Сватбените покани - 3 част
Капризче:
Mомичета, много се радвам че ви харесват. Тук е мястото да благодаря специално на ani4ka1710, която отиде и взе пробните покани вместо мен и каза че изглеждат добре. Ако не беше тя сигурно още щях да им се чудя дали да ги поръчам. @}->--
silviq-tamara:
и на мен много ми харесват,много са оригинални
Vanilly:
Момичета, ще слагате ли при поканите карти на гарада за гостите от другите градове??Не знам дали тук е мястото да попитам? И от къде? Аз намерих в Bgmaps, но май не излиза на една страничка и се чудя как да го направя, и дали да е цветно??
MMariana:
аз лично няма да слагам карти, ще разчитам на оправността им :) И малко да ви се пооплача, днес говорих с фирмата която ми печата поканите и ми заявиха че ще станат готови чак на 20 юни при положение че трябваше да са готови на 1 юни :\ :\ :\ P-(
Vanilly:
Това, че ти забавят поканите не с ден два, а цели 20 е направо лудост! Дано да имаш време:) Ние нашите си ги взехме и остана да ги комплектоваме, да изрежем и залепим надписа и да купим панделки за плика, но имаме време, ще ги раздаваме в началото на другият месец! На теб успех!!!
Навигация
[0] Списък на темите