Въпрос за халките-3 част

<< < (3/100) > >>

KlaraFina:
Wienerin,
много ти благодаря за информацията. Това дето казваш много добре звучи.

Vanilly:
Дени, още не сме ги поръчали, поради финансофи причини, но в началото на Юли и това ще стане. Искаме да е само от бяло злато, но ако случайно не могат да го направят и така е ок, и на живо изобщо не е такава голяма разликата между двата цвята злато, по едно време даже вече не знаех кое е бялото и кое жълтото злато. Ето я халката:

d_petrovska:
Denni, на мен повече ми допада първият вариант  :)
Vanilly, нашите са подобни, само бялото злато е повече  *THUMBS* Много си ги харесвам

a_iordanova:

Е, не знам дали се изтрива матираноста на халката, но и нашите са такива. Аз много си ги харесвам, когато ги избирахме гледахме около 20 каталога, златарят има богат набор за избор. Наистина е хубаво да се пробва халката, защото нашите поради тази причина ги поръчахме по-дебели...ширината на халките е 7,5 мм. Ако някой се интересува мога да кажа, къде е "моят златар".
Най-важното при избора е на вас да ви харесват....ние единодушно и двамата избрахме този модел...

Denni:
a_iordanova наистина това е най-важно - единодушно да ги харесаме,за да си ги носим и двамата с удоволствие
Иначе нека ви дам сайта, ще ги изработват в Пловдив, там може да се объркате...мн хубави моделчета има:
http://www.sara-trade.bg/shop/customer/home.php?cat=3

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница