Подарък за гостите като спомен от сватбата - 3 част

<< < (85/87) > >>

tea_75:
Цитат на: danisav в ноември 11, 2008, 18:09:27

... ето и нас на подаръчетата&nbsp; http://album.svatbata.bg/drsavovi/bg/photos/102522.html - мини снимка на картичка прилежно вързана за декоративна гел свещичка с морски елементи вътре (пчсък , звезда , водорасли....рапанчета)- имаше 6 различни цветове на свещите

снимката на подаръците я правехти преди сватбата предполагам или греша?

Kiksi:
Нашите подаръци също бяха абсолютно същите гел свещички с морски елементи, само че нямахме снимка към тях, а панделка с имената ни и датата на сватбата.

Радвам се, че някои от гостите казаха, че си ги ползват - палят ги от време на време, а те горят доста бавно. Така свещта освен декоративен се оказва и полезен подарък  *THUMBS*
За мен това беше добра алтернатива на керамичните фигурки - "прахосъбирачки"  *THUMBS*
И след като не намерих хубави магнити за хладилник (каквато ми беше идеята за подаръци), се спрях на гел-свещите и не съжалявам!   :danceg:

iolly_:
Аз съм чувал, че не е хубаво да се подарява свещ по какъвто и да е повод. Но това е само суеверие..иначе е красив и идеен подарък.

Agent T:
Нашите подаръчета бяха метални камбанки.Върху тях имаше картичка с благодарност към гостите.Може би не обясних добре, но в албума ми съм ги показала.

lady_in_love:
Здравекте момичета!Прочетах доста от вашите идей и само мога да кажа,ч енаистина съл впечатлена има невероятни предложения,но :'(за огромно съжаление :'( тъй като работя и то доста едва ли ще ми остане време да направя нещо самичка :'( затова определено трябва да се ориентирам към нещо готово.Мисля си за хиликал,запалка или ключодържател гравирирани с нащите имена и датата.Може би ще е най- добре да е хиликал защото всеки ще го ползва, а все пак не всеки е пушач.Гледала съм ,че има хубави химикали на доста добри цени,даже ти ги дават с кутийката и изглеждат найстина много добре, обаче незнам това гравиране върху тях дали ще е скъпо.Ако някой знае нещо по въпроса ще бъда благодарна да сподели.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница