Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 11:18:52
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на krasunkata - 9.08.08
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
24
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на krasunkata - 9.08.08 (Прочетена 112252 пъти)
stefanneli
Ентусиаст
Публикации: 82
Отг: Сватбата на krasunkata - 9.08.08
«
Отговор #75 -:
юли 15, 2008, 12:33:28 »
krasunkata
разплаках се, докато гледах клипчето ...
ВЕЛИКОЛЕПНО Е!!!
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #76 -:
юли 16, 2008, 18:22:01 »
Колко е хубаво да имаш такива приятели, които да заслужават подобен жест.. Радвам се от сърце за вас и ми е мило. Макар и да е рядкост, го пожелавам на всеки ! Наистина имате шанс
ПП. Благодаря ти за стихотворението
много топло ми стана от него на сърцето и ще направя всичко възможно така да бъде !!
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #77 -:
юли 17, 2008, 11:05:36 »
Красуната
, клипчето е страхотно. Моите поздавления!
както и текста. Това е нещо много лично. Хубаво е човек да има такива приятели. Дай Боже повече такива.
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646
«
Отговор #78 -:
юли 17, 2008, 12:14:28 »
Момичета кокичета
благодаря ви много за безценните съвети и за милите думи
Иска ми се на всеки поотделно да напиша по няколко нещица, но времето така ме притиска
че само мога да ви дам една дружна прегръдка
и много целувки
Аз тия дни се поизгубих малко че си бях на село да помогна на единствените ми баба и дядо че клетите хорица вече изнемогват, ама нали комшиите имат и те да са като тях гледат какво ли не... Малко ме натъжи факта че няма да мога да ги видя на сватбата си, ама пътя няма да им понесе на техните 80 години. За физическата работа няма да говоря- вече имам агротен
(май изгорях на потник
), ама и психически доста се натоварих и вместо да съм щастлива булка, ми стана толкова тъжно заради спомените дето ме връхлетяха там...
Всяка вечер си поплаквах по малко...
Днес се завърнах при моята майка и пак ми домъчня и за нея - че е сама жената и се бори с какво ли не и сега май само ми се плаче
А така ми се иска да е другояче... Ех, стига съм ви занимавала с тия битови проблеми- то кой ли ги няма, пък и се успокоявам че лошо лошо ама и по лошо има на тоя свят...
Малко и за сватбата- уж щях да нахвърлям грубо разпределение за гостите ама реших да не правя работата двойна и да изчакам всички да потвърдят/ откажат и тогава. Радостната новина е че поне за сега от 118 човека, 90 са потвърдили присъсвие
Даже ми стана много мило на душицата като разбрах че наши приятели са си променяли почивките заради сватбата, а малката ни шаферка (6-годишна сладурана) навсякъде разправяла че на 9.08 трябва да е в София че имала важен ангажимент
И така равносметката за тия дни е- нищо по сватбата, няколко решени чисто битови проблема (БТК и разно други
обичайните заподозрени) и физическа работа в огромни количества.
Утре заминавам за София- мисля да мина през препоръчаната пекарна и ако се съгласят направо от сега да ги поръчам питките. После съм на козметик, ще се постарая да с видя и с една приятелка дето ще си майсториме украсата за ресторанта двете та да вземем окончателно решение какво да бъде. после пак събирам багаж и на следващия ден заминавам на море за 3 дни с бъдещите ми свекър и свекърва (
толкова ми е странно да ги наричам така хорицата че те са ми като майка и баща, много си ги обичам и се гордея с тях- ). Мисля да изясня въпроса с тях как искат да ги наричам?
Май това е за сега... Нещо доста се отплеснах дано да не ви е доскучало . В случай че четете и тоя ред- значи сте много много търпеливи
Успешен и усмихнат ден на всички Ви
от сърце
«
Последна редакция: юли 17, 2008, 12:39:19 от krasunkata
»
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #79 -:
юли 17, 2008, 12:47:33 »
П.П. Забравих да ви кажа за реакцията на кумовете- кумата се обади през сълзи и си поплакахме дружно по телефона (ама от опит да ви кажа плакането очи в очи е по- трудно и изморително
) И кума беше много възхитен. То и аз сега като си го пускам пак и ми се насълзяват очите- радвам се че съм успяла да предам емоциите ...
Активен
Regina94
Професор
Публикации: 476
«
Отговор #80 -:
юли 17, 2008, 17:17:22 »
>>ама и психически доста се натоварих и вместо да съм щастлива булка, ми стана толкова тъжно заради спомените дето ме връхлетяха там...
Нормално е, Красунка. И аз се късам от рев като сравнявам как се променят хората и местата с годините. Преди сватбата пък - не питай! На самия ден ще си разтоварена от тежки емоции и ще си 100% радост и щастие. Гарантирам
!
