Сватбените покани - 3 част

<< < (3/89) > >>

Lupercola:
Да, да имат си стойност. Всичките ми покани са пратени по пощата. Точно това е най-якото. Едно от удоволствията да живееш във Франция  :[ Тия франсета измислят какво ли не. Но тъй като все още не е много популярно, малко хора знаят, че е възможно.

gostenka_82:
Цитат на: inaxastra в май 29, 2008, 11:37:22

Да, да имат си стойност. Всичките ми покани са пратени по пощата. Точно това е най-якото. Едно от удоволствията да живееш във Франция  :[ Тия франсета измислят какво ли не. Но тъй като все още не е много популярно, малко хора знаят, че е възможно.

Страхотна идея, браво мила, браво!!!

*THUMBS*

просто страхотна идея!!!

Аз моите си ги взех от агентката, но поне ми излезнаха много евтинко, наистина.

Една съфорумка ми писа колко е дала за същите покани, при мен излезна почти на половина по-евтино!!!!

Сега ще се опитам да ги прикача, но аз простоне знам как става :(

gostenka_82:

това са нашите покани

Капризче:
gostenka_82 много са симпатични поканите. Ще ги навивате като папирусчета нали? Или директно така ще ги раздавате?

picasso:
Момичета,ако си спомнят аз ви тормозих с идеи за покана за малка шаферка.Ето какво сътвори моята половинка....Шаферчето ми мн. я хареса и в нейн стил ми подари картичка нарисувана от нея.  :) Беше много мило.

(от нета намерихме картинка с фея,която е подходяща за поканата)
Скъпа .......,

В деня, в който ние започваме нашата обща приказка, имаме нужда от една малка фея за да бъде всичко пълно и красиво!

Най-сърдечно ти благодарим, че се съгласи да бъдеш шаферка на нашата сватба и да си като едно украшение в този празничен за нас ден!

25.05.2008 г.                                  Имената ни

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница