Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 10, 2024, 07:44:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на didda - 28.06.2008 !!!  (Прочетена 45079 пъти)

milenium80
Сватбар
Публикации: 293

Buongiorno Principessa!

« Отговор #30 -: юни 24, 2008, 16:44:32 »

Успех мила, пожелавам ти всичко да мине гладко и да си най-красивата и най-щастливата  в твоя ден!!!!
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: юни 24, 2008, 16:53:59 »

Идо твоят ден не остана вече yahoo
Много смях и положителни емации ти желая  good
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: юни 24, 2008, 18:18:35 »

Момичета,
тъкмо сега печатам едни стрелки и едни сърца  tease  tease tease
Да украся с тях малко бащиния дом и със стрелките да насочвам младоженеца, да не би да се изгуби по пътя   laugh funnytooth
Остават само 3 дни и половина и съм толкова вече развълнувана!  yahoo Снощи не можах да спя, само мисля ли, мисля, въртя се в леглото  yahoo.
Аз няма да имам моминско парти, но затова пък довечера е ергенското на Димитър DANCE
Всъщност може да събера утре няколко приятелки, но няма да е нищо по вече от сядане на някое заведение да се видим. Някак си не съм настроена за подобни неща, а и никога не ме е блазнило  pardon
Утре ми е последния работен ден  yahoo В четвъртък отивам на масаж, петък - на маникюр и съботаааааа  weddingday

Това за стрелките и аз си го мислех да го правя, ако ме вземат от някъде, защото и на двамата родителите ни не живеят във Варна и макар, че братовчедките ми предложиха да ме взимат от тях, още не сме решили дали точно така ще протекат нещата! Така, че страхотна е идеята! Успех!
« Последна редакция: юни 24, 2008, 18:20:50 от dorina79 » Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #33 -: юни 24, 2008, 22:33:56 »

didda, хич не ми остава време да пиша във форума, за това още от сега ти пожелавам най-прекрасната сватба, която си представяш. Сигурна съм, че ще бъдеш ослепителна булка.
Успех!
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: юни 24, 2008, 22:50:18 »

Диди, сигурна съм, че всичко ще бъде много хубаво, пожелавам ти последните дни преди сватбата да минат в много приятна подготовка. Събери се ако можеш с приятелките, да се нахилите и да се наговорите на глупости, ще ти остане хубав спомен и те съм сигурна, ще бъдат много щастливи да са покрай тебе в тези моменти.
Всичко най-хубаво мила, стискам ти палци!
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: юни 25, 2008, 08:42:25 »

Благодаряяя за хубавите пожелания, как ми стопляте сърчицето  thank you thank you thank you

Доста съм напрегната вече, даже вчера си и поплаках ... ама какво да се прави, емоции, емоции - преливат от мен infatuated До миналата седмица си мислих, че ще съм една доста спокойна булка, но явно не бях преценила добре и тези, последните дни, всичко се обърна  focus
Иначе всичко е горе-долу наредено и разпределено. Утре и вдругиден ще се отдам на почивка и релакс yea
Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: юни 25, 2008, 09:14:51 »

А неее, шшштттт, няма да плачеш, че и аз ще ревна сега  cray cray cray пък и моите хормони са по нестабилни от твоите сега по ред причини  blum blum blum Но съм съгласна, че вълнението си казва думата.Хич да не ти пука обаче. Ще дойдем да те вземе от вас в събота с гръм и трясък и няма да има място за сълзи ОБЕЩАВААААААААААМ  tease tease tease
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: юни 25, 2008, 20:45:17 »

didda няма да плачеш! Очакват те само хубави неща и няма място за сълзи! А и след като се отдадеш на релакс от утре надявам се, че ще си по-спокойна! Всичко ще мине супер! И дори да има сълзи, те пак ще са красиви!
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: юни 25, 2008, 20:57:05 »

Ей, нещо за сълзи чета тука..... beating Я горе главата! Всичко ще е наред, ще сте най-красивите, най-щастливите младоженци. Сълзи може да има само от щастие! Я гледай каква агитка се е събрала да те подкрепя, дай по една усмивка на всички, отдай се на почивка тези дни до събота и .........се наслади на последни моменти моминство. Че после........става още по-хубаво!  tease  blum
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #39 -: юни 25, 2008, 21:54:30 »

Аз пък мисля, че ако ти се плаче, трябва да плачеш. Кво има да го държиш вътре ?! Стивън Кинг казваше, че плакането е като пикаенето - ако не го изхвърлиш, ти тежи и те тормози, а веднъж излезе ли ти олеква и го забравяш. Така, че давай смело, но не преди лягане, да не ти станат торбички  Wink

Айде свърши работата, следващите два дни са твои. Използвай ги качествено !

Ние всички сме с теб !!!  air_kiss
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: юни 25, 2008, 22:11:00 »

Хайде и за да ти пожелая най-незабравимия сватбен ден! Да има много емоции /само положителни/ и сълзи, но само от радост! Бъди най-ослепителната, най-усмихнатата и най-лъчезарната булка!
Активен
Dalia
Ентусиаст
**
Публикации: 79

Amor con amor se paga

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: юни 26, 2008, 00:02:54 »

Пожелавам ти приказна сватба  nazdrave  Ще видиш, че няма да искаш да свърши този ден. Наслади му се   Good luck
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 512

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: юни 26, 2008, 12:44:24 »

всичка най-хубаво и от мен ......................всичко да мине по вода.............наслаждавайте се до края.............. give_rose give_rose give_rose
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: юни 26, 2008, 14:23:58 »

Хайде два дена...желая ти един незабравим ден, изпълнен само с положителни емоци, много усмивки и танци! Party time
Нека това да е най-вълнуващия ден в живота ти! Flower
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: юни 26, 2008, 15:03:58 »

Благодаря вииии, мацки за подкрепата!!!  thank you
Днес бях на масаж, малко да се поотпусна  tease
Но пък отивам - и не е масажистка, а масажист  angry за малко да си тръгна.
А така натискашееее, че май май повече ме заболя тялото  Yes
А утре съм на маникюр и педикюр и вдруги ден  Сватбаааа Сватбаааа Сватбаааа

Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: