Въпрос за халките-3 част
snezhito:
Ммм, този със златото е малко по-евтин. Само 6850. :girl_wink:
Anichka:
хехе...
да сме още по-точни, върху тази цена има и такси. между 6 и 10% отгоре, в зависимост от щата.
но дадеш ли 7К, +-1К няма да ти е проблем, предполагам.
всеки с възможностите, желанията и разбиранията :P
snezhito:
Никакъв проблем! *db* Ще си взема и едни такива обички http://www.tiffany.com/Shopping/Item.aspx?sku=21209821&mcat=148210&cid=287464&search_params=s+5-p+1-c+287464-r+101323351+101288190-x+-n+6-ri+-ni+0-t+
да ми станат комплект ;)
expert:
Хей, Lady_in_love, страхотни халки! Фантастични са! И аз харесвам такива различните модели. Мисля, че в SSG в София ще ти ги изработят. Те правят чудеса там - всичко има - пръстени като опашка от паун, невероятни съчетания на несъвместими материали. Единствено те в България работят с черно злато. Изобщо са невероятни изобретатели. Аз мисля, че ако камъните бъдат една идея по-навътре няма как да закачат. Пък те са уникални - просто трябва да мислиш за тях като бижута, които да красят ръцете ви, а не толкова дали ще можеш, например да си обуваш чорапогащника без да я сваляш. Не мисля, че чак толкова ще ти пречи - свиква се. Естествено, когато чистиш или готвиш нещо ще я сваляш. Нали ще бъде бижу и трябва така да се отнасяш с нея. Ох, много философствам!
lady_in_love:
Expert ти си златна дай повече информация за този магазин,сега вече се чувствам по добре като знам,че има надежда да ми ги направят,защото иначе 7000$ O_O някак си не върви.Маслинка също ми даде кординати така че *YAHOO* поне сега имам два варианта за изработка.
Навигация
[0] Списък на темите