Сватбените покани - 3 част
Капризче:
Цитат на: MMariana в юни 06, 2008, 13:00:18
аз лично няма да слагам карти, ще разчитам на оправността им :) И малко да ви се пооплача, днес говорих с фирмата която ми печата поканите и ми заявиха че ще станат готови чак на 20 юни при положение че трябваше да са готови на 1 юни :\ :\ :\ P-(
Марианка, не се притеснявай, имаш още време. Ако наистина дойдат до 20 юни ще имаш достатъчно време да ги раздадеш и гостите да ти потвърдят. Не се притеснявай миличка, всичко ще се нареди @}->--
roumyana:
misskapriss много са ви станали хубави поканите, и са си оригинални-ваши си покани :) браво
MMariana ти къде ги поръча поканите, как така на 20 Юни, това е ужасно, моите станаха за 5 дена, аз чак не съм и очаквала, а ти си ги беше избрала толкова отдавна.
напарво е възмутително. разбира се , че не е фатално, но просто се ядосвам, как може да продължава да има такива хора непрофесионалисти
snezhito:
Момичета, просто не мога да не пусна тази фамозна покана тук. Все едно за мене и писана, само дето свекито не зане английски и аз нямам алергия към фъстъци (все още) ;)
Слънце:
Уау, тази покана е страшна :P Горката булка =]
Иначе обаче дизайнът е много добър - изчистено и стилно, а и шрифтът е много хубав *THUMBS* (само да не си на мястото на младоженците)
Lupercola:
:funny: :funny: :funny:
Велико !!!
:offtopic: Напомни ми, че тъща, това е дама, чиято очарователна дъщеря се омъжва за безскрупулно чудовище, за да създадат заедно най-красивите деца на света :offtopic:
Навигация
[0] Списък на темите