Сватбените покани - 3 част
Lupercola:
Да, да имат си стойност. Всичките ми покани са пратени по пощата. Точно това е най-якото. Едно от удоволствията да живееш във Франция :[ Тия франсета измислят какво ли не. Но тъй като все още не е много популярно, малко хора знаят, че е възможно.
gostenka_82:
Цитат на: inaxastra в май 29, 2008, 11:37:22
Да, да имат си стойност. Всичките ми покани са пратени по пощата. Точно това е най-якото. Едно от удоволствията да живееш във Франция :[ Тия франсета измислят какво ли не. Но тъй като все още не е много популярно, малко хора знаят, че е възможно.
Страхотна идея, браво мила, браво!!!
*THUMBS*
просто страхотна идея!!!
Аз моите си ги взех от агентката, но поне ми излезнаха много евтинко, наистина.
Една съфорумка ми писа колко е дала за същите покани, при мен излезна почти на половина по-евтино!!!!
Сега ще се опитам да ги прикача, но аз простоне знам как става :(
gostenka_82:
това са нашите покани
Капризче:
gostenka_82 много са симпатични поканите. Ще ги навивате като папирусчета нали? Или директно така ще ги раздавате?
picasso:
Момичета,ако си спомнят аз ви тормозих с идеи за покана за малка шаферка.Ето какво сътвори моята половинка....Шаферчето ми мн. я хареса и в нейн стил ми подари картичка нарисувана от нея. :) Беше много мило.
(от нета намерихме картинка с фея,която е подходяща за поканата)
Скъпа .......,
В деня, в който ние започваме нашата обща приказка, имаме нужда от една малка фея за да бъде всичко пълно и красиво!
Най-сърдечно ти благодарим, че се съгласи да бъдеш шаферка на нашата сватба и да си като едно украшение в този празничен за нас ден!
25.05.2008 г. Имената ни
Навигация
[0] Списък на темите