Въпрос за халките-3 част

<< < (95/100) > >>

a_iordanova:
Lady_In_Love,

Страхотна халка! Браво за избора! На мен много ми харесва халката! Наистина ако има вариант да ти е изработят, ще бъде перфектно. Все пак 7000 долара си е множко, разбира се ако можеш да си ги позволиш, защо пък не! Няма нищо по-хубаво от оригинала, така че решенито е в твоите ръце и според твоите възможности.
 *THUMBS* давай смело!

Пиши все пак дали си намерила кой да ти е изработи!

bubka:
Момичета, не мога да се сдържа да не ви пусна какво открих докато разглеждах за кутийка за халки.

expert:
Мила Lady_in Love, влез в сайта на SSG - www.ssg-bg.com. Ако станеш клиентка на Pronovias ще ти дадат и отстъпка от 15% не само за халките, но и след това. Доколкото зная Анелия -шефката на Проновиас и тази на SSG са приятелки и всички нейни клиентки могат да ползват нейната ВИП карта. Ти първо отиди там или говори с момичето, Мирослава се казва, много е любезна и й кажи за какво става въпрос. Даже направо й изпрати снимката, за да ти даде ориентировъчна цена. Пиши какви искаш да са камъните - цирконии или диаманти. А после можеш и отстъпка да получиш, ако Анелия каже, че си нейна клиентка. При нас отстъпката беше около 400 лева. Ти решаваш!

lady_in_love:
a_iordanova страшно харесвам оригинала,но чак толкова парички само за една халка не ми се дават,затова ще търся варианат да ми е изработят.маслинка жече ми да де кординатите на нейният златар,а сега и expert  ми е дала подробно обеснение за още един много добър вариант :10x:за което страшно много и благодаря10x: @}->--.Ще разпитам навсякъде,за да видя какви цени ще ми дадат ,а и за да съм сигурна,че все пак ще я направят добре,но щом вие ми ги препоръчвате съм сигурна ще стане наистина. *THUMBS*А сега имам още един въпрос към вас мислите ,яе ако мъжкия вариант е такава халка но без камъни,а на мястото на камъните да  е злато ще стане добре,аз доста се двуомя.дайте съвети и предложения.

expert:
Мила, може мъжкият вариант да бъде само с по един камък и по-малък (вграден), на фона на черно злато. Много яко ще бъде. Или пък на бяло злато, но на черно злато че изпъква повече. То черното злато стои много елегантно и нестандартно. Не изглежда съвсем черно, а опушено сиво. Супер готино! Поне на мен ми харесва. Аз много си падам по нестандартните неща.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница