Въпрос за халките-3 част

<< < (6/100) > >>

Diavolitsa:
Дени, писах ти на лични, но ти е пълна кутията. Кой номер от каталога е тази халка (с и без камъчета), че нещо не виждам аз.

Капризче:
Момичета, много полезно инфо събрах от вас за златото, покритието и другите възможни материали за изработка. Благодаря много  @}->-- @}->-- @}->--

Вижте ние на какви модели се спряхме, но не можем да решим кой от всички да е. Моделите са от каталога на Sara Trade.

Diavolitsa:
Предпоследните са много хубави. Имаше съфорумка с такива, но не помня коя. И последните си ги бива.

a_iordanova:
Цитат на: misskapriss в май 29, 2008, 21:54:29

Миличка, на мен първия модел който си показала ми харесва най-много. :)

a_iordanova и твоите са страхотни. Къде си ги поръчвала?

Ами поръчах ги при един златар на Пиротска, загубих листчето на което бях записала адреса... значи не на самата Пиротска, а по продължението където завива Трамвай 20, преди да завие в ляво към последната спирка, Златарското ателие са пада в дясно. Ние дадахме наше злато (жълто) и доплатихме само изработката. Така, както са изработени съм доволна, не знам обаче като почнем да ги носим какво ще стане с мата на халките. *crazy* Възможно е да се изтрие, аз изрично го питах и той ми каза, че може да се поправят отново ако се изтрие или пък въобще да се премахне ако след време решим, че не ин харесва мата. *db*

магито:
misskapriss и ние сме се спрели на подобни халки от каталога на сара трейд, но едно е сигурно ще бъдат само от бяло злато.Аз злато не нося, никакво само сребро и затова стигнахме до компромиса бяло злато.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница