и правилната
Не е точно така за втълпяването. Аз със сигурност не си бях втълпила, че нумерологичното число на сватбата ни предполага големи гафове, даже напротив - смешно ми беше и си виках, че са големи глупости.
Даже помолих другите да спрат да коментират в предишната тема запълнолуния и вибрации, защото, колкото и да не вярва човек, някой може да се притесни от това.
Аз съм на мнение, че по някакъв начин датата избира нас, а не ние нея и това не можем да го променим!
По-важното е да се
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Just a Wife
«
Отговор #7 -:
октомври 17, 2008, 16:22:56 »
Ние пък си избрахме точно 06.06.2009, първата причина е това че харесваме датата., 2-родителите ми правят 30 год. брак, 3-милото 3 дни след сватбата има рожден ден а и понеже се интересувам от астрология и точно тая датичка ни излиза като щастлива..но и аз мисля че всичко е въпрос на настроика и ако си решил определена дата няма какво да те спре освен някакви православни причини и т.н.
успех на всички момичета в избора:))
Активен
milata84
Ентусиаст
«
Отговор #8 -:
октомври 17, 2008, 16:29:59 »
А вие чели ли сте нещо за това че като идва пълнолуние, или преди пълнолуние ли, незнам как беше точно не е препоръчително за сватба. На нас мн ни допадна идеята да е неделя, въпреки че в началото бяхме твърде против...И все пак още не сме казали точно -да това е датата. Може би аз съ виновна и се старая да се откажа от тези си пороци един вид ,но уви
Активен
Kiksi
«
Отговор #9 -:
октомври 17, 2008, 16:37:27 »
milata84
, почти съм сигурна, че в 1-та част на темата имаше нещо за луната, прочети по-назад, може да откриеш нещо, имаше някакви препратки към енди руски сайтове май!
kristinka
, не са само православните причини. Я, си представи като при мен да имаш родители в чужбина, които да не могат да се върнат по всяко време...
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Just a Wife
«
Отговор #10 -:
октомври 17, 2008, 16:37:37 »
чела съм да, доколкото знам не е хубаво да се прави сватба в деня когато е пълнолуние.
макар да се интересувам от нумерология и астрология, лично аз нямам някакви предубеждения относно датата..при нас аз просто казах искам 06.06..после само проверих и така.
както Кикси е казала наи важното е да се обичате.
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Just a Wife
«
Отговор #11 -:
октомври 17, 2008, 16:40:30 »
Кикси, аз също съм в чужбина, а и не само аз..а и милото и неговото семеиство..мисля че знам много добре за какво става въпрос.половината ни гости(85 човека) също идват от чужбина.тук мисля че нещатата не опират толкова до самата дата ако си започнал подготовката по от рано..и можеш да уведомиш всички поканени.
Активен
cvetito
Ентусиаст
УСМИХВАЙ СЕ :)))
«
Отговор #12 -:
октомври 19, 2008, 16:32:09 »
Кикси права си, най-важното е да се обичаме
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #13 -:
октомври 20, 2008, 09:54:54 »
ния нашата я избрахме по доста странен начин
Милото каза, че иска да е юни месец 2009 защото си оправяме апартаментче и да е готово до тогава.
Аз влезнах в някакъв руски сайт /мога да го издиря ако някой се интересува/ и в него написах нашите имена и рожденните ни дати, от там получих изчисления всеки месец, кои са най-подходящите дати за сключване на брак между нас двамата и така си избрахме /по-скоро избрах
/ 20.06.2009 защото той беше най-подходящ според сайта за нас двамата. След това доста се смяхме на суеверието
Активен
bubka
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #14 -:
октомври 20, 2008, 10:02:49 »
tasty
, и ние от руския сайт харесахме дата (happydate или нещо такова беше), подходяща за двамата - имаше общо взето два варианта за 2009 - 27 юни и 12 септември.
Първо искахме септември, защото нашия пък апартамент ще стане готов ноември и да е по-близко. После обаче решихме, че не ни се чака толкова и преместихме датата за всеобща паника на родителите за 27 юни
По нумерологията, датата ни е равна на 8 - което се оказа чудесно число за сключване на брак
«
Последна редакция: октомври 20, 2008, 10:07:33 от bubka
»
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
20
Нагоре