Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 17, 2025, 12:44:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченският букет - част 3  (Прочетена 206921 пъти)

framboise
Ентусиаст
**
Публикации: 115

мама на малко слънчице :)

« Отговор #405 -: февруари 28, 2009, 12:44:51 »

На мен много ми харесват бели цветя  smile И малко зеленичко от дръжките, една красива панделка и воала!  girl_wink Нещо от сорта на красиви кали си представям аз - изчистено и стилно blush
« Последна редакция: февруари 28, 2009, 12:47:01 от framboise » Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #406 -: февруари 28, 2009, 13:09:39 »

peteto77 много си права за това и моята цветарка каза същото, че почти е невъзможно да не се разпадне, но пък найстина са страшно красиви.

pepinita  зависи много от времето дали ще е много топло или не, и да права си,че има много видове лалета,но дои и най-скъпото лале пак ще се  разтвори от топлото,не е въпроса,че ще се разпадне,просто ще се разтворят и ще се загуби първоначалния замисъл.
Активен
peteto77
Сватбар
Публикации: 185

« Отговор #407 -: февруари 28, 2009, 17:47:48 »

На мен много ми харесват бели цветя  smile И малко зеленичко от дръжките, една красива панделка и воала!  girl_wink Нещо от сорта на красиви кали си представям аз - изчистено и стилно blush

аз пък обожавам бели маргарити  Dance2
Активен
peteto77
Сватбар

« Отговор #408 -: февруари 28, 2009, 17:50:04 »

peteto77 много си права за това и моята цветарка каза същото, че почти е невъзможно да не се разпадне, но пък найстина са страшно красиви.

pepinita  зависи много от времето дали ще е много топло или не, и да права си,че има много видове лалета,но дои и най-скъпото лале пак ще се  разтвори от топлото,не е въпроса,че ще се разпадне,просто ще се разтворят и ще се загуби първоначалния замисъл.

ако няма да го хвърляш няма проблем. А за отварянето на чашките не си съвсем права. Мнго от лалетата ги доставят съвсем неразцъфнали... напълно затворена пъпка... отварят се за ден-два. Не мисля, че ще се отворят толкова бързо и ще загубят ефекта си....виж снимката по-горе. Тя е правена през лятото
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #409 -: март 01, 2009, 10:46:43 »

Ох, нямах намерение да се намесвам но да кажа моето мнение като човек с над 3годишен стаж по цветарските магазини give_rose.Лалетата са наистина много красиви и нежни, но за булченски букет в летните горещини tease бих ви препоръчала да се въздържите колкото и да ви харесват.Определено ще се отворят и тогава ефектът се губи.Момичета, има такова огромно разнообразие от цветя pardon, не ризкувайте с лалета през летните месеци, опитайте например с Фрезии и те са пролетни и ухаят страхотно.
PS-Всякакви цветя могат да се доставят по всяко време на годината, друг е въпросът от къде идват, колко време пътуват и в какво състояние пристигат.Аз лично предпочитам БЪЛГАРСКОТО! girl_wink
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #410 -: март 01, 2009, 17:19:13 »

Аз нямерих това нещо може да е от полза за някого. http://www.exoticbg.com/cutflower.html
Активен
Crystal
Сватбар
Публикации: 189

Моят сватбен албум

« Отговор #411 -: март 01, 2009, 22:33:18 »

Ето това е букетът на една приятелка, която беше булка сега февруари. Направен е от холандски лалета и е просто прекрасен  Wink

* Martine's bouquet.jpg (38.43 KB, 604x404 - видяно 507 пъти.)
« Последна редакция: март 01, 2009, 22:35:32 от Crystal » Активен
rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: март 02, 2009, 12:38:16 »

Момичета, искам  да ви попитам нещичко... Аз съм си избрала вече букет и бутониера, но и двете са основно от кали, показах го на човека, който ще ги прави и като му казах че сватбата е юли, той каза че тогава нямало кали или поне много трудно се намирали... според вас вярно ли е? има ли тук булка, която се е омъжвала през юли и е имала кали в букета си? ето това е моят избор:

Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #413 -: март 02, 2009, 12:51:34 »

Здравей.
Нашето тържество беше на 17 август и имах в букета кали, но не бели, а от тези оранжево-червените.
Активен
framboise
Ентусиаст
**
Публикации: 115

мама на малко слънчице :)

« Отговор #414 -: март 02, 2009, 15:22:07 »

Момичета, искам  да ви попитам нещичко... Аз съм си избрала вече букет и бутониера, но и двете са основно от кали, показах го на човека, който ще ги прави и като му казах че сватбата е юли, той каза че тогава нямало кали или поне много трудно се намирали... според вас вярно ли е? има ли тук булка, която се е омъжвала през юли и е имала кали в букета си? ето това е моят избор:

Наистина ли? Хм.. трябва да се провери в такъв случай, понеже и нашето тържество ще е там някъде, пък и аз също кали съм си харесала  mda ще се поинтересувам и аз по въпроса и ще споделя  smile
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #415 -: март 02, 2009, 15:51:53 »

Aз съм се занимавала с производство на кали, лятото те почти "заспиват" и много слабо цъфтят, ако намерите български ще са дребнички, но вносни може, въпреки, че не са много фирмите, които внасят.Така, че ако държите непременно на кали ще намерите, но само в големите цветарски магазини, които сами си правят внос good
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #416 -: март 03, 2009, 15:27:02 »

И какво сега, да се отказвам от лалетата ли  tease Аз толкова се рових в нета да намеря дали има такова чудо като комбинация от орхидеи и лалета, и вие сега ме отчаяхте. В крайна сметка ако трябва ще заложа на комбинацията с рози/хризантеми.
Активен
iven
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #417 -: март 03, 2009, 15:34:16 »

Слънце, не се отказвай! Комбинацията лалета с орхидеи е толкова красива, нежна, женствена, нестандартна, че в никакъв случай не бива да се отказваш  good
Ще намериш и ще стане супер!  smile
Активен
mariana_popova
Ентусиаст
**
Публикации: 77

« Отговор #418 -: март 03, 2009, 19:22:21 »

с риск да се повторя, ще кажа че добрите флористи могат да намерят всякакви цветя по всяко време на годината.  Ако трябва от Бразилия ще внесат... въпросът е на каква цена... защото пролетните цветя извън сезона са скъпи. С предварителна заявка няма невъзможни неща

имам приятелка която държи цветарски магазин. може да достави всякъкви цветя целогодишно. но тези, които не са сезонни излизат доста скъпичко.
« Последна редакция: март 03, 2009, 19:24:33 от mariana_popova » Активен
peteto77
Сватбар

« Отговор #419 -: март 03, 2009, 19:47:37 »

bubka, твоята сватба нали ще е в лилаво... не знам как я виждаш точно...
ако моята е в лилаво аз си се представям с букет в лилаво, чанта в лилаво - примерно лак, евентуално обувки в лилаво, панделка в лилаво и най-много бутониерите да са в лила също. Та покрай моята се сещам и за твоята.... и по-конкретно за едни чаши за шампанско, които гледах в едно издание на Стори. От някакво светско събитие бяха снимките. Чашите бяха във формата на лале, без столче, като в основата бяха лилави. Много стилни чаши. Били дизайнерски... но не знам на кой точно.
ако разбера нещо повече ще ти пиша, ако не си си решила въпроса с чашите тези наистина са уникаааални  girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: