Има ли булки от Сливен? - 2 част
niksha:
Момичета отново имам нужда от помощ. Трябват ми телефончета на DJ-и ..... искам някои който да пуса разнообразна музика не само чалга или само ретро или денс искам от всичко, някой който да прави и интересни игрички и т.н. Казвайте кои са били вашите и дали сте доволни. Аз в четвъртък се прибирам в Бургас и до тогава трябва да намеря някой
bori:
Ники,аз мисля,че ти писах за телефон.Много съм доволна от нашия Ди Джей!
Успешна седмичка на всички!
Вили:
Ники, мисля, че и аз ти бях писала за нашия. Аз също съм доволна, е то винаги има какво повече да се желае, но като цяло, съм доволна от музиката, която пускаше. Имаше от всичко- и хора, и ретро, и чалга (като му бях казала само нормален попфокл, че не сме големи фенове), както и хитовете, които са актуални в момента. Игрички не ни е правил, но смятам, че ако искаш, всеки би се съгласил. То времето така бързо минава, че докато се усетиш и минала сватбата, танците ни бяха достатъчно, всъщност. Ако искаш нещо по-конкретно, пиши. Доколкото знам ди джея, който ни води на нас, е бил ди джей в няколко дискотеки в Сливен, но смятам, че ако не искаш такъв тип, няма да ти допадне. Иначе сватбата си я води, както трябва, с тази разлика, че не се наблягаше много на народна музика и така. хайде, успях в търсенето и дано намериш правилния човек. Имаш силно стиснати палци от мен. :girl_wink: :good_luck:
Mariqnkata:
Здравейте момичета :) къде се изгубихте всички :girl_impossible:. Липсвате във форума :'(. Ние малко поизоставихме подготовката за сватбата защото имахме проблем с колата а идват и най хубавите празници :chr_tree: :Santa: *YAHOO* Но след тях пак с нова сила почваме. Казвайте как сте и ще чакаме естествено първите сливенски бебчета :danceg:
katrin_sl:
Готова съм със сватбения албум. *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO*
Навигация
[0] Списък на темите