Сватбените покани - 3 част
Капризче:
inaxastra страхотни са :bravo: *THUMBS* Добре че си успяла да устоиш на изкушението да кажеш. Аз не знам дали бих могла да се сдържа :[ За сега пазя в тайна само текста на поканата и това е върхово постижение за мен 8P
krasunkata:
Благодаря ви момичета за милите думи и съвети... @}->--
roumyana мислех и тоя вариант, ама да си призная съм от дези дето държат "око да види, ръка да пипне" и идеята за БГ отпадна, аз сега съм натоварила сумати народ със задачи и ми е неудобно пак да моля някой. Пък ако нещо вземе че се обърка, няма да мога да съм там да се разправям P-( *db* (да не говоря че след като опитах комуникация по e-mail с доста фирми, ми стана ясно че на много малко места ме вземат насериозно). Все си повтарям че не трябва много да се вманиачавам, ама аз съм голяма перфекционистка и понякога не мога да се удържа =] чак аз не се понасям =O
Иначе и аз като hellen си мисля че ако продължавам в тоя стил ще мога да отворя студио за дизайн :P
И не на последно място искам да кажа на inaxastra че идеята е страхотна :judges:
Слънце:
inaxastra, тези марки имат ли сотйност? В смисъл можеш ли да ги използваш, за да изпратиш поканите? Но дори и да нямат, мисля, че е много оригинална идея и нищо чудно, че получаваш поздравления :bravo:
Vanilly:
Това с марките е жестоко! Просто страхотно си го измислила!Поздравления!
fiamaa:
Цитат на: inaxastra в май 28, 2008, 21:30:48
Да ви се похваля-моите покани вече пристигнаха при хората и е много яко, всички ми се обаждат да ми благодарят, и да ми казват, че много са им харесали и се чувствам все едно имам рожден ден.
И имаше голяма изненада-бях поръчала марки едната с Айфеловата кула (нали живеем в Париж) и другата с нашата снимка. И всички много се чудят, че са ни издали на пощенски марки :laugh:
Едва се стърпях да не кажа на никого, за да е пълна изненада и съм горда от себе си :[
Браво, браво идеята с марките е много оригинална. Определено ми допадна :girl_wink:
Навигация
[0] Списък на темите