Има ли булки от Пловдив? - 3 част
Mila_:
Цитат на: miminka в юли 22, 2008, 10:28:12
аз искам да кажа за тортата,нашата я поръчахме във фирма елена,от това което прочетох никоя от вас не я знае,а и няма как.Самата фирма не се рекламира и може да се намери само ако някой е ходил там,мен ме насочиха,казаха адреса и я намерихме.
правят най различни торти,и най хубавото е че правят тортите с крем брюле,аз исках такава,при нас исках на гостите да има пасти-много са им вкусни,оох чак ми се прияде,сватбената торта беше с крем брюле,а кумската със смес от лека сметана и шоколад,тяхната пък имаше невероятен вкус.
доставят тортата до ресторанта без заплащане.ако някой иска данни за фирмата ще му пратя.
Да аз искам адреса на фирмата, а цените как са? :torte:
didipidi:
такаааа коментирате си тортичките,искам да ви кажа че ходих насам натам и се бях спряла на "Неделя",обаче не че е скъпа,ама всичките са с еднакъв блат и един крем.Та ходих и в други сладкарнички и са харесахме от "Сладък рай" -там вариантите са с три вида крем и имаш избор.Другото което е че "Неделя " не правят безплатна доставка ,а се заплаща 10лв в рамките на града(не са проблем и тези 10лв.но покрай тези неща парите си вървят),а в "Сладък рай " правят безплатна доставка и е голямо улеснение!Надявам се да съм ви била полезна и ви желая успех с подготовките! @}->--
miminka:
Mila,ще ти дам телефона,фирмата се намира някъде в индустриалната зона на тракия,честно да ти кажа аз трудно се ориентирам,мъжа ми знае по добре как се стига до там,ще потърся телефона,че след сватбата всичко съм изпокрила,за цената пастите са 80 стот.тортата с крем брюле 1.50, а може и по малко да беше,не съм сигурна,евтино излизаше,защото другите сладкарници правят с брюле на 1.80,а някои дори не правят такива торти.
ellie_bellie:
Искам да ви споделя, че в църква Св. Марина не искат кръщелни свидетелства нито за младоженците, нито за кумовете, както и не им трябва свитетелство за граждански брак. Казаха, че младоженците са си отговорни пред бога и те не проверяват. На някой може да му послужи.
deniz:
Здравейте Пловдивчанки! Аз от 100 години се опитвам да се регистрирам и най-накрая успях! Явно е имало проблем! Някой да се жени скоро в р-т Петър Първи в Резиденцията? Интересно ми е да науча повече, защото и аз съм там на 13 септември.
Навигация
[0] Списък на темите