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
«
Отговор #81 -:
юли 17, 2008, 19:46:47 »
krasunkata
, и аз мисля като
Regina
, сега му е времето да плачеш и за сватбата ще си преодоляла всичко. То май е нормално да ни връхлитат такива моменти преди това важно събитие, човек се спира за момент, прави равносметка, но продължава нататък.
Аз съм пропуснала, къде ще ви е сватбата?
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #82 -:
юли 17, 2008, 21:47:08 »
Regina94
и
KlaraFina
благодаря ви за подкрепата
- добрите думи никога не са излишни. Иначе на мен и друг път ми е ставало мъчно и ми е минавало, ще мине и сега , но понякога много боли когато знаеш че някой ще липсва, който може би е липсвал цял живот....
Както и да е света не спира да се върти ...вярвам че ни очакват само хубави неща
KlaraFina
ти за града ли питаш- сватбата ще е в София, а ресторанта е Форум Централ. Решихме да няма църква че не сме от най- вярващите в тая институция. , пък и за гостите ще е по- лесно да не се разкарват из цяла София да ги изпогубиме
- и така всико ще става в ресторанта
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #83 -:
юли 18, 2008, 01:44:53 »
krasunkata
, така е, това са тъжни неща, но са част от живота и е естествено да се случват. Сега предполагам си на емоционални катерушки и е нормално да приемаш нещата по-силно. Затова се наслаждавай на всеки миг от живота си, защото всичко преминава страшно бързо. Желая ти много щастие и успех с подготовката.
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #84 -:
юли 18, 2008, 07:33:51 »
krasunkata нормално е това и май всеки си поплаква, защото така най-лесно се разтоварваме от събралото се напрежение. Наистина човек трябва да мисли позитивно и да е убеден, че го чакат само хубави неща. Така и света ще стане по-хубав.
Ти също заслужаваш да ти се случват само хубави неща - толкова красота и красиви неща извират от душата, сърцето и ръцете ти!
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #85 -:
юли 18, 2008, 07:46:59 »
Не е лошо, когато на човек му е мъчно да си поплаче. А е нормално да ти стане мъчно. Особено в такъв момент от живота ти, няма начин да не си направиш равносметка за много неща. Поплачи си, дай колкото можеш повече от себе си на хората, които обичаш и изживей с отворени очи и душа всички щастливи моменти, които ти предстоят!
П.П. Приятно изкарване на кратката морска почивка. Морето е доказано успокоително. Препоръчителен прием - няколко пъти на ден.
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #86 -:
юли 23, 2008, 23:29:34 »
Момичета ето ме и мен
!
Дори ,Ели и Светли
мерси за подкрепата
След няколко дни моренце съм заредена с много слънчево настроение.
Светли
наистина морето е страхотен елексир за душата- мога с часове да седя на брега и да слушам вълните- тогава забравям за всичко и само мечтая...
Имам си и подарък- по пътя за морето свекър ми спря до една слънчогледова нива и ми набра най-хубавия слънчогледов букет
последва фотосесия (аз обичам да документирам всичко
както вече сте забелязали предполагам
)
Иначе със сватбата се движа по график- запазих си козметик за 2.08, пробна прическа за 3.08,медицински и диджей на 4.08, уредих среща с фотографа на 5.08, , ама с грима май го закъсах- моята гримьорка ще е в отпуск и днес се чух с нея уж да ми препоръча нейна колежка, ама се оказа че и другото мимоиче няма да е в БГ и сега май си нямам гримьорка. Ако някой може да помага - сега е момента
...
Сега ще пращам тортите на които сме се спрели на един сладкар да му чуя мнението (ще успее ли да се справи? ), ако не ще търся друго място. Човека е наш познат ама е от Враца и малко се притеснявам да не се разпилее тортата по пътя... Ето двата модела между които се колебаем.
На тази цветята да са слънчогледи, вместо тия лилавите и на различни езици да е написано "обичам те"
по тортата
mladojen4eska_torta1.jpg
(36.65 KB, 240x344 - видяно 2397 пъти.)
«
Последна редакция: юли 24, 2008, 09:15:38 от krasunkata
»
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #87 -:
юли 23, 2008, 23:34:06 »
А тази си я харесваме такава (може би без момиченцето и момченцето- чудя се)
Мислим тортата ни да е малка- колкото за ритуала да разрежем нещо, а на гостите да има неща като пасти или малки тортички, че в ресторанта ни отрязаха - нямало къде да поберат голяма торта и да му мислим ние
mladojen4eska_torta.jpg
(21.75 KB, 404x500 - видяно 288 пъти.)
«
Последна редакция: юли 23, 2008, 23:36:30 от krasunkata
»
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #88 -:
юли 23, 2008, 23:36:09 »