Въпрос за халките-3 част

<< < (4/100) > >>

Wienerin:
a_iordanova така като гледам това са и нашите халки  *YAHOO* мисля че snowdrop ги беше поръчала същите, но не знам дали показа снимка..нашите са по-тънки 6мм, носим ги от 24 дни вече  :[ и мата и лъскавината им не е мръднала на милиметър. Вярно, че е малко времето, но мисля, че поне щяха си загубят блясъка до сега мъничко поне.

gostenka_82:
момичета,

колко е грам злато в сара трейд?

питам за поръчка на халки, а не да давам злато.

В смисъл, взимам ги готови?

Ще съм ви благодарна, ако кажете, поне да не ходя напразно, ако са по-скъпи от офертите, които са ми дали до сега.

Благодаря ви предварително.

И ние харесахме халки, модел на сара трейд, жълто злато с мн. малко бяло.

ще поровя в сайта им и ще ги кача и аз

още не сме ги поръчали

колко време преди сватбата е нормално да ги поръчаме?

нашата дата е 30 август, а нали като е топло пръстите се подуват, а зимата са по-тънки, та се замислих, че ако ги меря лятото ... може да си взема по-широка, която да ми пада.

това ми се случва с някои пръстени, които имам, но не мога да се сетя кога съм ги купувала

Месечинка:
24 дни е твърде кратко. След няколко месеца, до година, обикновено от мата не остава нищо.
А това, че пръстите се разширяват много през лятото и се свиват през зимата наистина си е много неприятно.Моят годежен пръстен сега ми е добре, но зимата беше много хлабав. Халката пък сутрин едвам я свалям от пръста си, защото тогава нали пръстите са подути, а вечер с едно завъртане се изхлузва.

gostenka_82:

това са нашите халки, пробвахме ги, само моята ще е с 1 мм. по-тънка;

неговата 5 мм., а моята - 4 мм.

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Цитат на: Denni в май 29, 2008, 08:38:47

Кой модел ви харесва повече?

На мен повече ми харесва този модел:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница